Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Noa, radai kur žvirblį nutupdyti?

Gyvenimas tęsiasi, kaip ten bebūtų...

Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 21:13)
Noa, radai kur žvirblį nutupdyti?

Kur nerasi biggrin.gif Gražus tas žvirblis. Nu gal duokdie tikras? biggrin.gif Kita vertus, vis tiek netikras, nes sidabrinis, nečirškia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 05, 21:17)
Kur nerasi biggrin.gif Gražus tas žvirblis. Nu gal duokdie tikras? biggrin.gif Kita vertus, vis tiek netikras, nes sidabrinis, nečirškia biggrin.gif

Neguli pilvu į viršų? Tylu ramu šeštadienio vakarą, visos perka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 21:40)
Neguli pilvu į viršų? Tylu ramu šeštadienio vakarą, visos perka? smile.gif

Ai kažkaip jis normaliai stovi, o jei apsivožia, tai atrodo ne kaip stipęs žvirblis, o kaip bumbuliukas biggrin.gif
Atsakyti
Rasida wub.gif Visa apyranke labai labai, o vezimukas jos zvaigzde thumbup.gif
Atsakyti
labai grazios apyrankes ir vasarines ir su nepritapeliais ir su gintaru Laisves gintaras thumbup.gif
penktadieni buvau Megoj jau gintarinio rinkinio nebelike... kazkam labai pasiseke ax.gif
Laukiu ir as vezimo... bigsmile.gif
Ot durna boba, apie tikra vezima reik galvot doh.gif o ne apie trolini...
Atsakyti
As tai zinau, kas turi gintarus... Lyg jai dar tokio vyro neuztektu wub.gif
Kaip supranti laukiam foto wink.gif
Papildyta:
Ewidenta, ko neuzsukai arbatos?
Atsakyti
as ir zinau kieno vyras nupirko gintarus tai va ir laukiu foto apyrankes nail.gif
Nidalaura, nu kad buciau viena vaziavus tai su mielu noru, bet vaziavom kitais reikalais ir mano supratingasis vyras paprase vairuotojo kad nuvestu boba karoliuku paziuret lotuliukas.gif
tai as tik paziopsojau greit paziopsojau kas naujo ir lekem toliau ax.gif

o arbatos tai tikrai dar uzsuksim mirksiukas.gif
Atsakyti
ir nieko nepirkai??? nu netikiu...
Atsakyti
niu zinok nieko blink.gif o ka tai galetu reikst? blink.gif
labradoritu nebuvo superiniu, gintaru irgi, zvirblio ne, tai va kaip ir dar pinigine buvo is manes atimta, kad nepirkciau unsure.gif
Atsakyti
hihihi.gif nu tikrai vyras supratingas hihihi.gif as tai siandien papirkau drugeli ant fantazijos virsaus. saulyte kol kas guli parduotuveje ir verkia. nu kazkaip gal as nenormali, bet jos man visos kazkokios neidealios mastau.gif tai lapai sulydyti, tai viena is triju isgaubta kazkokia. labai laukiu vasaros kolekcijos. ir galvoju, kad gal man reik turkio apyrankes su mexiko uzsegimu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jo jo dar ilgiau pagalvok ir mexico su turkio atspalviu matysi kaip savo ausis be veidrodzio tongue.gif
as sau jau ieskojau su melyna akim doh.gif
o turkio vasarai superine spalva thumbup.gif
Atsakyti