Noa, radai kur žvirblį nutupdyti?
Gyvenimas tęsiasi, kaip ten bebūtų...
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 21:13)
Noa, radai kur žvirblį nutupdyti?
Kur nerasi Gražus tas žvirblis. Nu gal duokdie tikras? Kita vertus, vis tiek netikras, nes sidabrinis, nečirškia
QUOTE(Noa @ 2010 06 05, 21:17)
Kur nerasi Gražus tas žvirblis. Nu gal duokdie tikras? Kita vertus, vis tiek netikras, nes sidabrinis, nečirškia
Neguli pilvu į viršų? Tylu ramu šeštadienio vakarą, visos perka?
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 21:40)
Neguli pilvu į viršų? Tylu ramu šeštadienio vakarą, visos perka?
Ai kažkaip jis normaliai stovi, o jei apsivožia, tai atrodo ne kaip stipęs žvirblis, o kaip bumbuliukas
Rasida Visa apyranke labai labai, o vezimukas jos zvaigzde
labai grazios apyrankes ir vasarines ir su nepritapeliais ir su gintaru Laisves gintaras
penktadieni buvau Megoj jau gintarinio rinkinio nebelike... kazkam labai pasiseke
Laukiu ir as vezimo...
Ot durna boba, apie tikra vezima reik galvot o ne apie trolini...
penktadieni buvau Megoj jau gintarinio rinkinio nebelike... kazkam labai pasiseke
Laukiu ir as vezimo...
Ot durna boba, apie tikra vezima reik galvot o ne apie trolini...
As tai zinau, kas turi gintarus... Lyg jai dar tokio vyro neuztektu
Kaip supranti laukiam foto
Papildyta:
Ewidenta, ko neuzsukai arbatos?
Kaip supranti laukiam foto
Papildyta:
Ewidenta, ko neuzsukai arbatos?
as ir zinau kieno vyras nupirko gintarus tai va ir laukiu foto apyrankes
Nidalaura, nu kad buciau viena vaziavus tai su mielu noru, bet vaziavom kitais reikalais ir mano supratingasis vyras paprase vairuotojo kad nuvestu boba karoliuku paziuret
tai as tik paziopsojau greit paziopsojau kas naujo ir lekem toliau
o arbatos tai tikrai dar uzsuksim
Nidalaura, nu kad buciau viena vaziavus tai su mielu noru, bet vaziavom kitais reikalais ir mano supratingasis vyras paprase vairuotojo kad nuvestu boba karoliuku paziuret
tai as tik paziopsojau greit paziopsojau kas naujo ir lekem toliau
o arbatos tai tikrai dar uzsuksim
ir nieko nepirkai??? nu netikiu...
niu zinok nieko o ka tai galetu reikst?
labradoritu nebuvo superiniu, gintaru irgi, zvirblio ne, tai va kaip ir dar pinigine buvo is manes atimta, kad nepirkciau
labradoritu nebuvo superiniu, gintaru irgi, zvirblio ne, tai va kaip ir dar pinigine buvo is manes atimta, kad nepirkciau
nu tikrai vyras supratingas as tai siandien papirkau drugeli ant fantazijos virsaus. saulyte kol kas guli parduotuveje ir verkia. nu kazkaip gal as nenormali, bet jos man visos kazkokios neidealios tai lapai sulydyti, tai viena is triju isgaubta kazkokia. labai laukiu vasaros kolekcijos. ir galvoju, kad gal man reik turkio apyrankes su mexiko uzsegimu...
jo jo dar ilgiau pagalvok ir mexico su turkio atspalviu matysi kaip savo ausis be veidrodzio
as sau jau ieskojau su melyna akim
o turkio vasarai superine spalva
as sau jau ieskojau su melyna akim
o turkio vasarai superine spalva