Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rasida @ 2010 05 28, 12:22)
Tad ir klausimą kitoms turiu: ar einate į baseiną su savo troliškaisiais grožiais?

Parėjus namo iš karto nusiimu, kaip ir laikrodį. Jokių baseinų, namų darbų ir pan..
Atsakyti
Labadiena, aš trolių ir stengiuosi nešlapinti, bet visais kitais gyvenimo atvejais - jie privalomi biggrin.gif Be jų, kaip be vestuvinio žiedo - pusnuogė. Seniau taip jausdavausi be auskarų, šiandien pastebėjau, kad turbūt trečia diena be auskraų, bet svarbu troliai ant rankos biggrin.gif

beje, Mega gavus nerealaus grožio avantiūrinų ir labradoritų, kas norite įsigyti - būtinai apsižiūrėkite wink.gif
Atsakyti
Aš tai "mirštu" iš pavydo žiūrėdama į tas nuotraukas mirksiukas.gif Ir laukiu savo progos wub.gif Tuo tarpu mokaus mintinai karoliukus hihihi.gif
Sakykit, o čia "teisingas" puslapis?:
trollbeads
Vat prisirinkau kas man gražu, bet daugiau niekur tokių nerandu, kažin kodėl?
Trollbeads OOAK Green Lilac Armadillo II
Trollbeads OOAK Lavender and Cream Armadillo
Trollbeads OOAK Moonlight Shadow
Trollbeads OOAK Violet and Sky Blue Armadillo

Atsakyti
Labas. Esu suslapinus kelis kartus netycia. Bet siaip tai stengiuosi pasaugoti

Dasha,ar bandei valyti?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 28, 11:56)
Labas. Esu suslapinus kelis kartus netycia. Bet siaip tai stengiuosi pasaugoti
Dasha,ar bandei valyti?

Ojo, bandžiau, peroksido kvapas toks tik pasklido namie biggrin.gif Išsivalyt išsivalė, tik vienoj vietoj ant didžiojo žiedo užsegimo (kur buvo dėmelė) liko toks kaip nubrozdinimas kaip matiškumas užsidėjo, gal biškį nugraužė per daug, gal proporcijas netinkamas padariau, ebt iš esmės pagražėjo viskas good.gif Po to su poliravimo servetėlė dar patryniau, liuks good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 28 gegužės 2010 - 12:08
QUOTE(saule @ 2010 05 28, 12:56)

todel kad jie unikalus ir brangus, ne visi tokiu turi wub.gif puslapis teisingas, labai grazus cia karoliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 28 gegužės 2010 - 12:16
Gal ir per stipru, galima buvo gal silpnesni pirmam kartui. Bet jei viskas pagrazejo, tai gerai. Paprastas ir greitas budas, ypac jei daugiau gaminuku.

Saule, puslapis teisingas. Ir pasirinkimas tavo grazus.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 05 28, 11:48)
Parėjus namo iš karto nusiimu, kaip ir laikrodį. Jokių baseinų, namų darbų ir pan..

drinks_cheers.gif Aš irgi namuose jų netrinu schmoll.gif

QUOTE(saule @ 2010 05 28, 11:56)

ir aš dėl visų Armadillų iš proto kraustausi wub.gif Sveikinu susirgus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O kas jiems gali atsitikti vandenyje? g.gif Aš praeitą vasarą visur maudžiausi ir jūroje ir upėje su apyranke, kol mane paprotino, kad gal taip nereikia daryti. doh.gif Bet nei karoliukams nei sidabriukams nieko neatsitiko, tik odinukė gal šiek tiek prasitampė.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 27, 20:09)
as is Noa apyrankes baisiai noreciau to zalsvo jaspio... blush2.gif  kazko ant zalios patrauke  doh.gif

Aha, galėjai prieš pusmetį užsimanyt doh.gif Kokius 5 mėnesius aš jo būkvaliai dėt neturėjau kur doh.gif Labai sunkiai derinamas schmoll.gif

Aš tai "mirštu" iš pavydo žiūrėdama į tas nuotraukas  mirksiukas.gif Ir laukiu savo progos  wub.gif Tuo tarpu mokaus mintinai karoliukus  hihihi.gif
trollbeads
Trollbeads OOAK Green Lilac Armadillo II
Trollbeads OOAK Lavender and Cream Armadillo
Trollbeads OOAK Moonlight Shadow
Trollbeads OOAK Violet and Sky Blue Armadillo

Teisingas puslapis, priešpaskutinį karoliuką netgi turiu - gavau Megoj už nemokamai, kai dar unikas perkant apyrankę duodavo. O jei kas būtų pirkęs, tai kaina jo - 79 Lt... O čia matai unsure.gif

Puslapis geras, bet jau kainos tai kokios tai nelabai geros unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Yell @ 2010 05 28, 12:30)
Į vandenį nelipu, nusiimu. Ir prieš pirtį nusiimu. Kažkaip gaila  unsure.gif

šiandien per pietus mačiau nusiminusią mergaitę ir rūpestingą jos tėtį prie Akropolio trolių stendo bandančius atgamint pamestą apyrankę. Mergaitė klasės išvykoje prieš lipdama į baseiną nusisegė, pasidėjo kažkur ir neberado. Tėtukas antrą tokią pačią bandė surinkt.

trollbeads

Labai teisingas, nusipelnęs Tvynės simpatijų wub.gif

Gražiuosius labradoritus Megoj vakar mačiau blush2.gif . Vėl du nusipirkau doh.gif
O avantiūrinai irgi įdomūs- vienas šviesus šviesus, beveik kaip Dzaskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 05 28, 18:47)

Labai teisingas, nusipelnęs Tvynės simpatijų  wub.gif

Tvyne, ten atsiskaitymas, kaip supratau, per PayPal g.gif
Atsakyti