Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 06 05, 10:58)
Ne tik troliai. Man taip pat nesuvokiamos vardiniu skuduru kainos. Suknele is dvieju nosiniu ir dvieju metru virvutes su D&G logo kainuoja kelis tukstancius. Atsiprasau,is ko ji pagaminta?  Dar be visa ko kazkokia sintetika.

Jo, jo, cia tai tikrai... Pa kiek pazystama priveze, ale is Milano...vardiniu, ka zinau, kokie ten vardiniai, nesiojasi baisiai, maikute po keliu skalbimu ismest reik, o kaina doh.gif
Nu zinai...gal jos skirtos nesiot buvo, kaip maike, po rubai, mes cia tik ant virsaus nesiojam...nu kur gi Versace lotuliukas.gif nesiosi, kaip siltus baltinius, po apacia...zenklas gi nesimatys... lotuliukas.gif
O kas liecia sintetika, tai jau tikrai...paziuri...nu grazu, kaina grazi....bet sudetis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 05, 10:52)
sveikinimai tau  4u.gif ir uzuojauta verysad.gif
ta proga turetai isigyt stai toki smile.gif

Aga...kazkaip buvau uzejus, bet nieko nemaciau, tiek issunkta buvau, kad nieko nenorejau...net keista...Nors pries tai sakiau, jei apsiginu, tai "laimes visata perku"... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 11:05)
Nieko, mes paveikinsim, kiti susirgs smile.gif Gyvenime viskas ratu, o ir naujienos paperka kartais smile.gif

Tai jo... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 05, 11:24)
Taigi pelės ant sūrio  bigsmile.gif

Teisyngai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 05, 09:59)
Del tos jubiliejines tai idomiai. Galejo ju tureti daug. Kokius 200, pvz. Juk prekeivis, ne asmenine pardavineja. Uzpirko, palauke ir pardavineja. 

Netikiu. Šitiek neinvestuotų.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 09:11)
Šitie, man regis, tikrai padirbti, būkit atsargios:
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p4340

Chi chi, žiūrėk, ant jų visų karoliukų tas pats numeris - 925S. Tai gal čia kitokių ir aplamai nėr? biggrin.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 05, 09:49)
ant jos buvo tik praba 925 S, bet raideliu neradau nei su mikroskopu, tikriausiai pamirso arba nespejo uzdet, arba jinai "retinta " clap.gif

Tai čia gal ne praba? Praba kitaip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 11:42)
Netikiu. Šitiek neinvestuotų.

As irgi netikiu schmoll.gif Nu gal.... g.gif bet nelabai tikiu...
( reik skypa issistaliuot) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 05, 09:56)
Laba ryta 4u.gif

Noriu atsiprasyt, kad buvau dingus unsure.gif taip ilgai...bet rimta darba apturejau (penktadieni magistra gyniau) wacko.gif ... bet dabar jau ramu  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

Tik va neduoda atsipust, vel laidotuves pas man... Negaliu neparasyt, ir nepasiguost, kokia gyvenimo ironija, kai as sedziu gynime...mane tarkuoja ...o tuo metu mano mociute su mirtim kovojo...bet giltyne nugalejo,...(ir dar net nezinojau as), kas svarbiausiai, tam paciam Vilniui, buvo atvezta... cray.gif kas svarbiausiai nieks nepranese, nu gal ekspromtu viskas buvo...
Is vakaro, visa diena as visa nervuose ruosiausi, o jai ta diena koja nupjove....o ryte pasimire... (nors gal gerai ,kad nezinojau, net nezinau, ka ir manyt...)... Aisku nieko nebuciau pakeitus, bet vistiek abydna... kad nepranese...nors aisku, gal ne iki manes buvo visiems... schmoll.gif  verysad.gif

ir sveikinu ir užjaučiu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 05, 11:52)
Tai čia gal ne praba? Praba kitaip atrodo unsure.gif

Aisku, kad ne...praba tai inspaustas kvadratuks, kas ten parasyta, tai ir per lupa nesimto, o cia siaip zymejimas, paciu troliu...
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 05, 11:55)
ir sveikinu ir užjaučiu  unsure.gif  4u.gif

Aciu visoms...

Ziuriu, kiek jau ne dauk liko tau puskuot... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 05 birželio 2010 - 10:58
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 05, 11:57)
Aisku, kad ne...praba tai inspaustas kvadratuks, kas ten parasyta, tai ir per lupa nesimto, o cia siaip zymejimas, paciu troliu...
Papildyta:
Aciu visoms...

Ziuriu, kiek jau ne dauk liko tau puskuot... ax.gif

pirmadienį guluosi į ligoninę,nes nori pastebėti (man planinis cezaris),tai sakė echoskopą padarys,kaklelį pažiūrės ir t.t. ax.gif tai jau turbūt kitą savaitę ir nebepuškuosiu - ten tik tiek ir tereikia,biškuti kakelį pažiūrės ir prasidės viskas doh.gif nes jau buvo ir sąrėmiai,ir gimda kietėja pastoviai...dabar praktiškai tik lovoje ir guliu doh.gif nes kaklelį žiauriai dilgčioja...
atsiprašau už offtopic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 05, 15:02)
atsiprašau už offtopic blush2.gif

Nu tik neatsiprasinek... schmoll.gif ...dar ydomiau bendraut, kai zmogus truputi paoftopina... kitaip butu labai jau sausas bendravimas...nu bent man taip atrodo... O tai ligoninej kompa turesi g.gif ... Nors manau, kad turesi ten ka veikt lotuliukas.gif ...lankytojai, daktarai... ax.gif Nu tai laikykis, dauk ilsekis, palepink save, kol dar gali... vacation1.gif , ir ziurek grysk su dvynukais mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 05, 15:39)
ir ziurek grysk su dvynukais  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

a po to bėgs pirkt karolius žydrą ir riūūūžavą kūdikėlius smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 05, 15:39)
Nu tik neatsiprasinek... schmoll.gif ...dar ydomiau bendraut, kai zmogus truputi paoftopina... kitaip butu labai jau sausas bendravimas...nu bent man taip atrodo... O tai ligoninej kompa turesi  g.gif ... Nors manau, kad turesi ten ka veikt lotuliukas.gif ...lankytojai, daktarai... ax.gif Nu tai laikykis, dauk ilsekis, palepink save, kol dar gali... vacation1.gif , ir ziurek grysk su dvynukais

uoj užteks man ir vieno vaikelio , gi namie turiu pametinuką dar,tai turėsiu ką veikti lotuliukas.gif doh.gif o šiaip jaučiu ligoninėje nelabai bus interneto,nors gal...žiūrėsim kaip ten bus,jei vaikas bus netinginiukas,valgys normaliai (nes pirmas tai turėjo mama padirbėti kad pieno atsirastų) tai gal ir kompą atveš vyras blush2.gif lankytojų labai nemėgstu ligoninėje,kažkaip užteks ir daktarų blush2.gif namie galės lankyti ax.gif lepinimas dabar tik lova ir arbūzai lotuliukas.gif nes tik žengiu žingsnį ir atrodo,kad vaikas tuoj išsikrapšyts pats lotuliukas.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 05, 15:41)
a po to bėgs pirkt karolius žydrą ir riūūūžavą kūdikėlius

nu žiūrėsim,šiaip turėtų būti mergaitė,o kaip jau bus tai nežinau blush2.gif šiaip gal kitokį kokį karoliuką pritaikysiu,nes man tie kur už leliukus nelabai kažkaip pagal koloritą blush2.gif nors velnias žino kokią dabar apyrankę rinksiu,kokios spalvos,gi aną jau pabaigiau doh.gif
Atsakyti
Labukas,ar priimsit i savo trolininkiu rata? Esu ir as uzsikretus sita zaraza lotuliukas.gif .Tik nesuprantu,kodet trolius pensininkais vadinat,ar tik kokius ypatinguosius,nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 05, 15:54)
man tie kur už leliukus nelabai kažkaip pagal koloritą  blush2.gif nors velnias žino kokią dabar apyrankę rinksiu,kokios spalvos,gi aną jau pabaigiau  doh.gif

Nu as tai jau kudiki mergaite tai pritaikiau, o berniukai, kazkaip niekaip netinka... o as juos noreciau nesioti kartu...kaip cia brolius su sese atskirsi...o ties ar sakiau, turiu trys broliai, seserys... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 05, 15:58)
Labukas,ar priimsit i savo trolininkiu rata? Esu ir as uzsikretus sita zaraza lotuliukas.gif .Tik nesuprantu,kodet trolius pensininkais vadinat,ar tik kokius ypatinguosius,nzn  g.gif

Pensininkai - tai tie karoliukai, kuriu jau negamina...ir atseit jau nebegamins...
Atsakyti