Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 04, 22:36)
Bet dėl savo šarvuočio jaučiuosi pakankamai rami - nors jis pirktas Ybėjuj, bet iš kolekcionierės, kuri išpardavė senų karolių kolekciją, ir psio, daugiau nebeturi.

Nuuu.... Skaičiau kažkur, kad čia irgi sena dainelė - išparduodu savo asmeninę kolekciją. Privatus asmuo. O iš tikro imituoja tik, registruojasi vis, ir vis su naujom kolekcijom... Ar ne pas amerikonkas tik tokius kolekcijų išpardavinėtojus ryškino? g.gif

Nesijaučiu stopūdovai rami dėl nieko, kas pirkta ne Megoj biggrin.gif
Papildyta:
Kita vertus, patikslinau oficialių distributorių sąraše - yra jis smile.gif

Paranojos priepuolis biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, pinigus padaro taip, kad neissryskina net banke. Is pirmo paziurejimo.Tai cia troliai. Juoku darbas. Bent taip as manau. Kita vertus , patys kalti. Turetu buti arba atskiras zymejimas kiekvienam pavadinimui,pvz. naslaite turi tai toki zymejima. kazkas kitas dar kazka. Arba yra nauja kolekcija. Ju isleidziama 100000 vnt. Ir turi visi nuo 1 iki galo savo nr.. bent kazkokia tikimybe atsekti. tarkim as turiu 555 nr, o ebay kazkas dar karta toki pat siulo. Tai is kur jis ji gavo? O kitaip, manau, jokiu sansu kazka zinoti

Is tikruju, negi sunku ta stampuka keisti. Nuo 1 iki 100000 nr. Man kas butu tokia minti apie karoliukus pries kokius 30 metu daves, tai tikrai sugalvojus buciau kaip juos apsaugot. Bent minimaliai. Arba to nenorima daryti. Kaip istatymas ir jo apstatymas. Tas pats cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 04 birželio 2010 - 22:22
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 23:06)
Nuuu.... Skaičiau kažkur, kad čia irgi sena dainelė - išparduodu savo asmeninę kolekciją. Privatus asmuo. O iš tikro imituoja tik, registruojasi vis, ir vis su naujom kolekcijom... Ar ne pas amerikonkas tik tokius kolekcijų išpardavinėtojus ryškino? g.gif

Nesijaučiu stopūdovai rami dėl nieko, kas pirkta ne Megoj biggrin.gif

Ai ai biggrin.gif Tas nikas iki šiol gyvena Ybėjuje, kažką perka, tiesiog asmuo ir tiek. Iš tos pačios, beje, ir danske pirko Kyangą. Ir anas buvo nežymėtas ax.gif

Nežinau, ar kam pagelbėsiu, bet radau iš arti savo Takmą - uniką. Štai kaip atrodo netikra Takma, paieškokite skirtumų su savo tikromis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pagaliau prisedau, vakar nuostabu keitima pasidariau is taip atkeliavo 4-tasis Labradoritas uz visus graziausias tongue.gif
simre - Fontenay jusu nuotraukos tai thumbup.gif
Na pagaliau pasiimiau savo magiska puodeli dabar kiekviena ryta gersiu su troliu foto kavyte wub.gif ax.gif
user posted image
user posted image

flirt.gif
Papildyta:
Nepaminejau, kad kai ipili karsto vandens atsiranda foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 04, 23:18)
Ai ai  biggrin.gif Tas nikas iki šiol gyvena Ybėjuje, kažką perka, tiesiog asmuo ir tiek. Iš tos pačios, beje, ir danske pirko Kyangą. Ir anas buvo nežymėtas  ax.gif

Nežinau, ar kam pagelbėsiu, bet radau iš arti savo Takmą - uniką. Štai kaip atrodo netikra Takma, paieškokite skirtumų su savo tikromis  smile.gif

user posted image

Visai sutinku. Nieko cia nesuprasi. Netgi manau , kad tuo zymejimu piktnaudziaujama gali buti. Ir pasikartosiu. Patys troliai ziopliai arba ne. Arba neapsaugo savo gaminiu normaliai, arba tycia leidzia juos padirbineti.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 04, 23:18)
Ai ai  biggrin.gif Tas nikas iki šiol gyvena Ybėjuje, kažką perka, tiesiog asmuo ir tiek. Iš tos pačios, beje, ir danske pirko Kyangą. Ir anas buvo nežymėtas  ax.gif

Nežinau, ar kam pagelbėsiu, bet radau iš arti savo Takmą - uniką. Štai kaip atrodo netikra Takma, paieškokite skirtumų su savo tikromis  smile.gif

Parodyk bigsmile.gif Tirsiu bigsmile.gif Bet vis tiek stopūdovai tikėt negalima - o gal sąžiningas žmogus kažką kažkur ne taip papirko? irnesakyk.gif

Niekuo tos Takmos nesiskiria unsure.gif

Tik Mega tikiu biggrin.gif

Bet šiaip tai jo, troliai moliai, kad tokias abejones daleidžia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 birželio 2010 - 22:38
Taigi. As pagavau naslaite per vietinius taskus , manau tikra. Ir sugalvoju ne kazkuriai is musu parduoti, o nunesti i ebay. taigi viskas tvarkoj. Nieko nemoku padirbineti, tiesiog man ji nebutina. Arba palaikau keleta metu ir tada nutariu , kad man jos tikrai nereikia. gali buti ir tikras gaminys. be jokiu apgauliu. Tik kaip zinoti? Tuo troliai ir moliai, kad nesumasto apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 04, 23:22)
simre - Fontenay jusu nuotraukos tai  thumbup.gif

Apie ką tu? Aš lyg jokių nuotraukų nedėjau...

Ne taip paprasta apsaugą tokiam daiktui sugalvot. O įspaust štempeliuką turbūt yra mažiausiai sudėtinga iš viso karolio gamybos proceso. Jei jau sugeba kažkas karolių prigamint tiek, kad apsimokėtų pardavinėt, turbūt ir įspaudus moka sudėt sad.gif
O čia šiaip, ne trolis, bet verta pažiūrėt: Glass star bead
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 04 birželio 2010 - 22:51
QUOTE(danske @ 2010 06 04, 23:43)
Taigi. As pagavau naslaite per vietinius taskus , manau tikra. Ir sugalvoju ne kazkuriai is musu parduoti, o nunesti i ebay.  taigi viskas tvarkoj. Nieko nemoku padirbineti, tiesiog man ji nebutina. Arba palaikau  keleta metu ir tada nutariu , kad man jos tikrai nereikia. gali buti ir tikras gaminys. be jokiu apgauliu. Tik kaip zinoti? Tuo troliai ir moliai, kad nesumasto apsaugos.

hah.gif O čia visokios žiūri, ir sako - nu nu, sena aferistė, akivaizdžiai padirbta laugh.gif

Ale rimc, kaip žinot, aš gi net iš Megos nežymėtų turiu nusipirkus unsure.gif Šūds tie štempeliai, tik dichroinius gal sunkiau padirbt unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Lig šiol tyliai savo abejones pakuždėdavau. O dabar pasisakysiu - turiu aš jų ir dėl dano. Gaila, kad takmos per skirtingus užsakymus keliavo. Pirmą kartą atėjo dvi, jas ir nufotkinau, viduryje savo takmą įdėjusi (man tada manoji sukėlė abejonių, nors e-bay pirkta brangiai iš, manau, patikimo pardavėjo ne kaip unika):
user posted image

Bet tačiau kadangi prekybos vietose randu toookių akivaizdžiai skirtingų karolių, nuraminu save, kad gal stiklinukų nepadirbinėja danas. Sidabrinukų tema turiu daugiau dvejonių: mol, iš kur jis traukia juos??? Anniversary apyrankių tik 5000 buvo, kiek supratau, atskirai nepardavinėjo. Tai kiek jis tų apyrankių turi? Žinoma, ir stklinukų iš apyrankės pas jį yra, bet kodėl blokeliais, ant kurių unikalus numeris, neprekiauja? Kuo daugiau tų trolių pačiupinėji, tuo daugiau abejonių...

Šitie, man regis, tikrai padirbti, būkit atsargios:
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p4340

Dėl asmenines kolekcijas parduodančių - pirkau iš tokios. Dalis sidabriukų neatkeliavo, o kai kas abejones kėlė, grąžinau. Nesakau, kad žmogus apgaudinėja, bet taip pat nežinau, iš kur ta pardavėja pirko į savo asmeninę kolekciją. O kitos pardavėjos sidabrinukus turiu, ir sunku pasakyt, ar viskas ten gerai.

Beje, netikiu, kad unikalus žymėjimas kažką pakeistų. Tada ir padirbėjai žymėtų. Kokia tikimybė, kad sutiksi kitą su tokiu pat numeriu? Minimali, juk ir pinigai padirbti cirkuliuoja, tad čia...

Tiesa slypi kažkur anapus g.gif Tad, kaip sako Danske su Noa, belieka kataloginius pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 05 birželio 2010 - 08:39
Labas rytas.

Tai aisku daug kas manytu, kad padirbau . O jei dar kaina ne baisinga parasyciau, tai tikrai itartina.

O sitie tai tikrai idomus, ypac kurie is sono nufotkinti.

Dzaskos puodukas mielas. Turim mes panasu su musu mazosios pedute.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 05, 09:11)
Šitie, man regis, tikrai padirbti, būkit atsargios:
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p4340

Tiesa slypi kažkur anapus g.gif

Laba ryta,
maciau ir as sitos "pikiciki", net abejoniu nesukele kad padielkos "stopudovai", tik sypsena sukele wink.gif
kas liecia padirbinejimus, tai kaip kazkuri pasake "pinigus padaro taip kad neatskirsi", tai cia tikrai ner kas. matomai trolbydsu biznis taip isisuko ant svieto, kad apsimoka juos padirbinet. o stempeli uzdet tai kaip du pirstus .....tongue.gif tik man klausimas iskilo, negi mes rimtai tiek daug permokam uz juos, kad apsimoka kazkam juos gaminti, kad ir pvz. toki vezima isliek tu kad mandras. kazkas man senai jau sake kad jurbarke gyvena viso sito troliu tinklo vade, ir kad ju antkainiai yra simtaprocentiniai, kazkaip tada kreivai i tai ziurejau, bet kuo toliau isigilinus i musu diskusijas ir gaunamus troliukus, pradedu manyti kad tikrai yra taip. na vien tik is musu gerbiamos beaddealerusa, kai imeta aukcionus nuo pradines kainos 0, tarkim netycia gali tu paimt brangiausia karoli ir uz 5 usd, jei niekas nesureaguos ir nepastatys daugiau, tai tik koks tolkas is tokio biznio jiem, va cia tai nesuprantu. dar prisiminiau, kad is jos as gavus viska zymeta, isskyrus grandinele ant rankos, ant jos buvo tik praba 925 S, bet raideliu neradau nei su mikroskopu, tikriausiai pamirso arba nespejo uzdet, arba jinai "retinta " clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 05 birželio 2010 - 08:51