Labas rytas
Lig šiol tyliai savo abejones pakuždėdavau. O dabar pasisakysiu - turiu aš jų ir dėl dano. Gaila, kad takmos per skirtingus užsakymus keliavo. Pirmą kartą atėjo dvi, jas ir nufotkinau, viduryje savo takmą įdėjusi (man tada manoji sukėlė abejonių, nors e-bay pirkta brangiai iš, manau, patikimo pardavėjo ne kaip unika):
Bet tačiau kadangi prekybos vietose randu toookių akivaizdžiai skirtingų karolių, nuraminu save, kad gal stiklinukų nepadirbinėja danas. Sidabrinukų tema turiu daugiau dvejonių: mol, iš kur jis traukia juos??? Anniversary apyrankių tik 5000 buvo, kiek supratau, atskirai nepardavinėjo. Tai kiek jis tų apyrankių turi? Žinoma, ir stklinukų iš apyrankės pas jį yra, bet kodėl blokeliais, ant kurių unikalus numeris, neprekiauja? Kuo daugiau tų trolių pačiupinėji, tuo daugiau abejonių...
Šitie, man regis, tikrai padirbti, būkit atsargios:
http://shop.ebay.com...p;_trksid=p4340Dėl asmenines kolekcijas parduodančių - pirkau iš tokios. Dalis sidabriukų neatkeliavo, o kai kas abejones kėlė, grąžinau. Nesakau, kad žmogus apgaudinėja, bet taip pat nežinau, iš kur ta pardavėja pirko į savo asmeninę kolekciją. O kitos pardavėjos sidabrinukus turiu, ir sunku pasakyt, ar viskas ten gerai.
Beje, netikiu, kad unikalus žymėjimas kažką pakeistų. Tada ir padirbėjai žymėtų. Kokia tikimybė, kad sutiksi kitą su tokiu pat numeriu? Minimali, juk ir pinigai padirbti cirkuliuoja, tad čia...
Tiesa slypi kažkur anapus
Tad, kaip sako Danske su Noa, belieka kataloginius pirkti.