I u menia somnenija. Tuoj imu lupa ir ziuriu.
Nieko. Jokio zymejimo. Ji is ten pat, is dano
Manoji turetu buti ne unica, o tikra takma.
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:06)
Nu tavo unika tai tikra, tuo abejoti netenka...
Kas dar turit takmą - uniką arba TIKRAI garantuotai tikrą takmą? A tfū, einu ir pažiūrėsiu pirmam psl
Tuoj išaiškės, ar mano takma ir tavo šarvuotis tikri, ar unikos Nes aišku kaip dieną, kad ta pati gamyba - gal ir 925S, gali būt
O dėl mano takmos tai minia mučajut smutnyje somnenija
Papildyta:
Kieno 4, 8, 10 ir 16 nuotraukos? pas jus, kaip suprantu, TIKROS takmos, ne unikos. kas ant jų parašyta?
Ir gal kas nors turi uniką, tikrai uniką?
Kas dar turit takmą - uniką arba TIKRAI garantuotai tikrą takmą? A tfū, einu ir pažiūrėsiu pirmam psl
Tuoj išaiškės, ar mano takma ir tavo šarvuotis tikri, ar unikos Nes aišku kaip dieną, kad ta pati gamyba - gal ir 925S, gali būt
Papildyta:
Kieno 4, 8, 10 ir 16 nuotraukos? pas jus, kaip suprantu, TIKROS takmos, ne unikos. kas ant jų parašyta?
mano 10foto kaip jau rašiau pas mane parašyta taip kaip pas tave ir iš ten pat
Te tau, vėl niekas neišaiškės
Noa, tavo is dano? Mano irgi. Bet jokio zymejimo. Su lupa apziurejau, kadangi neprimatau gerokai. Tai kaip suprasti? Jis pardavineja kaip tikras takmas. Ne unicas. Vadinasi jos turi buti visos vienodos ir nezymetos?
QUOTE(danske @ 2010 06 04, 21:46)
Noa, tavo is dano? Mano irgi. Bet jokio zymejimo. Su lupa apziurejau, kadangi neprimatau gerokai. Tai kaip suprasti? Jis pardavineja kaip tikras takmas. Ne unicas. Vadinasi jos turi buti visos vienodos ir nezymetos?
Nu fig poimioš
O aplamai, ką reiškia žodis - takma? A to kiek googlinau, tai randa dvi reikšmes, ir abi turkiškai - pseudonimas arba įterpti
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:48)
Nu fig poimioš
O aplamai, ką reiškia žodis - takma? A to kiek googlinau, tai randa dvi reikšmes, ir abi turkiškai - pseudonimas arba įterpti
This bead left the collection in 2007
This lilac based bead with twists of brown and ivory in lilac spots reflect the Indian rhododendron trees, Takma.
Designer: Lise Aagaard
Merginos, imesit dar auksarankes adresa, neberandu
Papildyta:
Noa, diamondsas matyt turi viena stempeli ir deda kur netingi. Mano vezimukas irgi su LAA ir 925S Bet kadangi Song vezimukas ne is jo, o parasyta tas pats, tai kaip ir tiko. Bet jei ir butu aisku, kad netikras, neatiduociau jo ne uz ka, nes spejau isimylet nerealiai
Papildyta:
Miargai, diamondsas papigino vezima, gaunasi 200 Lt
Papildyta:
Noa, diamondsas matyt turi viena stempeli ir deda kur netingi. Mano vezimukas irgi su LAA ir 925S Bet kadangi Song vezimukas ne is jo, o parasyta tas pats, tai kaip ir tiko. Bet jei ir butu aisku, kad netikras, neatiduociau jo ne uz ka, nes spejau isimylet nerealiai
Papildyta:
Miargai, diamondsas papigino vezima, gaunasi 200 Lt
Bet vienai deda, kitai ne. Is tikruju nesuprasi. Gal ir butu rimciausia pirkti tai kas yra dabar kataloge,tai tiktai yra tas kas yra. Nors man tai grazu arba ne. Vistiek tai malonus zaidimas.
O vezimuko bijau Jau nuo vienos, is vezimuko islipusios, namai aukstyn kojom, o jei dar As jau geriau ko nors nieko nezadancio paziuresiu
O vezimuko bijau Jau nuo vienos, is vezimuko islipusios, namai aukstyn kojom, o jei dar As jau geriau ko nors nieko nezadancio paziuresiu
Eik tu, viskas paprasciau Tiesiog maziau dukt reikia
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:06)
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 06 04, 21:46)
Taigi Takmos, kaip ir green-lilac armadillai gali būti tiek žymėti, tiek nežymėti, nes buvo suretirinti netrukus po to, kai buvo įvestas žymėjimas. Seniau gaminti nežymėti, o vėliau - pažymėti, bet pažymėtų nedaug. Nors tai įneša papildomos painiavos, nes sunkiau tikrus Tibeto karoliukus atskirti nuo panašių unikų. Kurios, beje, taip pat gali būti tiek žymėtos, tiek nežymėtos (kaip mano Takma-unika nežymėta). Bet dėl savo šarvuočio jaučiuosi pakankamai rami - nors jis pirktas Ybėjuj, bet iš kolekcionierės, kuri išpardavė senų karolių kolekciją, ir psio, daugiau nebeturi.
Papildyta:
nidalaura, čia
Nu labai ACIU Nu bet man nekrauna to puslapio nors tu ka. Ir taip visada, gal ti karta uzkrove, tai net dorai nepaziurejau ir pastrigo
Noa, mano foto 8, takma pirkta kaip takma, ne unika, iš to paties dano, be žymėjimo.