Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
I u menia somnenija. Tuoj imu lupa ir ziuriu.
Nieko. Jokio zymejimo. Ji is ten pat, is dano

Manoji turetu buti ne unica, o tikra takma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 04 birželio 2010 - 20:11
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:06)
Nu tavo unika tai tikra, tuo abejoti netenka...

Kas dar turit takmą - uniką arba TIKRAI garantuotai tikrą takmą?  bigsmile.gif  A tfū, einu ir pažiūrėsiu pirmam psl bigsmile.gif

Tuoj išaiškės, ar mano takma ir tavo šarvuotis tikri, ar unikos biggrin.gif Nes aišku kaip dieną, kad ta pati gamyba - gal ir 925S, gali būt biggrin.gif
O dėl mano takmos tai minia mučajut smutnyje somnenija rolleyes.gif
Papildyta:
Kieno 4, 8, 10 ir 16 nuotraukos? pas jus, kaip suprantu, TIKROS takmos, ne unikos. kas ant jų parašyta?
Ir gal kas nors turi uniką, tikrai uniką? bigsmile.gif

mano 10foto ax.gif kaip jau rašiau pas mane parašyta taip kaip pas tave ir iš ten pat ax.gif
Atsakyti
Te tau, vėl niekas neišaiškės biggrin.gif
Atsakyti
Noa, tavo is dano? Mano irgi. Bet jokio zymejimo. Su lupa apziurejau, kadangi neprimatau gerokai. Tai kaip suprasti? Jis pardavineja kaip tikras takmas. Ne unicas. Vadinasi jos turi buti visos vienodos ir nezymetos?
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 04, 21:46)
Noa, tavo is dano? Mano irgi. Bet jokio zymejimo. Su lupa apziurejau, kadangi neprimatau gerokai. Tai kaip suprasti? Jis pardavineja  kaip tikras takmas. Ne unicas. Vadinasi jos turi buti visos vienodos ir nezymetos?

Nu fig poimioš unsure.gif

O aplamai, ką reiškia žodis - takma? A to kiek googlinau, tai randa dvi reikšmes, ir abi turkiškai - pseudonimas arba įterpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:48)
Nu fig poimioš unsure.gif

O aplamai, ką reiškia žodis - takma?  A to kiek googlinau, tai randa dvi reikšmes, ir abi turkiškai - pseudonimas arba įterpti biggrin.gif

This bead left the collection in 2007

This lilac based bead with twists of brown and ivory in lilac spots reflect the Indian rhododendron trees, Takma.

Designer: Lise Aagaard
Atsakyti
Merginos, imesit dar auksarankes adresa, neberandu 4u.gif
Papildyta:
Noa, diamondsas matyt turi viena stempeli ir deda kur netingi. Mano vezimukas irgi su LAA ir 925S smile.gif Bet kadangi Song vezimukas ne is jo, o parasyta tas pats, tai kaip ir tiko. Bet jei ir butu aisku, kad netikras, neatiduociau jo ne uz ka, nes spejau isimylet nerealiai wub.gif
Papildyta:
Miargai, diamondsas papigino vezima, gaunasi 200 Lt ploja.gif
Atsakyti
Bet vienai deda, kitai ne. Is tikruju nesuprasi. Gal ir butu rimciausia pirkti tai kas yra dabar kataloge,tai tiktai yra tas kas yra. Nors man tai grazu arba ne. Vistiek tai malonus zaidimas.
O vezimuko bijau doh.gif Jau nuo vienos, is vezimuko islipusios, namai aukstyn kojom, o jei dar doh.gif doh.gif As jau geriau ko nors nieko nezadancio paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Eik tu, viskas paprasciau irnesakyk.gif Tiesiog maziau dukt reikia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 21:06)
Tuoj išaiškės, ar mano takma ir tavo šarvuotis tikri, ar unikos biggrin.gif Nes aišku kaip dieną, kad ta pati gamyba - gal ir 925S, gali būt biggrin.gif
O dėl mano takmos tai minia mučajut smutnyje somnenija rolleyes.gif
Papildyta:
Kieno 4, 8, 10 ir 16 nuotraukos? pas jus, kaip suprantu, TIKROS takmos, ne unikos. kas ant jų parašyta?
Ir gal kas nors turi uniką, tikrai uniką? bigsmile.gif

QUOTE(danske @ 2010 06 04, 21:46)
Noa, tavo is dano? Mano irgi. Bet jokio zymejimo. Su lupa apziurejau, kadangi neprimatau gerokai. Tai kaip suprasti? Jis pardavineja  kaip tikras takmas. Ne unicas. Vadinasi jos turi buti visos vienodos ir nezymetos?

Taigi Takmos, kaip ir green-lilac armadillai gali būti tiek žymėti, tiek nežymėti, nes buvo suretirinti netrukus po to, kai buvo įvestas žymėjimas. Seniau gaminti nežymėti, o vėliau - pažymėti, bet pažymėtų nedaug. Nors tai įneša papildomos painiavos, nes sunkiau tikrus Tibeto karoliukus atskirti nuo panašių unikų. Kurios, beje, taip pat gali būti tiek žymėtos, tiek nežymėtos (kaip mano Takma-unika nežymėta). Bet dėl savo šarvuočio jaučiuosi pakankamai rami - nors jis pirktas Ybėjuj, bet iš kolekcionierės, kuri išpardavė senų karolių kolekciją, ir psio, daugiau nebeturi.
Papildyta:
nidalaura, čia ax.gif
Atsakyti
Nu labai ACIU 4u.gif Nu bet man nekrauna to puslapio nors tu ka. Ir taip visada, gal ti karta uzkrove, tai net dorai nepaziurejau ir pastrigo verysad.gif
Atsakyti
Noa, mano foto 8, takma pirkta kaip takma, ne unika, iš to paties dano, be žymėjimo.
Atsakyti