Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(simre @ 2010 06 04, 09:04)
Labas rytas smile.gif

Kaip manot, ar čia tikrai retirinis, ar tik auksarankės darbas tokiu pateikiamas?

Labas rytas,
ziurint is kur imi? jei is ebay, koki feedbakai? ar nera zymejimo ant jo?
karolis grazus, bet jei retirinis kainuos daug, labai daug... g.gif

tikrasis va toks smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 04 birželio 2010 - 08:13
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 04, 09:10)
Labas rytas,
ziurint is kur imi? jei is ebay, koki feedbakai? ar nera zymejimo ant jo?
karolis grazus, bet jei retirinis kainuos daug, labai daug... g.gif

Iš niekur aš jo neimu, tam amerikonų puslapy įdėtas, kažkas rašo, kad turi va tokį retirinį, bet man jis kažkodėl į tokį nepanašus. Tai ir cekavijuos visų nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 04, 09:04)
Labas rytas smile.gif

Kaip manot, ar čia tikrai retirinis, ar tik auksarankės darbas tokiu pateikiamas?

user posted image

Spalva visai ne tokia schmoll.gif Specialiai palikau pacituotą nuotrauką, kad galėtum abi apžiūrėti viename puslapyje. Gali būti unika, bet jeigu sako, kad čia retirintas, tada greičiausiai nebus nei tas, nei tas.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 04, 09:14)
Iš niekur aš jo neimu, tam amerikonų puslapy įdėtas, kažkas rašo, kad turi va tokį retirinį, bet man jis kažkodėl į tokį nepanašus. Tai ir cekavijuos visų nuomonės.

aaaaa, aisku, nu tada man nelabai panasus i retini smile.gif, greiciausiai bus auksarankes sedevrai biggrin.gif
Atsakyti
Na ta moteris, kuri įdėjo šitą gražuolį, yra tikra troliukų žinovė, tai matyt tikras smile.gif ji ir rašo, kad šis karoliukas yra kitokios spalvos nei visi, toks išskirtinis smile.gif
Atsakyti
Iš kitos svetainės įkeliu retrintą

user posted image

Akivaizdu, kad tas, apie kurį klausinėjama, tikrai yra kitoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 04 birželio 2010 - 08:49
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 04, 09:37)
Na ta moteris, kuri įdėjo šitą gražuolį, yra tikra troliukų žinovė, tai matyt tikras  smile.gif

Na, tai gali būt šioks toks garantas smile.gif
Atsakyti
Panos turiu macrow uzsirezervavusi nauju uniku neblogu, gal kuriai reikia, nes man nereik, o rezervacija gali greit dingt :
sitos po 14,5 svaru
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o sitos po 23 svarus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kaip tycia kur visos prapuole doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 04 birželio 2010 - 15:16
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 03, 22:17)
o ten katinas, seip as ji vadinu sfinkso reksas  wub.gif nes maziau birbiniuotas ir trumpesnio kailiuko nei daugelis, o dokumentuose kornishreksas. ar pas tamstele ne tokios pat veisles?
kiekviena ryta kai perveriu savo trolius jis vis taikos ir sau ka prigriebt, o kam jam? blink.gif 

Mano jo, tokios pat veislės, bet kiek bus birbiniuotas, tai nežinau. Mažas dar, 4 mėnesių, dūrikėlis toks biggrin.gif Vyresnis sūnus kai pamatė, iškart sakė - kaip iš "Avataro" biggrin.gif Va ir galvoju, kad gal mano Kuzmą simbolizuotų kas nors mėlyno laugh.gif

Irgi taikosi. Į viską taikosi, ir į uodą, ir į karoliukus laugh.gif

O dabar vat, galvoju, paimsiu aš ir išaiškinsiu moralę olando. Nu to ten, iš diamonds. Gavau šiandien iš jo originalią takmą, taip parašyta, kad takma retired, kaina - gal 70 Lt (mastau.gif). Ant jos žymėjimas: LAA 9255 (ar 9755?).

Erszebeth, tu turi Takmą - uniką, kažin kas ant jos parašyta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 20:06)
Mano jo, tokios pat veislės, bet kiek bus birbiniuotas, tai nežinau. Mažas dar, 4 mėnesių, dūrikėlis toks biggrin.gif Vyresnis sūnus kai pamatė, iškart sakė - kaip iš "Avataro" biggrin.gif Va ir galvoju, kad gal mano Kuzmą simbolizuotų kas nors mėlyno laugh.gif

Irgi taikosi. Į viską taikosi, ir į uodą, ir į karoliukus laugh.gif
O dabar vat, galvoju, paimsiu aš ir išaiškinsiu moralę olando. Nu to ten, iš diamonds. Gavau šiandien iš jo originalią takmą, taip parašyta, kad takma retired, kaina - gal 70 Lt (mastau.gif). Ant jos žymėjimas: LAA 9255 (ar 9755?).

pas mane takma iš ten pat ir parašyta taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 04, 20:06)

Aga, pas mane Takma-unika. Neparašyta NIEKO blink.gif Maž tikra? lotuliukas.gif

Užtat turiu TIKRĄ Tibeto šarvuotį. Ir yra parašyta LAA 925S ax.gif Tipo, pagamintas prieš pat suretirinimą, spėjo suštampuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 04, 20:47)
Aga, pas mane Takma-unika. Neparašyta NIEKO  blink.gif Maž tikra?  lotuliukas.gif

Užtat turiu TIKRĄ Tibeto šarvuotį. Ir yra parašyta LAA 925S  ax.gif Tipo, pagamintas prieš pat suretirinimą, spėjo suštampuoti  rolleyes.gif

Nu tavo unika tai tikra, tuo abejoti netenka...

Kas dar turit takmą - uniką arba TIKRAI garantuotai tikrą takmą? bigsmile.gif A tfū, einu ir pažiūrėsiu pirmam psl bigsmile.gif

Tuoj išaiškės, ar mano takma ir tavo šarvuotis tikri, ar unikos biggrin.gif Nes aišku kaip dieną, kad ta pati gamyba - gal ir 925S, gali būt biggrin.gif
O dėl mano takmos tai minia mučajut smutnyje somnenija rolleyes.gif
Papildyta:
Kieno 4, 8, 10 ir 16 nuotraukos? pas jus, kaip suprantu, TIKROS takmos, ne unikos. kas ant jų parašyta?

Ir gal kas nors turi uniką, tikrai uniką? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 birželio 2010 - 20:04