Fontenay, matau Tavo apyrankėj tokį karoliuką (aišku nežinau kaip vadinasi) - gėlytė viršuj, o apačioj apvalus karoliukas. Kaip jis nešiojasi ant apyrankės? Aš svajoju apie 2 trolius kūdikėlius, bet kažin "neišbalansuos" jie apyrankės? Akropoly "patarė", kad ant apyrankės visai netinka, o Megoj sako viskas liuks Tik man įdomu ar patogu ir ar gražu tarp apvalių karoliukų?
"aš, kaip ir tu, kartais trokštu pavirsti paukščiu..."/A.M./
Fontenay, matau Tavo apyrankėj tokį karoliuką (aišku nežinau kaip vadinasi) - gėlytė viršuj, o apačioj apvalus karoliukas. Kaip jis nešiojasi ant apyrankės?
Aš svajoju apie 2 trolius kūdikėlius, bet kažin "neišbalansuos" jie apyrankės? Akropoly "patarė", kad ant apyrankės visai netinka, o Megoj sako viskas liuks Tik man įdomu ar patogu ir ar gražu tarp apvalių karoliukų?
viskas gerai, ir patogu, man grazu nukrenta ant rankos, kai ranka nuleista, mano apyranke laisvesne, kai nenori nusiimi ta karoli, ten neuzmirstuoles ant akmens
Nu jau katinu, katineliu O trolinius katukus ar turit katinu seimininkes? As turiu mazaji katuka, bet gyvo ne. Galvojam apie skotu nulepausi. Atrodo taip jie vadinasi. Grazus man jie, storom kojom , didelem mordikem, tos ausytes tokios mazos ir nulepusios.
O sraigiu turiu gal 20. Tik jos vandenyje gyvena ir kazkokios prieziuros nepraso. Tai dar ant apyrankes turetu isimylejusios sraiges atsirasti
Taip taip, tą kataloginį didesnį. Ir dar labai laukinės katės noriu. Tik nežinau, kokią išsirinkt, nes visos jos labai skirtingos. Ir pikta ant trolių esu, nes nėr karolio, kuris normalų šunį įamžintų...
Maniškės sobakos kojų ant kampų nekilnoja - kalės anos. Tai ką man tada - "virsmas moteris" pirkt??? Be to, joks vyras nebus toks ištikimas kaip šuva. Žodžiu, nežinia totali...