Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 03, 10:38)
gal kuri turi sita http://www.macrow.co...p...&BigImage=8, pasakytu ar jis geltonas ar salotinis?

Bent jau mano tai labiau salotinis nei geltonas. Jei reik geltono, tada bananą žiūrėk. O jų pas mus nebėr?
Atsakyti
Fontenay, matau Tavo apyrankėj tokį karoliuką (aišku nežinau kaip vadinasi) - gėlytė viršuj, o apačioj apvalus karoliukas. Kaip jis nešiojasi ant apyrankės?
Aš svajoju apie 2 trolius kūdikėlius, bet kažin "neišbalansuos" jie apyrankės? Akropoly "patarė", kad ant apyrankės visai netinka, o Megoj sako viskas liuks wink.gif Tik man įdomu ar patogu ir ar gražu tarp apvalių karoliukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2010 06 03, 10:43)
Fontenay, matau Tavo apyrankėj tokį karoliuką (aišku nežinau kaip vadinasi) - gėlytė viršuj, o apačioj apvalus karoliukas. Kaip jis nešiojasi ant apyrankės?
Aš svajoju apie 2 trolius kūdikėlius, bet kažin "neišbalansuos" jie apyrankės? Akropoly "patarė", kad ant apyrankės visai netinka, o Megoj sako viskas liuks wink.gif Tik man įdomu ar patogu ir ar gražu tarp apvalių karoliukų?  g.gif

viskas gerai, ir patogu, man grazu nukrenta ant rankos, kai ranka nuleista, mano apyranke laisvesne, kai nenori nusiimi ta karoli, ten neuzmirstuoles ant akmens smile.gif
Atsakyti
Labas.

Nu jau katinu, katineliu wub.gif O trolinius katukus ar turit katinu seimininkes? As turiu mazaji katuka, bet gyvo ne. Galvojam apie skotu nulepausi. Atrodo taip jie vadinasi. Grazus man jie, storom kojom , didelem mordikem, tos ausytes tokios mazos ir nulepusios.

O sraigiu turiu gal 20. Tik jos vandenyje gyvena ir kazkokios prieziuros nepraso. Tai dar ant apyrankes turetu isimylejusios sraiges atsirasti
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 03, 11:28)
O trolinius katukus ar turit katinu seimininkes?

Taip taip, tą kataloginį didesnį. Ir dar labai laukinės katės noriu. Tik nežinau, kokią išsirinkt, nes visos jos labai skirtingos. Ir pikta ant trolių esu, nes nėr karolio, kuris normalų šunį įamžintų...
Atsakyti
Offtopikas, bet ką tik sužinojau, kad mano didžioji įstojo į Licėjų yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Mūsų katiną įamžina "elf bead" (retirintas nykštukas su pele. Nes Elfas yra katino vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 03, 11:59)
Offtopikas, bet ką tik sužinojau, kad mano didžioji įstojo į Licėjų  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai ir tėveliams, ir panelei. Džiaugiuosi tokiais vaikais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 03, 11:34)
Ir pikta ant trolių esu, nes nėr karolio, kuris normalų šunį įamžintų...

Piktybiškai pasakysiu - imk virsmas - vyras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 03, 12:32)

Jaučiu, kad čia kokis tai cvekas paslėptas, ale smegenai neveikia, paaiškink.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 03 birželio 2010 - 11:43

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bendro daug.

Kaip tvanku, as irgi negaliu normaliai galvoti.

Erszebeth , svekinimai jusu seimynai. Smagu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 03 birželio 2010 - 11:43

lotuliukas.gif tas geras!!! thumbup.gif Nugi vyrai pajama ir pavirsta i sabakas su laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 03, 13:47)
lotuliukas.gif  tas geras!!!  thumbup.gif  Nugi vyrai pajama ir pavirsta i sabakas su laiku  lotuliukas.gif

Maniškės sobakos kojų ant kampų nekilnoja - kalės anos. Tai ką man tada - "virsmas moteris" pirkt??? Be to, joks vyras nebus toks ištikimas kaip šuva. Žodžiu, nežinia totali...
Atsakyti