Ewidenta, katinas SUPERINIS, apyrankei toli iki jo Gerai, gerai, nesiylyk v glaz, labai grazu. Matau labradoroto ir avantiurinio karolio tau tikrai reikejo
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 02, 22:30)
vakarykste skubi fotosesija su naujaisiais akmeniukais/kameniukais
kuo toliau tuo labiau pradedu akmenu noret , nors neturiu dar nei vieno, bet po tokiu ewidentos fotoreportazu dar ir kates uzsimaniau
nu kad grazu tai netas zodis
Zinai, musu naslaite labai fotogeniska
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 02, 22:30)
taip nefritas pas Simre is kinieciu kolekcijos toks koki siule Noai Fontenay... kuris puikiai dera prie naujuju naslaiciu
Noa kaip galejai jo nematyt? Ju tikrai buvo megoje....
ale galetu dar nebut vasaros kolkecijos... ar cia koki plesimo plana sukurt?
p.s. Dzaska aciu Tau uz viska Tavo Trolynas super super super
Noa kaip galejai jo nematyt? Ju tikrai buvo megoje....
ale galetu dar nebut vasaros kolkecijos... ar cia koki plesimo plana sukurt?
p.s. Dzaska aciu Tau uz viska Tavo Trolynas super super super
wow kaip gražu va kažko panašaus ir aš noriu,už tai vakar ir tą labradoritą pirkau
Erszebeth, bus ir vaizdu. Ryt vakare susirinksiu tik, ir tai ne visus. Tai pasigirsiu vienu kartu.
Ewidenta, puiku Katiniukas irgi grazuolis, net blizga
Rasida, manau mes likom nesuprastos to vyriskio Vieta, tema ir pensininkai
Ewidenta, puiku Katiniukas irgi grazuolis, net blizga
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 02, 22:54)
Žiūriu čia jau ir bendrų karolių atsirado
Nu kaip, as radau, nupirkau ir gera savaite turejau, o paskui pereme Ewidenta. Turiu as maza teise karoli vadinti musu
Aciu visoms uz pagyras
audora - dziugu kad troll apyrankes tave ikvepia ir itraukia, nepamatysi kaip susirgsi,
Erszebeth - aciu svarbiausia cia dekoracija judanti
nidalaura, taip naslaites superines cia,kaip tikros matai kaip katinas uosto - aciu tau, o naujoku matai kaip man reikejo mirtinai tokiu (nesvarbu kad kai tik gryzau namo sugalvojau kaip as cia juos derinsiu )ir katinas vis trugde nes keli koroliai dar su etiketkom - tai gi cool zaidimas
Fontenay, tokie katinai sena mano svajone. As pati buvau pries akmenis, bet pamacius situos -
Kikirike - sveikinu su labradoritu tikari tai patys paciausi akmenukai
Danske - katiniukas gero maistelio pavalges biski kad kailis ataugtu ir blizgina akis i trollius
audora - dziugu kad troll apyrankes tave ikvepia ir itraukia, nepamatysi kaip susirgsi,
Erszebeth - aciu svarbiausia cia dekoracija judanti
nidalaura, taip naslaites superines cia,kaip tikros matai kaip katinas uosto - aciu tau, o naujoku matai kaip man reikejo mirtinai tokiu (nesvarbu kad kai tik gryzau namo sugalvojau kaip as cia juos derinsiu )ir katinas vis trugde nes keli koroliai dar su etiketkom - tai gi cool zaidimas
Fontenay, tokie katinai sena mano svajone. As pati buvau pries akmenis, bet pamacius situos -
Kikirike - sveikinu su labradoritu tikari tai patys paciausi akmenukai
Danske - katiniukas gero maistelio pavalges biski kad kailis ataugtu ir blizgina akis i trollius
QUOTE(danske @ 2010 06 02, 23:18)
Sėdi dvi moterys, blizgančiom akim (ir akiniais) ima kažkokius smulkius daiktus, vadina juos vardais, grožisi, kalba apie tikimą ir patikimą... Gerai, kad mūsų į kitą skyrių nenusiuntė
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 06 02, 14:40)
Deja, turi ir pašalinių poveikių, liekamųjų reiškinių (kaip pvz. bet kokią į regos lauką patekusią apyrankę smulkiai išnagrinėt, nors anksčiau to garantuotai nebūdavo) ir kt. nemalonumų
Taip, iš šalies, švelniai tariant, keistai atrodo tas tyrinėjimas - nagrinėjimas.
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 23:55)
Sėdi dvi moterys, blizgančiom akim (ir akiniais) ima kažkokius smulkius daiktus, vadina juos vardais, grožisi, kalba apie tikimą ir patikimą... Gerai, kad mūsų į kitą skyrių nenusiuntė
Butent. Jam kazkiek matesi , kad cia kazkokie burbuliukai. Bet kad jie gali ir vardus tureti, ne kiekvienam suprantama
ewidenta foto tai nereali taip kaip ir apyranke su labradoritais. O merginos as netik ewidentos apyrankes ciupinejau bet ir katina glosciau ir jei paviks toki katinuka isigyti tai ant kaklo jis tures juoda oniksa
o del akmenu tai negaliu pagit.. noriu ne po viena.. o po 3 turet
o del akmenu tai negaliu pagit.. noriu ne po viena.. o po 3 turet
Labas rytas,
taigi pagaliau pasipilde macrow retired katalogas, kurios dar iesko pensininku pigiau, prasom
http://www.macrow.co...ired_trollbeads
taigi pagaliau pasipilde macrow retired katalogas, kurios dar iesko pensininku pigiau, prasom
http://www.macrow.co...ired_trollbeads