Palaukit, stokit, miergos, aš nežinau, ar auskarai, aš tik spėju
QUOTE(danske @ 2010 06 02, 19:27)
Gavau dovanu grazuti gintariuka. Ir ka? Trukt uz vadziu,vel is pradziu Eile gintarams
prasau foto gintariuko
Sveikos. Sakot auskarais? Gal ir nieko naujiena. Tada gal ir esamu kazka isims. Bus ir auskaru pensininku.
Padariau mainus, kuo esu labai patenkinta. Nugalejau gobsuma, ismainiau i ta , kas tinka dabar .Ir nelaikiau vien delto, kad pensininkas.
Gavau naujoku, dar rytoj gausiu.
Vistik Donna turesiu. Kad ir nieko bendro dabar su turimais, bet man jis labai puikus. Pats tas.
Gavau dovanu grazuti gintariuka. Ir ka? Trukt uz vadziu,vel is pradziu Eile gintarams
Padariau mainus, kuo esu labai patenkinta. Nugalejau gobsuma, ismainiau i ta , kas tinka dabar .Ir nelaikiau vien delto, kad pensininkas.
Gavau naujoku, dar rytoj gausiu.
Vistik Donna turesiu. Kad ir nieko bendro dabar su turimais, bet man jis labai puikus. Pats tas.
Tu ne tik pasakok, bet ir vaizdų prašom
Pralaimėjau šitos unikos aukcioną Kažkoks nenormalus užkėlė kainą O jau taip įsivaizdavau ją šalia Milano ir juodųjų gėlių mozaikos
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 02, 20:48)
Pralaimėjau šitos unikos aukcioną Kažkoks nenormalus užkėlė kainą O jau taip įsivaizdavau ją šalia Milano ir juodųjų gėlių mozaikos
ale faina unika, gaila kad nepaemei
Ir aš patenkinta, taip pat godumą "visko noriu" nugalėjau. Gal papasakosim, kaip mainai vyko ir kaip tas žmogelis į mus žiūrėjo? Prisimenu ir juokas lig šiol ima Vėliau nufotografuosiu, kad matytum, kokioje draugijoje Tavo pensininkas įsitaisė. Lauksiu vaizdų ir iš Tavęs.
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 21:17)
Ir aš patenkinta, taip pat godumą "visko noriu" nugalėjau. Gal papasakosim, kaip mainai vyko ir kaip tas žmogelis į mus žiūrėjo? Prisimenu ir juokas lig šiol ima Vėliau nufotografuosiu, kad matytum, kokioje draugijoje Tavo pensininkas įsitaisė. Lauksiu vaizdų ir iš Tavęs.
Oho, čia netgi nuotykiais kvepia Pasakokit ir fotkinkit tik greičiau
O man turbūt be šansų tą godumą įveikti. Visko gal ir nenoriu, bet net ir tai, kas nelabai norint atsirado pas mane (pvz., unikos, gautos su apyranke, kai nebuvo, iš ko rinktis, loterijoje laimėtas karoliukas, ebay nukauti, nes ant durniaus pastačiau mažą sumą ir laimėjau, nors jų nereikėjo, ir pan.), laikau dėžutėje ir nesiruošiu atsikratyti Berods simre buvo gražiai pasakiusi - tiksliai neatgaminsiu, bet esmė, kad jau atsidūrė pas mane, vadinasi, mano. Galvoju, gal kada nors pravers, sugalvosiu derinį su jais. Kartais ir sugalvoju, tada išnešu pravėdinti ir tuos "nepritapusius"
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 02, 17:26)
Kas tas apatinis alyvinis, jaspis?
Kinietiškas, nefritas ar kaip jį ten. Toli man dar iki jūsų aukštumų - ne tik, kad nežinau, kokie akmenai gali būt dažyti arba ne, bet ir apskritai jų nepažįstu...
taip nefritas pas Simre is kinieciu kolekcijos toks koki siule Noai Fontenay... kuris puikiai dera prie naujuju naslaiciu
Noa kaip galejai jo nematyt? Ju tikrai buvo megoje....
vakarykste skubi fotosesija su naujaisiais akmeniukais/kameniukais
ale galetu dar nebut vasaros kolkecijos... ar cia koki plesimo plana sukurt?
p.s. Dzaska aciu Tau uz viska Tavo Trolynas super super super
vakarykste skubi fotosesija su naujaisiais akmeniukais/kameniukais
ale galetu dar nebut vasaros kolkecijos... ar cia koki plesimo plana sukurt?
p.s. Dzaska aciu Tau uz viska Tavo Trolynas super super super
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 02, 22:30)
Paprastai - ko nenoriu, to niekad nematau Tik va dabar galvoju, kodėl aš jo nenorėjau. Kad dažytas? bet kokia man tinkama spalva dažytas...
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 02, 22:30)
Vaau, na ir apyrankė, na ir dekoracijos, na ir fotosesija
QUOTE(audora @ 2010 06 02, 22:42)
Ką dovanotumėt 13 metų mergytei - apyrankę ar odinukę?
Mano mergytė 13 metų, jeigu jau dovanočiau, tai dovanočiau apyrankę (ir dabar kartais paskolinu, nors turiu ir odinukę)