Nulis sitoj situacijoj yra geriausia . Saugumo atzvilgiu
As niekaip nezinau, ka apiplesciau. Vienur vienu, kitur kitu noreciau.
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 27, 17:57)
uoj jau vienas balsas yra
ne vienas man nelimpa tie sidabrai nors tu ką o va tavo tris raudonus stikliukus griebčiau iškart Nepaisant to, kad raudona visai ne mano spalva, man jie labai gražiai žiūrisi
QUOTE(Ruti @ 2010 05 27, 19:09)
ne vienas man nelimpa tie sidabrai nors tu ką o va tavo tris raudonus stikliukus griebčiau iškart Nepaisant to, kad raudona visai ne mano spalva, man jie labai gražiai žiūrisi
ačiū
šiaip man baisiai sunku buvo apsispręsti už kurį balsuoti-nes kaip ir buvo jau paskyta,kad iš vienur vieno norėčiau iš kitur kito
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 27, 18:26)
šiaip man baisiai sunku buvo apsispręsti už kurį balsuoti-nes kaip ir buvo jau paskyta,kad iš vienur vieno norėčiau iš kitur kito
as is Noa apyrankes baisiai noreciau to zalsvo jaspio... kazko ant zalios patrauke
O aš nuo vienos apyrankės taip pat labai noriu vieno karoliuko, ir jį, būtent tą patį, tuoj turėsiu
O aš gal "pasisotinau" karoliukais: pažiūru - gražu, bet kad norėčiau kaži ko daugiau... kažkaip jau visą mėnesį pakanka tos vienos, kurios net nebeperveriu, nors dienos be apyrankės neįsivaizduoju. Pusė karoliukų atostogauja...
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 27, 20:40)
O aš nuo vienos apyrankės taip pat labai noriu vieno karoliuko, ir jį, būtent tą patį, tuoj turėsiu
Ar tik ne juodą?
Laba vakara
Registruojuos kaip visada nuostabi tema Erszebeth
Niu bet saunu visu grozei
viskas cia i tema labai grazu
Registruojuos kaip visada nuostabi tema Erszebeth
Niu bet saunu visu grozei
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 27, 15:58)
O čia mano snukiai (tik saulės ratas ne į temą)
viskas cia i tema labai grazu
Tai kas gi čia dabar? Jau įdienojo, o visos trolistės miega Arba dėl In Culto liūdi.
Šiandien su mažuoju buvom baseine, ne savo įprastu laiku. Susipažinom su viena mergyte ir jos mama. O kalbos su mama netrūko, kai ant rankos pamačiau Trollbeads. Tad ir klausimą kitoms turiu: ar einate į baseiną su savo troliškaisiais grožiais?
Šiandien su mažuoju buvom baseine, ne savo įprastu laiku. Susipažinom su viena mergyte ir jos mama. O kalbos su mama netrūko, kai ant rankos pamačiau Trollbeads. Tad ir klausimą kitoms turiu: ar einate į baseiną su savo troliškaisiais grožiais?
QUOTE(rasida @ 2010 05 28, 12:22)
Tai kas gi čia dabar? Jau įdienojo, o visos trolistės miega Arba dėl In Culto liūdi.
Į vandenį nelipu, nusiimu. Ir prieš pirtį nusiimu. Kažkaip gaila
Neliūdim dėl Inculto, yra kaip yra... Dabar sirgsim už turkus
Su troliais į vandenį nelipu, išvis stengiuosi nešlapinti
Su troliais į vandenį nelipu, išvis stengiuosi nešlapinti