Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 14:27)
O ką aš sakiau? Ana ne tik atimti gali, bet ir pravardžiuotis moka. Argi gražu taip? Naujas žmogus į tarpą prašos, o tu šitaip, ajajaj blush2.gif

Prie ko čia naujas žmogus? Manai, kad išsigąst gali mano pareiškimų? Nieko, tegu grūdinas, su troliais ir stiprių nervų, ir šalto kraujo prireiks tongue.gif Tegu negalvoja, kad šita liga tik graži... Deja, turi ir pašalinių poveikių, liekamųjų reiškinių (kaip pvz. bet kokią į regos lauką patekusią apyrankę smulkiai išnagrinėt, nors anksčiau to garantuotai nebūdavo) ir kt. nemalonumų biggrin.gif
Atsakyti
Mergos levandinis trollstone, gal kuriai i tema g.gif
http://cgi.ebay.com/...=item5887f89e37

nu bet jau cia naslaiciu grozis wub.gif viena gelyte melyna, kita violetava...dar nemacius tokiu
http://cgi.ebay.com/...=item563cd131ff

o gal kuriai senosios zemes smile.gif
http://cgi.ebay.com/...=item45f3305404

Noa cia tau levandinis smile.gif
http://www.beadsensa...inese-jade.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 02 birželio 2010 - 14:52
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 14:18)
Ana ne tik neduos, bet dar ir iš Tamstelės atims biggrin.gif

Duos duos, nu kam jai reikia bigsmile.gif

QUOTE(Campanada @ 2010 06 02, 14:38)
Tai vis delto bus kazkas  bigsmile.gif nu tada jau labai lauksim, ne tiek daug jau cia ir liko... as asmeniskai tikiuosi kad bus kas nors idomesnio nei pavasario atnaujinime  g.gif

O aš tikiuosi, kad nebus nieko gero - ir taip bankrotas: katinas, remontas, vaikas į mokyklą, daržo išleistuvės - tik trolių naujienų betrūksta doh.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 02, 15:31)

Kokia kaaaaina blink.gif A ko aš jo nejamiau, kai viešas buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 06 02, 13:07)
nu labai gražu  thumbup.gif  kokiai spalvai dabar eilė atėjo?  ax.gif

Bijau pradėti apie tai galvoti ph34r.gif Yra kataloge karoliukų, kurie man tiesiog gražūs, nors netinka nė į vieną turimą spalvinę gamą. Bet kadangi dabar etapas - viską su viskuo makaluoti, matyt, jamsiu, kas patiks, negalvodama apie derinius... Arba tokius, kurie tinka į esamas spalvų temas. Nors taip rimtai svajoju apie besisukantį elfą ir fantaziją... Bet tramdau save, kad gimtadienis tik rudenį, o ir šiaip vasarą ant kaklo nieko nemėgstu nešioti unsure.gif

QUOTE(Troliene @ 2010 06 02, 14:34)
Vasaros naujienos bus birzelio 15 d. Skelbsiu reksiu garsiai kai jos jau pasirodys!

O kokia smagi žinia bigsmile.gif Lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 02, 15:31)
o gal kuriai senosios zemes smile.gif

O as nezinau ar man cia su galva kazkas negerai, ar kas, bet naujoji zeme man kazkaip grazesne uz senaja... g.gif nu bent jau is nuotrauku, nes gyvai nei tos nei kitos neciupinejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 16:05)
O aš tikiuosi, kad nebus nieko gero - ir taip bankrotas: katinas, remontas, vaikas į mokyklą, daržo išleistuvės - tik trolių naujienų betrūksta doh.gif

Nu kad bankrotas tai cia faktas, as dar pilna sarasa turiu, ka is senu kolekciju pajamt, o i ta nauja tai tik siaip jauciu paspoksosiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 02 birželio 2010 - 15:14
Noa, pasidairyk gal kils kokių minčių mirksiukas.gif čia levandinės kompozicijos biggrin.gif
http://trollbeadsgal...o...nder&page=1
4u.gif
Atsakyti
Noa, specialiai Tau:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 16:05)
O aš tikiuosi, kad nebus nieko gero

Jei tikėt agentūra VBS, tai tikrai nieko gero... Jau vien tai, kad gali tekt pirkt po du vienodus karolius yr labai blogai.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 02, 16:40)
Jei tikėt agentūra VBS, tai tikrai nieko gero... Jau vien tai, kad gali tekt pirkt po du vienodus karolius yr labai blogai.

nagi plačiau apie viską biggrin.gif kas per gandai???
Atsakyti
Noa, specialiai Tau:

user posted image
Papildyta:

Kas tas apatinis alyvinis, jaspis? bigsmile.gif

taigi galima ir nevienodus rolleyes.gif
Atsakyti
Noa, specialiai Tau:

user posted image
Papildyta:

A v glaz? vat ta kairė viršutinė man, kaip žmonės sako, susigadytų biggrin.gif

Spėju - auskarai bus. Ania? rolleyes.gif
Papildyta:
Gi buvau Megoj, atsiėmėm dovanėles už konkursą smile.gif Nežinau, ar įdomu dešimtmečiams, bet mano mažiukui tai labai - knygutės mažiukės, bet šiaip labai fainos, paprastos, iš knygyno. Sigutės Ach, pvz, kaip suprantu, jų ten ne viena smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Sakot auskarais? Gal ir nieko naujiena. Tada gal ir esamu kazka isims. Bus ir auskaru pensininku.

Padariau mainus, kuo esu labai patenkinta. Nugalejau gobsuma, ismainiau i ta , kas tinka dabar .Ir nelaikiau vien delto, kad pensininkas.

Gavau naujoku, dar rytoj gausiu.
Vistik Donna turesiu. Kad ir nieko bendro dabar su turimais, bet man jis labai puikus. Pats tas.

Gavau dovanu grazuti gintariuka. Ir ka? Trukt uz vadziu,vel is pradziu ax.gif Eile gintarams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 02 birželio 2010 - 18:28
Sveikutes. Na geros naujienos bet tikiuosi netik auskarais tada gundysiuos dar vienos apyrankes ax.gif Apziurejau savo ametistus vienas skaidrus kitas sodrus niu nz ar jie dazyti bet jie man patinka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti