Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(Kikirike @ 2010 06 01, 19:54)
niu ką,visdėlto įsigijau labradoritą  blush2.gif jis greičiausiai keliaus ant kitos apyrankės,kurią kažkada kažkas man padovanos  lotuliukas.gif ale dabar ant esamos kažkaip priderinau  blush2.gif

na jis ir čia labai tinka wub.gif nebūtina jo perkelti į kitą ax.gif o kokia bus kita? bigsmile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 19:59)
O aš skelbiu savo juodąją užbaigta  ax.gif

nu labai gražu thumbup.gif kokiai spalvai dabar eilė atėjo? ax.gif
Atsakyti
Nu ka as zinau, jei vasarai nebus nieko naujo verysad.gif As kazko taip tikejausi...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 02, 11:22)
Noa, su kuom levandinius nori/žadi derint? Ar nerašei, ar pražioplinau  blush2.gif

Gi su ametistu ir su našlaite smile.gif Jie ir derinasi kuo puikiausiai, bet tik prie natūralaus apšvietimo, o prie dirbtinio (kai kurio) pasidaro žydri - levandos dryžiai. Tai va, mielai paimčiau dar kokį karolį, kuris būtų tokio pat levandiškumo, bet nekeistų spalvos...

QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 11:35)
Dėl ametisto spalvos - kiek turiu ametisto akmenukų, nė vienas nėra toks ryškus kaip troliškasis ametistas. Dėl šios priežasties jo ir neturiu - visi violetiniai karoliukai prie jo lyg murzini. Tikėtina, kad jis dažytas.

Kelmas žino, nelabai noriu tikėt. Gal tiesiog jis aukštesnės kategorijos? Gi tie akmenai, kaip ir perlai, būna kokybiškesni, būna ne tokie kokybiški... Va kad agatas dažytas, tai manau tikrai taip. O dėl ametisto... Yra jų visokių, bet kiek tenka pirkt karoliukų, tai jie visi tiesiog prastesnės kokybės negu troliškas - ir priemaišų daugiau, ir skaidrumas ne tas, ir spalva atitinkamai...

QUOTE(amt @ 2010 06 02, 12:28)
ta prasme kad neorginalai gali but?

Ta prasme, kad niekad tikrai nežinosi...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 13:16)
Gi su ametistu ir su našlaite smile.gif

Hm g.gif tai negi ir man ametisto reikia? Turiu porą unikų levandinių, bet jos tokios be vietos kažkaip gaunas man. Ir našlaitė yra, reiks pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 02, 13:38)
Hm  g.gif tai negi ir man ametisto reikia? Turiu porą unikų levandinių, bet jos tokios be vietos kažkaip gaunas man. Ir našlaitė yra, reiks pažiūrėt.

Nu nereikia, kam tau tas ametistas? Duok man tas unikas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 13:44)

Geriausiu atveju vakare foto gausi (kad panervuot galėčiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 13:16)
Kelmas žino, nelabai noriu tikėt. Gal tiesiog jis aukštesnės kategorijos? Gi tie akmenai, kaip ir perlai, būna kokybiškesni, būna ne tokie kokybiški... Va kad agatas dažytas, tai manau tikrai taip. O dėl ametisto... Yra jų visokių, bet kiek tenka pirkt karoliukų, tai jie visi tiesiog prastesnės kokybės negu troliškas - ir priemaišų daugiau, ir skaidrumas ne tas, ir spalva atitinkamai...

Lyginu su pačiais akmenimis ir su žiedų akimis, vienas auksinis ganėtinai brangus, nesinori tikėti, kad jo kokybė prastesnė. Iš tiesų reikėtų kokio gemologo paklausti, juk akmenys būna skirtingi, gal tai ir nuo jų išgavimo priklauso?

Štai ką radau: "Ametisto spalvos varijuoja nuo blankiausiai alyvinės iki gilios purpurinės. Vertingiausias ametistas yra gilaus vidutinio violetiškumo su rožiniais atspalviais."

Žodžiu, viskas gali būti tikra. Ir dar: jei kas pamatysite blankų trolišką ametistą, duokit žinią, labai labai reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 13:44)

Ana ne tik neduos, bet dar ir iš Tamstelės atims biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, esu naujoke jusu forume...bet sergu Troliuku liga...ar priimsite i savo draugija...aciu smile.gif
Ir beje, gal zinote kur galeciau isigyti karoliuka VEZIMELI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 14:18)
Ana ne tik neduos, bet dar ir iš Tamstelės atims biggrin.gif

blink.gif ragana Tu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dv2001 @ 2010 06 02, 14:22)
Laba diena, esu naujoke jusu forume...bet sergu Troliuku liga...ar priimsite i savo draugija...aciu smile.gif
Ir beje, gal zinote kur galeciau isigyti karoliuka VEZIMELI smile.gif

Sveika, sveika, tai Tu savo apyrankę baseine demonstruoji? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 06 02, 14:23)
blink.gif ragana Tu...  blink.gif

O ką aš sakiau? Ana ne tik atimti gali, bet ir pravardžiuotis moka. Argi gražu taip? Naujas žmogus į tarpą prašos, o tu šitaip, ajajaj blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
del vaiku piesiniu konkurso - visi vaikuciai kurie dalyvavo tegu skuba i taskus kur atidave piesinukus, ju laukia dovaneles. Ir ne balionai tongue.gif ax.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 10:55)
Reiškia, vasarą nieko nebeišleis? Nes juk šiandien jau vasara.

Vasaros naujienos bus birzelio 15 d. Skelbsiu reksiu garsiai kai jos jau pasirodys!
Atsakyti
QUOTE(Troliene @ 2010 06 02, 14:34)
Vasaros naujienos bus birzelio 15 d. Skelbsiu reksiu garsiai kai jos jau pasirodys!

Tai vis delto bus kazkas bigsmile.gif nu tada jau labai lauksim, ne tiek daug jau cia ir liko... as asmeniskai tikiuosi kad bus kas nors idomesnio nei pavasario atnaujinime g.gif
Atsakyti