O Jūs žvaigždutes perkat pagal savo zodiako ženklą, ar tiesiog tokias, kokios gražios?
4-oj konkursinėj nuotraukoj tikriausiai visos, kiek jų iš vis yra?
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 02, 09:51)
Nu žinok, mačiau du trolinius ametistus tokius kaip suklijuotus ar tai suskilusius Vieną seniai Megoje - ten aiškino, kad tame ametiste tiesiog "priemaiša" buvo, o kitą Panoramoj (dėl jo neklausiau, buvo toks labai tamsus ir matesi toks kreivas kaip skilimas ar kažkas pan...)
Nu jie gali turėt tokių kaip lūžių, tas daugely akmenų būna, kas ten žino - gal ir atsiskirtų, jei per visą? O gal tik vaizdas... Šiaip aš su nagu patikrinu, jei nagas kliūva, reiškia, skilimas, o jei ne - tai taip tik, vaizdas Priemaišų irgi gali atsitikt... Bet tai gal jau neklijuoja, būtų virš naglumo
Šiaip atsargumo dėlei pirkčiau be tokių panašumų į skilimus, bet kita vertus, gal aš čia ir durnai - gal žmonės turi ir 100 metų nešioja?
Tai vat ir man atrodo, kad jis nėra levandinis
Nors grožio tai labai gražus. Tik žinai ką, man regis, reiktų tokių spalvų dar kelis papirkt, nes dar pasibaigs šita spalva, bus kaip man su levandiniu Papildyta:
QUOTE(saule @ 2010 06 02, 09:54)
O Jūs žvaigždutes perkat pagal savo zodiako ženklą, ar tiesiog tokias, kokios gražios?
Vieną savo, bet aš Vėžys, mano ir graži, o kitą - Vandenio, nors neturiu tokių giminėj Tą antrą pirkau, nes mažius iškiaukė, kad jam tokia labai graži. Būčiau pirkus jo paties, bet jis - Dvynukas, Dvynių ta žvaigždė - nė į tvorą, nė į mietą
QUOTE(Noa @ 2010 06 02, 10:03)
Šiaip atsargumo dėlei pirkčiau be tokių panašumų į skilimus, bet kita vertus, gal aš čia ir durnai - gal žmonės turi ir 100 metų nešioja?
Nors grožio tai labai gražus. Tik žinai ką, man regis, reiktų tokių spalvų dar kelis papirkt, nes dar pasibaigs šita spalva, bus kaip man su levandiniu
Nors grožio tai labai gražus. Tik žinai ką, man regis, reiktų tokių spalvų dar kelis papirkt, nes dar pasibaigs šita spalva, bus kaip man su levandiniu
Aha, ir aš nepirkčiau. Net nustebau, kad tokius pardavinėja (nu negi kas nors perka..?)
Labai graži ta unika. Bet vat ir aš bijau, kad atspalvis koks nors "ne toks" bus, ir bus vienas karolis toks ne visai priderintas
Labas rytas
Tas, kurios gražios Turiu Ožiaragio (juodą), o pati esu Svarstyklės. Na, bet mano jaunesnioji yra Ožiaragis
Tas, kurios gražios Turiu Ožiaragio (juodą), o pati esu Svarstyklės. Na, bet mano jaunesnioji yra Ožiaragis
Pagal savo ženklą, bet ji ir taip graži - su perliuku. O iš viso yra berods 10 - nežinau dėl kokių priežasčių yra dvi ženklų poros, kurios dalijasi ta pačia žvaigždute, t.y. akmenukas sutampa.
Noa, su kuom levandinius nori/žadi derint? Ar nerašei, ar pražioplinau
Sveikutės
Dėl ametisto spalvos - kiek turiu ametisto akmenukų, nė vienas nėra toks ryškus kaip troliškasis ametistas. Dėl šios priežasties jo ir neturiu - visi violetiniai karoliukai prie jo lyg murzini. Tikėtina, kad jis dažytas.
Dėl ametisto spalvos - kiek turiu ametisto akmenukų, nė vienas nėra toks ryškus kaip troliškasis ametistas. Dėl šios priežasties jo ir neturiu - visi violetiniai karoliukai prie jo lyg murzini. Tikėtina, kad jis dažytas.
ar saugu pirkti is diamonds4ever? pastebejau kad ju kainos maziausios
QUOTE(amt @ 2010 06 02, 12:12)
ar saugu pirkti is diamonds4ever? pastebejau kad ju kainos maziausios
Saugumas toks pats kaip ir kitur Vistik Noa teisi sakydama, kad saugiausia pirkti iš www.trollbeads.com , tik ten kataloginiai gyvena...
Sveikos,
Puse lupu girdejau pletka,kad vasaros karoliu nebus, bet bus kazkas naujo is auskaru, su keiciamais karoliukais.
Puse lupu girdejau pletka,kad vasaros karoliu nebus, bet bus kazkas naujo is auskaru, su keiciamais karoliukais.
QUOTE(rasida @ 2010 06 02, 10:22)
Saugumas toks pats kaip ir kitur Vistik Noa teisi sakydama, kad saugiausia pirkti iš www.trollbeads.com , tik ten kataloginiai gyvena...
ta prasme kad neorginalai gali but?
Kaaaaaaip gražu