Kikirike, Laisve - gražu
Apie ametistų dažymą irgi negirdėjau, kiek teko matyti (pvz. pas rimtą juvelyrą), jie gana ryškios violetinės spalvos.
Man tik įdomu, ar tie trolių ametistai iš vientiso akmens gaminami? Gal kas domėjosi tuo?
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 21:14)
Pirmą kartą girdžiu Iš kur jie gali žinot? Kad Maroke jų iš viso nekasa, jei nemeluoja mano atmintis (gal ir meluoja, bet iki šiol maniau, kad ametistus kasa Zambijoj, o ana - kitam Afrikos gale, paskui dar tikrai Brazilijoj, JAV ir kažkur Europoj, logiška, nes iš kur tada visokie graikų senobės karaliai ir didikai jų gaudavo?). Negirdėjau, kad kas ametistus dažytų - per pigus akmuo. Žinau tik, kad juos kaitina, tada jie palieka geltoni ir juos parduoda kaip citrinus
Na gal masiškai ir nekasa, bet turi jie ten jų savo kalnuose, pardavinėja pakelėse. Gidas ir aiškino mums apie jų dažymą ir kad neapsigautume ir neprisipirktume dažytų ametistų.
Beje, šiandien VCUP'e Auksinėj širdelėj mačiau Dolly - gal kam reikia. Splavos man patiko, tik pats karolis toks "aukštas" ir plonas, tai man pagal dydį nelabai patiko
gal zinot kaip sitas? ar labai didelis? http://www.diamonds4...ife-p-3547.html
QUOTE(amt @ 2010 06 01, 22:07)
Kaip tik šios temos pirmoje žinutėje, konkurse, 1 ir 15 nuotraukose yra šitas karoliukas. Matosi, koks dydis, palyginti su kitais.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 20:10)
Kaip tik šios temos pirmoje žinutėje, konkurse, 1 ir 15 nuotraukose yra šitas karoliukas. Matosi, koks dydis, palyginti su kitais.
geras, nepastebejau
Keturratis yra toks mazutis grazutis karolis. Toks truputi kampuotas, kirviu darytas. Baisia ziauriai grazus. Pats graziausias is mano turimu. Toki turi dar Song ir Yell. Song irgi mano, kad jis pats graziausias. Dydis - kebulas karolio aukscio, o ratai truputi islenda. Ilgis kaip pandu. Uz vezimuka ACIU Rasidai
Papildyta:
Merginos, raudonoji ir juodoji apyrankes
Papildyta:
Merginos, raudonoji ir juodoji apyrankes
Laba
Nespeju jusu vytis ...
Erszebeth ir tavo labai grazios apyrankes, malonu buvo susitikti smagu kad juoda uzpildyta as dar pildau
O pas mane nutupe akmenukas, duminis topazas rinksiu vien akmenys jie mane vilioja nenormalei..
Nespeju jusu vytis ...
Erszebeth ir tavo labai grazios apyrankes, malonu buvo susitikti smagu kad juoda uzpildyta as dar pildau
O pas mane nutupe akmenukas, duminis topazas rinksiu vien akmenys jie mane vilioja nenormalei..
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 01, 21:17)
nu vat kad jau nusprendem kad neruzava, nes nidalaura renka ruzavas, ir jai netiko, sako i violetava cia
Nidalaura? Koks jis?
Nes man reikia aiškiai neginčytinai alyvinio Kaip levandų dryžiai. Vat tokio ieškau baisingai...
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 01, 21:19)
Man tik įdomu, ar tie trolių ametistai iš vientiso akmens gaminami? Gal kas domėjosi tuo?
Nu tai aišku - nesidomėjau, bet taigi ką ten domėtis, jis gi skaidrus - matosi, kad iš vientiso. O kaip gali būt ne iš vientiso - jo gi neišlydysi, ne gintaras - ta prasme, suklijuota iš dviejų? Dar nemačiau jokio karolio iš nevientiso akmens
Mano manymu jis toks svelnuciai felicitavas.
Man reikia solidžiai filičitavo, neginčijamai. Va tokio:
Ne kaip tie apatiniai, o kaip viršutiniai...
Ir dar būtų gerai, kad taip kvepėtų
Ne kaip tie apatiniai, o kaip viršutiniai...
Ir dar būtų gerai, kad taip kvepėtų
Labas rytas.
Nu žinok, mačiau du trolinius ametistus tokius kaip suklijuotus ar tai suskilusius Vieną seniai Megoje - ten aiškino, kad tame ametiste tiesiog "priemaiša" buvo, o kitą Panoramoj (dėl jo neklausiau, buvo toks labai tamsus ir matesi toks kreivas kaip skilimas ar kažkas pan...)
Tai vat ir man atrodo, kad jis nėra levandinis
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 23:15)
Nu tai aišku - nesidomėjau, bet taigi ką ten domėtis, jis gi skaidrus - matosi, kad iš vientiso. O kaip gali būt ne iš vientiso - jo gi neišlydysi, ne gintaras - ta prasme, suklijuota iš dviejų? Dar nemačiau jokio karolio iš nevientiso akmens
Nu žinok, mačiau du trolinius ametistus tokius kaip suklijuotus ar tai suskilusius Vieną seniai Megoje - ten aiškino, kad tame ametiste tiesiog "priemaiša" buvo, o kitą Panoramoj (dėl jo neklausiau, buvo toks labai tamsus ir matesi toks kreivas kaip skilimas ar kažkas pan...)
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 02, 09:45)
Mano manymu jis toks svelnuciai felicitavas.
Tai vat ir man atrodo, kad jis nėra levandinis