Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kikirike, Laisve - gražu thumb_yello.gif

Apie ametistų dažymą irgi negirdėjau, kiek teko matyti (pvz. pas rimtą juvelyrą), jie gana ryškios violetinės spalvos.
Man tik įdomu, ar tie trolių ametistai iš vientiso akmens gaminami? Gal kas domėjosi tuo?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 21:14)
g.gif  Pirmą kartą girdžiu unsure.gif Iš kur jie gali žinot? Kad Maroke jų iš viso nekasa, jei nemeluoja mano atmintis (gal ir meluoja, bet iki šiol maniau, kad ametistus kasa Zambijoj, o ana - kitam Afrikos gale, paskui dar tikrai Brazilijoj, JAV ir kažkur Europoj, logiška, nes iš kur tada visokie graikų senobės karaliai ir didikai jų gaudavo?). Negirdėjau, kad kas ametistus dažytų - per pigus akmuo.  Žinau tik, kad juos kaitina, tada jie palieka geltoni ir juos parduoda kaip citrinus biggrin.gif

Na gal masiškai ir nekasa, bet turi jie ten jų savo kalnuose, pardavinėja pakelėse. Gidas ir aiškino mums apie jų dažymą ir kad neapsigautume ir neprisipirktume dažytų ametistų.
Atsakyti
Beje, šiandien VCUP'e Auksinėj širdelėj mačiau Dolly - gal kam reikia. Splavos man patiko, tik pats karolis toks "aukštas" ir plonas, tai man pagal dydį nelabai patiko ax.gif
Atsakyti
gal zinot kaip sitas? ar labai didelis? http://www.diamonds4...ife-p-3547.html
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2010 06 01, 22:07)
gal zinot kaip sitas? ar labai didelis? http://www.diamonds4...ife-p-3547.html

Kaip tik šios temos pirmoje žinutėje, konkurse, 1 ir 15 nuotraukose yra šitas karoliukas. Matosi, koks dydis, palyginti su kitais.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 20:10)
Kaip tik šios temos pirmoje žinutėje, konkurse, 1 ir 15 nuotraukose yra šitas karoliukas. Matosi, koks dydis, palyginti su kitais.

geras, nepastebejau doh.gif
Atsakyti
Keturratis yra toks mazutis grazutis karolis. Toks truputi kampuotas, kirviu darytas. Baisia ziauriai grazus. Pats graziausias is mano turimu. Toki turi dar Song ir Yell. Song irgi mano, kad jis pats graziausias. Dydis - kebulas karolio aukscio, o ratai truputi islenda. Ilgis kaip pandu. Uz vezimuka ACIU Rasidai aciuks.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Merginos, raudonoji ir juodoji apyrankes thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Nespeju jusu vytis ... blink.gif
Erszebeth ir tavo labai grazios apyrankes, malonu buvo susitikti 4u.gif smagu kad juoda uzpildyta thumbup.gif wub.gif as dar pildau ax.gif
O pas mane nutupe akmenukas, duminis topazas ax.gif rinksiu vien akmenys rolleyes.gif jie mane vilioja nenormalei.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 01, 21:17)
nu vat kad jau nusprendem kad neruzava, nes nidalaura renka ruzavas, ir jai netiko, sako i violetava cia  wink.gif
user posted image

unsure.gif Nidalaura? Koks jis?
Nes man reikia aiškiai neginčytinai alyvinio unsure.gif Kaip levandų dryžiai. Vat tokio ieškau baisingai...

QUOTE(Rimaz @ 2010 06 01, 21:19)
Man tik įdomu, ar tie trolių ametistai iš vientiso akmens gaminami? Gal kas domėjosi tuo?

Nu tai aišku - nesidomėjau, bet taigi ką ten domėtis, jis gi skaidrus - matosi, kad iš vientiso. O kaip gali būt ne iš vientiso - jo gi neišlydysi, ne gintaras - ta prasme, suklijuota iš dviejų? unsure.gif Dar nemačiau jokio karolio iš nevientiso akmens unsure.gif
Atsakyti
Mano manymu jis toks svelnuciai felicitavas. smile.gif
Atsakyti
Man reikia solidžiai filičitavo, neginčijamai. Va tokio:

user posted image

Ne kaip tie apatiniai, o kaip viršutiniai...

Ir dar būtų gerai, kad taip kvepėtų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 23:15)
Nu tai aišku - nesidomėjau, bet taigi ką ten domėtis, jis gi skaidrus - matosi, kad iš vientiso. O kaip gali būt ne iš vientiso - jo gi neišlydysi, ne gintaras - ta prasme, suklijuota iš dviejų?  unsure.gif Dar nemačiau jokio karolio iš nevientiso akmens unsure.gif

Nu žinok, mačiau du trolinius ametistus tokius kaip suklijuotus ar tai suskilusius g.gif Vieną seniai Megoje - ten aiškino, kad tame ametiste tiesiog "priemaiša" buvo, o kitą Panoramoj (dėl jo neklausiau, buvo toks labai tamsus ir matesi toks kreivas kaip skilimas ar kažkas pan...)

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 02, 09:45)
Mano manymu jis toks svelnuciai felicitavas.  smile.gif

Tai vat ir man atrodo, kad jis nėra levandinis g.gif
Atsakyti