Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(happy @ 2010 06 01, 20:23)
i apyrankiu ilgio tema kokia rinktis,tai dar reik atkreipt demesi i uzsegima, nes didieji uzsegimai yra 1cm ilgesni nei paprasti..

Ilgiausias berods žuvytė. Bet ji labai netroliška schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 19:33)
Našlaitę baltame fone turi?  unsure.gif

Turiu - tokią ryškią ryškią wub.gif
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 19:59)
Ot vat levandinį tai ir aš maloniai paimčiau, kad tiktų prie ametisto. Dryžuotą irgi turiu ir našlaites turiu. Tik va iš to dryžuoto nauda tokia, kad prie dažno dirbtinio apšvietimo jis pasidaro ne levandinis, o žydras kaip tėviškės dangus, ir ametistas vienas lieka.

Aha, levandinis pamėlynuoja lempų šviesoje biggrin.gif Tada man visą violetinį derinį išbalansuoja.
Žiūrinėjau šiandien unikas link levandų spalvos, bet buvo tik žalsvom spalvom pamargintos, netinka man...
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 01, 20:23)
O aš neturiu jokių levandinių. Ir man nereikia. Ametisto užtenka, nes ametistas - tobulas grožis  thumbup.gif

Bliamba, man ametisto reik dar g.gif Kaip violetine apyrankė be ametisto unsure.gif (iš vis - neturiu nei vieno akmenuko dar, kiba reik tuo susirūpint).
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 01, 20:34)
Bliamba, man ametisto reik dar g.gif Kaip violetine apyrankė be ametisto unsure.gif (iš vis - neturiu nei vieno akmenuko dar, kiba reik tuo susirūpint).

Ametistą privalo turėti kiekviena tvarkinga moteris nail.gif Tas vienintelis ametistas mano juodajai apyrankei suteikia žavesio rolleyes.gif
Atsakyti
Pritariu Laisvei drinks_cheers.gif
Ametistas suteikia daug zavesio wub.gif
Atsakyti
beje, dėl ametistų, būdama Maroke išgirdau tokį įdomų dalyką, kad tikras ametistas yra šviesiai šviesiai alyvinis, na toks blankus, o ti ryškūs, tamsiai violetiniai - dažyti. Neva natūraliai tokių nebūna g.gif O jei ir pasitaiko, tai labai labai retai.
Atsakyti
niu ką,visdėlto įsigijau labradoritą blush2.gif jis greičiausiai keliaus ant kitos apyrankės,kurią kažkada kažkas man padovanos lotuliukas.gif ale dabar ant esamos kažkaip priderinau blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 01 birželio 2010 - 19:57
Grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 01, 20:54)
niu ką,visdėlto įsigijau labradoritą  blush2.gif jis greičiausiai keliaus ant kitos apyrankės,kurią kažkada kažkas man padovanos  lotuliukas.gif ale dabar ant esamos kažkaip priderinau  blush2.gif

Jis prie voverytės pilkumo gerai tinka thumbup.gif

Tai kokių spalvų dabar rinksi?

O aš skelbiu savo juodąją užbaigta ax.gif T.y. pririnkau tiek, kad užtenka suverti pilną apyrankę kiekvieną juodą atskiriant sidabriukais. Paskutinis štrichas buvo Donna. Jeigu rasiu tinkamų, rinksiu ir daugiau, kad galėčiau verti ir 2+1, bet čia jau nebe esmė biggrin.gif

user posted image

Beje, kam rūpėjo Tulipakų dydžiai - du apatiniai sidabriukai yra jie. Galima palyginti, kaip skiriasi dydžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 01 birželio 2010 - 20:02
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 01, 20:56)

ačiū blush2.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 20:59)
Jis prie voverytės pilkumo gerai tinka  thumbup.gif

Tai kokių spalvų dabar rinksi?

O aš skelbiu savo juodąją užbaigta  ax.gif T.y. pririnkau tiek, kad užtenka suverti pilną apyrankę kiekvieną juodą atskiriant sidabriukais. Paskutinis štrichas buvo Donna. Jeigu rasiu tinkamų, rinksiu ir daugiau, kad galėčiau verti ir 2+1, bet čia jau nebe esmė  biggrin.gif

Beje, kam rūpėjo Tulipakų dydžiai - du apatiniai sidabriukai yra jie. Galima palyginti, kaip skiriasi dydžiai.

ačiū blush2.gif na manau rinkti su juodu,gal juodai balta,o gal juodai kokia kitokią,dar nenusprendžiau - ale labrodorito labai jau reikėjo blush2.gif

labai graži apyrankė - super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kuriai prie levandiniu tiktu unika, pirkau is macrow, labai grazi, bet as niekaip nepritaikiau pas save, taip ir stovi nenaudojama, tai va parduodu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 01 birželio 2010 - 20:13
Labradoritas tinka visur! biggrin.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 06 01, 20:24)
Ilgiausias berods žuvytė. Bet ji labai netroliška  schmoll.gif

Visai troliška, karpis kaip karpis, kas tau ten kliūva bigsmile.gif

QUOTE(Rimaz @ 2010 06 01, 20:34)
Žiūrinėjau šiandien unikas link levandų spalvos, bet buvo tik žalsvom spalvom pamargintos, netinka man...

Ir iš viso, tos violetinės unikos kokios tai daugiau bordinės unsure.gif

Aišku kad reikia akmenų, būtinai reikia, be akmenų blogai schmoll.gif

QUOTE(Enita @ 2010 06 01, 20:47)
beje, dėl ametistų, būdama Maroke išgirdau tokį įdomų dalyką, kad tikras ametistas yra šviesiai šviesiai alyvinis, na toks blankus, o ti ryškūs, tamsiai violetiniai - dažyti. Neva natūraliai tokių nebūna g.gif O jei ir pasitaiko, tai labai labai retai.

g.gif Pirmą kartą girdžiu unsure.gif Iš kur jie gali žinot? Kad Maroke jų iš viso nekasa, jei nemeluoja mano atmintis (gal ir meluoja, bet iki šiol maniau, kad ametistus kasa Zambijoj, o ana - kitam Afrikos gale, paskui dar tikrai Brazilijoj, JAV ir kažkur Europoj, logiška, nes iš kur tada visokie graikų senobės karaliai ir didikai jų gaudavo?). Negirdėjau, kad kas ametistus dažytų - per pigus akmuo. Žinau tik, kad juos kaitina, tada jie palieka geltoni ir juos parduoda kaip citrinus biggrin.gif

Trina babajai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 01, 21:12)
Gal kuriai prie levandiniu tiktu unika, pirkau is macrow, labai grazi, bet as niekaip nepritaikiau pas save, taip ir stovi nenaudojama, tai va parduodu

O ji ne ružava lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 birželio 2010 - 20:15
QUOTE(Noa @ 2010 06 01, 21:14)
O ji ne ružava lens.gif

nu vat kad jau nusprendem kad neruzava, nes nidalaura renka ruzavas, ir jai netiko, sako i violetava cia wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 01 birželio 2010 - 20:19