Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 31, 23:57)
As tik dabar ikirtau,kad cia du atskiri karoliai biggrin.gif O kodel jie vienodai pavadinti?

Ne visai vienodai: pirmasis vadinas Tupilak, o antrasis - Tupilak, Big.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 31, 22:07)
Taip manai...balionas...tada neidomu... schmoll.gif

Bent jau per salos atidaryme Babilone, kai buvo žadėtos akcijos, atrakcijos, dovanos ir linksmybės, nieko daugiau, išskyrus dalijamus balionus ir galimybę dalyvauti loterijoje, nebuvo mirksiukas.gif Obetkadangitačiau balionas (ypač kol nesprogęs) yra materialus, vadinkime jį dovana bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 01 birželio 2010 - 05:43
QUOTE(rasida @ 2010 06 01, 00:48)
Ne visai vienodai: pirmasis vadinas Tupilak, o antrasis - Tupilak, Big.

o kazin dydis paciu karoliu irgi skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 31, 23:42)
Galvojau apie fantazija, bet perkant su uzsegimu, nepigiai gaunasi. Ziurejau i auskarus, bet irgi jauciu,kad tiek dziaugsmo man jie nesuteiks biggrin.gif Gal ka is senjoru parsisiust bandysiu. Nezinau ko noriu smile.gif
Kuom skiriasi sie tupilakai?
user posted image user posted image

Amžiumi. Tas pirmas anksčiau suretirintas, o antras - tik 2009 12. Ir dantimis, jo, dantytasis vėlesnis.

Abu turiu, ir dar trečią, "Tupilako nasrai". Gražuoliukai mano pupuliukai wub.gif biggrin.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 05 31, 23:57)
As tik dabar ikirtau,kad cia du atskiri karoliai biggrin.gif O kodel jie vienodai pavadinti?

Bedantis senas, dantytasis naujas. Jo, tas dantyta kažkiek didesnis, bet nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 31, 20:43)
pasirodau savo kratini... kol kas be tu dvieju naujoku, nes jie dar su oteketkom  ax.gif

ewidenta grazus tas kratinys thumbup.gif

na o as paispildziau keliom naujom unikom, ir sidabriuku Flowerbead (aciu Rasidai uz tai aciuks.gif ). dar laukiu kaktuso (aciu Dovis aciuks.gif ), ir galu gale mano geletoji apyranke bus baigta assa.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 05 31, 09:31)
Manau liga igauna kitokia stadija. Tampa letine. Ieskai kazko tokio, ar tai kokio labai sukriosusio pensininko, ar kazko naujo, ar labai labai tinkancio. Bet as dar negaliu nepatikrinti ebay, nepatikrinti visu e.parduotuviu, nepaziureti amerikonku forumo. Nepafantazuoti is kokiu spalvu ar rastu butu grazus derinys.

Man kolkas tokia pati stadija kaip pas Danske friends.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 01 birželio 2010 - 07:04
Paziurekit panos kokiu grozybiu yra karsta.gif :
rudas perlas ale koks didelis http://cgi.ebay.com/...=item2c54c45d81
auksinis bicone http://cgi.ebay.com/...=item2c54c0769a
gintaras http://cgi.ebay.com/...=item414ffdcf14
dar vienas gintaras http://cgi.ebay.com/...=item414ffdc4d8
agatas http://cgi.ebay.com/...=item414ffec195
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 05 31, 20:43)
pasirodau savo kratini... kol kas be tu dvieju naujoku, nes jie dar su oteketkom  ax.gif

Gražu thumbup.gif Parodyk ir su naujokais biggrin.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 05 31, 23:42)
Kuom skiriasi sie tupilakai?

Vienas mažas, dar vadinamas eskimu, o mūsuose - bedančiu. Suretirintas 2008 m. Kitas - "didelis", bet kol nebuvau pamačiusi mažojo, nesupratau, kodėl jis vadinamas dideliu. Suretirintas 2010 m. O pagaminti abu tais pačiais metais. Tas mažylis tikrai labai jau mažas, kruopytė visiška, dydis atitinkam pačius pigiausius sidabriukus po 79 lt. O "didelis", t.y. dantuotas, kiek didesnis, nors irgi dideliu nepavadintum. Jo mimikos man gražesnės, tad būčiau už jį biggrin.gif Beje, jį gal dar įmanoma rasti LT rolleyes.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 01, 09:30)
Paziurekit panos kokiu grozybiu yra karsta.gif  :

Tikrai kad grožybių čia pridėjai thumb_yello.gif
Papildyta:
Nu pyyyp! mega_shok.gif Kas už šitą nesąmonę balsavo? Jau taip laukiau, ką atgamins iš suretirintų, o dabar nei verkt, nei juoktis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 01 birželio 2010 - 09:44
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 01, 10:34)
Nu pyyyp!!  mega_shok.gif Kas už šitą nesąmonę balsavo?

Neveikia nuoroda. Kas ten per karolis????
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 01, 10:44)
Neveikia nuoroda. Kas ten per karolis????

Nesuprantu, kodėl negaliu jos įkelti doh.gif Adresas su šauktuku, nukelia man tą šauktuką automatiškai... Va šitą grąžins... doh.gif
Papildyta:
Ir rašo, kad jis bus grąžintas su rudens kolekcija, kuri pas platintojus pasirodys rugpjūtį. Reiškia, vasarą nieko nebeišleis? Nes juk šiandien jau vasara.
Atsakyti
o man jis patinka, nors ne už jį balsavau blush2.gif
Atsakyti
Labas. Karoliukas nieko toks, bet tikrai ne tas, kurio norejau. Balsavau uz sand, bezdziones ir alaus deze.
Jei jau zeme, tai tikrai senoji zeme man butu buve geriau
Atsakyti
g.gif Aš turbūt be nuomonės apie šitą karolį...

Beje, jei jau jis retirintas, tai kodėl niekur nesimato? Nei e-bay, nei parduotuvėse ineternetinėse? Ar čia tokio lygio, kaip alaus dėžė - super extra mega turbo ir t.t. brangenybė?
Atsakyti