Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kuriuo numeriu pažymėtų pensininkų geidžiate labiausiai? (106 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 31, 12:07)
o aš šiąnakt labai užsinorėjau akmenukų  - dūminio kvarco,labradorito,onikso  blush2.gif

Labradoritas ir oniksas yra visiems privalomi akmenai, nes prie visko tinka ir yra dideliai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 31, 13:27)
Labradoritas ir oniksas yra visiems privalomi akmenai, nes prie visko tinka ir yra dideliai gražūs bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu šiai minčiai. Ir labradoritas, ir oniksas labai papuošia bet kurį vėrinį.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 31, 13:27)

QUOTE(Laisvė @ 2010 05 31, 14:16)
drinks_cheers.gif  Pritariu šiai minčiai. Ir labradoritas, ir oniksas labai papuošia bet kurį vėrinį.

niu tai vat aš turbūt ir už tai sapnavau juos lotuliukas.gif
o dar klausimas,o už kiek realu paimti agatą,na kokia normali kaina būtų,radau ir noriu jo,o vat dar iki aukciono 6dienos,tai mąstau už kiek paimti,kad nepermokėti blush2.gif na aš čia apie tą valentino dienai išleistą šneku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 31, 00:13)
va koks gintaro hibridas wink.gif
http://www.beadsensa...onal-amber.html

Laivite labai grazu  thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karabama @ 2010 05 31, 15:11)

Žinutes renki?
Atsakyti
Ale kodel as nenoriu nei labradorito nei onikso nei duminio kvarco g.gif
Ir buvau Megoj kai dabar buvo labai daug gave na bet ne vienas netiko nors tu ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 31, 14:50)
Ale kodel as nenoriu nei labradorito nei onikso nei duminio kvarco  g.gif
Ir buvau Megoj kai dabar buvo labai daug gave na bet ne vienas netiko nors tu ka  blush2.gif

Oj man tai ten labai gražūs jie buvo visi... Nuo iki, tokia spalvų variacija, visus būč pasiėmus, bet tik sakiau ne ne, nerodykit, man nereikia lotuliukas.gif O onikso tai vistiek reiks, gal gimtadieniui mastau.gif
Atsakyti
Sveikos,
O as is Vilniaus grizau pervargus ir nelaimina, nebuvo progos nulekti i tolyna. Vaikams taip visaks suplanuota buvo, repeticijos, maitinimas,kad prasiblaskyt, tik penktadienio popiete galejo po sienamiesti. daugiau viskas ant tempo, lekimas. Ispudziu daug, bet dziaugsmo jokio. Daug nervu, asaru, nuovargio. Manoji streso neatlaike iki pat pasirodymo pasikukciodama prazliumbe. Tai dar dabar savo dainavimu nepatenkinta doh.gif Na dziaugsmas turbut tik veliau ateis. Ir suvoks,kad tokioj scenoj, gal pirma ir paskutini karta pasirode smile.gif
Gimtadienio proga gavau bapkiu lotuliukas.gif Kur isleist lotuliukas.gif Mama, sake, tik ne karoliams doh.gif O as daugiau nieko nenoriu biggrin.gif Negi dar vienus batus ar sukne pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 05 31, 18:07)
Gimtadienio proga gavau bapkiu  lotuliukas.gif Kur isleist lotuliukas.gif Mama, sake, tik ne karoliams doh.gif O as daugiau nieko nenoriu biggrin.gif Negi dar vienus batus ar sukne pirkti doh.gif

Tai jei taip sakė - ir nepirk tada karolių. Pirk pakabuką bigsmile.gif Arba auskarus bigsmile.gif Arba grandinėlę, arba apyrankę dar vieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 05 31, 18:22)
Tai jei taip sakė - ir nepirk tada karolių. Pirk pakabuką bigsmile.gif Arba auskarus bigsmile.gif Arba grandinėlę, arba apyrankę dar vieną bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš taip 6dienį ir padariau, vyras prašė tik nepirkt karolių. Nepirkau - dovanų davė už sidabrinę apyrankę ir užsegimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 31, 15:50)
Ale kodel as nenoriu nei labradorito nei onikso nei duminio kvarco  g.gif
Ir buvau Megoj kai dabar buvo labai daug gave na bet ne vienas netiko nors tu ka  blush2.gif

Tai gal nori, tarkim, rožinio kvarco arba ametisto? bigsmile.gif
Atsakyti
labradoritas ir avantiuritas tai ziauriai grazus buvo Megoj is visos kruvos rinkausi ir susilydziau smile.gif
o uzejau TIK pasiziureti blush2.gif

pasirodau savo kratini... kol kas be tu dvieju naujoku, nes jie dar su oteketkom ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 31 gegužės 2010 - 19:44