Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(boruzeeee @ 2010 05 29, 19:39)
Nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir galvoju pabandysiu pasidaryt kauke su juo bigsmile.gif  , gal zinot kuo ja galma dar papildyt? g.gif
kaskur skaiciau kad galma kiausinio tryni arba baltyma tik nzn koki poveiki jie duoda?  doh.gif blink.gif
Papildyta:
Nusipirkau alyvuogiu aliejaus ir galvoju pabandysiu pasidaryt kauke su juo  , gal zinot kuo ja galma dar papildyt? 
kaskur skaiciau kad galma kiausinio tryni arba baltyma tik nzn koki poveiki jie duoda?

man labiausiai tinka ir patinka kaukė iš alyvuogių aliejaus, kiaušinio trynio ir medaus 4u.gif
Atsakyti
Snd pasidariau kauke is kiausinio ir naturalaus avokado aliejaus - rezultatas baisus.mano sausi plaukai susivele baisiausiai, kazkokie sunki sulipe liko,nors ilgai perskalavau. Nepatenkinta rezultatu ploviau vel plaukus jau chemini sampunu (kurio jau senai nebenaudojau).
Atsakyti
as turiu itarima kad mano plaukuciams labai netiko kokosu aliejus, kiekviena karta juo tik istepus iskart nemazai plauku iskrenta, ko niekad nebuna nuo alyvu aliejaus ar avokadu... beje mano sausiems galams labai patinka sviestmedzio sviestas.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 05 29, 23:51)
as turiu itarima kad mano plaukuciams labai netiko kokosu aliejus

o tepi ji ant saknu?ir koki naudoji?
idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 05 29, 23:51)
beje mano sausiems galams labai patinka sviestmedzio sviestas.

Kur perkate ir kaip (tiksliau) naudojate?

O as vakar "isdavaiu" mano pemegta kava ir padariau kauke plaukams su alumi - sumaisiau alu su kiausino tryniais, varnalesu aliejumi ir rozmarino EA. Palaukaiu po kepure pora valandu - labai patiko. Matyt, bandysiu kaitalioti su kavos kaukemis.
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 30, 00:43)
Kur perkate ir kaip (tiksliau) naudojate?

Kl. ne man, bet atsakysiu-AromaNatural.lt
Pati elementariai susitepu galiukus (kaip kauke,nes jis iskart apriebina),galima ir misini pasidaryti su kt aliejais ar dar kuo
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 30, 00:46)
Kl. ne man, bet atsakysiu-AromaNatural.lt
Pati elementariai susitepu galiukus (kaip kauke,nes jis iskart apriebina),galima ir misini pasidaryti su kt aliejais ar dar kuo

Bet po plovimo, ant slaupiu ar sausu... ar pries plovima kuriam laikui - kaip kauke?
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 30, 00:48)
Bet po plovimo, ant slaupiu ar sausu... ar pries  plovima kuriam laikui - kaip kauke?

Parasiau juk, kad kaip kauke,nes iskart apriebina 4u.gif Pries plovima. Ir nereikia padauginti,sunku bus isplauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 30, 00:53)

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos plauku priziuretojos 4u.gif ir kokiais kaukiu receptais jau esat pasidalinusios? mirksiukas.gif Ieskau ko nors storiems plaukams. Galit padet?
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 06 02, 19:56)
Ieskau ko nors storiems plaukams. Galit padet?

O kokia tu storu plauku problema? g.gif Kokio kaukes efekto tikites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 02 birželio 2010 - 19:12
o as visa gyvenima kovoju su greitai velenciais plaukais..tik issisukuoju- ir is karto vel veliasi...Jau kai einu pas kirpeja- patikekit , kaip jos keikiasi doh.gif
Atsakyti