Ir aš jau ruošiuosi savo pupos krikštynoms
Reikia Jūsų pagalbos - gal galite pasakyti kiek maždaug reiktų gramų siūlų neriant iki žemės suknytę 1 metų mergytei? Plius dar būtų skraistė iki juosmens, papuošimas žvakei ir plaukų raištelis Dar neapsisprendžiau dėl rašto, tai domintų kiekis ir daug "valgančiam" ir vidutiniškam raštui.
Na tikiuos mane supratot
Iš anksto dėkoju už ats
QUOTE(Moncitaa @ 2011 02 21, 14:08)
Ir aš jau ruošiuosi savo pupos krikštynoms
Reikia Jūsų pagalbos - gal galite pasakyti kiek maždaug reiktų gramų siūlų neriant iki žemės suknytę 1 metų mergytei? Plius dar būtų skraistė iki juosmens, papuošimas žvakei ir plaukų raištelis Dar neapsisprendžiau dėl rašto, tai domintų kiekis ir daug "valgančiam" ir vidutiniškam raštui.
Na tikiuos mane supratot
Iš anksto dėkoju už ats
Na tikiuos mane supratot
Iš anksto dėkoju už ats
200g užteks
QUOTE(rasa32 @ 2011 02 21, 13:39)
Maxi-10lt,o filetta-13,99lt
O pas mus MAXI ir po 10 ,bet Filetta 11.90 lt skirtumas nedidelis
Niu va nusipirkau Maxius, bet žiūriu, kad filetta gražesni
kazkuri mamyte ieskojo angeliuko schemos. as turiu stai tokia:
http://public.fotki....g-2499-jpg.html
gal pravers
http://public.fotki....g-2499-jpg.html
gal pravers
Mamicy, nu kokia superinė suknutė, ir labai paprasta Kažko panašaus ieškojau, nes nemėgstu labai priraizgaliotų. Ačiū už idėją
Kas liečia siūliukus, vasarą ieškojau tokių, iš kurių kepurytę gražią nunert, tai nuo Maxi mane atkalbėjo. Pirkau YarnArt LILY - 100% medvilnė, siūliukas nekietas, labai gerai neriasi ir gražai mezginys krenta. Tad po paieškų nusipirkau tokius baltus ir bandau darbuotis. Jų kaina - 50g 5lt
Rodau savo pirmą papuošimą krikštynoms, atsiprašau tik už foto kokybę
tik galvoju, gal dar kokį raištelį nunert, kad kabotų toks besisukantis
Kas liečia siūliukus, vasarą ieškojau tokių, iš kurių kepurytę gražią nunert, tai nuo Maxi mane atkalbėjo. Pirkau YarnArt LILY - 100% medvilnė, siūliukas nekietas, labai gerai neriasi ir gražai mezginys krenta. Tad po paieškų nusipirkau tokius baltus ir bandau darbuotis. Jų kaina - 50g 5lt
tik galvoju, gal dar kokį raištelį nunert, kad kabotų toks besisukantis
o man taip gražu. nedėčiau jokių kabalų
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 22, 11:39)
o man taip gražu. nedėčiau jokių kabalų
Ačiū, tai ir nebedėsiu
Berniukui dedasi rožinis akcentas, o mergaitei žydras. Kaži ne per ryški pas mane ten spalva
Rajola, ir man gražiau be jokių pakabų.
Na gerai, ieškosiu kitokų siūlų, o šitus padovanosiu sesei, ji suners kokiom staltiesėlėm
Na gerai, ieškosiu kitokų siūlų, o šitus padovanosiu sesei, ji suners kokiom staltiesėlėm
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 22, 08:21)
QUOTE(rajola @ 2011 02 22, 12:33)
Kaip grazu, fantastika... As vis neissirenku. Visi darbeliai vieni uz kitus grazesni, tai ir blaskausi... O ta zvakes papuosimo schemute gal butu galima gauti