Aš tuos matmenis nužiūrėjau jau nuo suknelių išmatavimų. Pagal juos lietuvaičiai gamina suknelės mergaitėms Norvegijoje. O šiaip tai labai sunku tiksliai atsakyti- priklauso nuo modelio, kiek norisi uždėti išaugimui...
Aš tuos matmenis nužiūrėjau jau nuo suknelių išmatavimų. Pagal juos lietuvaičiai gamina suknelės mergaitėms Norvegijoje. O šiaip tai labai sunku tiksliai atsakyti- priklauso nuo modelio, kiek norisi uždėti išaugimui...
Laba, jungiuosi prie besiruošiančių šventei. Krikštysim du vaikučius, tai ir darbelio man dvigubai Man tik kyla klausimas, kai aš taip standžiai neriu, tai iš tų Maxi siūlų gali nelabai kaip atrodyt, juk mezginys bus kietas ir negražiai kris ar yra panašaus storio siūlų, tik paslankesnių?
Laba, jungiuosi prie besiruošiančių šventei. Krikštysim du vaikučius, tai ir darbelio man dvigubai
Man tik kyla klausimas, kai aš taip standžiai neriu, tai iš tų Maxi siūlų gali nelabai kaip atrodyt, juk mezginys bus kietas ir negražiai kris ar yra panašaus storio siūlų, tik paslankesnių?