daug kas taip painioja. esu mačius, kad mergaites ir su rožine pakrikština, bet man
tiklis-aciukas
vakar ieskojau osinkoj,bet ne sioje temoje..
vakar ieskojau osinkoj,bet ne sioje temoje..
QUOTE(Lusasita @ 2010 10 09, 15:22)
QUOTE(Lusasita)
tik svarkelio apacios rastelis pas mane kitoks, bet kur ji dabar rast nezinau
niekaip nesuprantu kaip reikia nert tas kelnes (esu tik serveteles nerus).Su rusu kalba problemu kaip ir neturiu,bet tu specifiniu zodziu nesuprantu.Jos cia neriasi pagal iskarpa ir paskui susisiuva ar iskart apvaliai?Aciu uz atsakymus is anksto
[quote=fibi,2011 01 07, 18:44]
[/quote]
niekaip nesuprantu kaip reikia nert tas kelnes (esu tik serveteles nerus).Su rusu kalba problemu kaip ir neturiu,bet tu specifiniu zodziu nesuprantu.Jos cia neriasi pagal iskarpa ir paskui susisiuva ar iskart apvaliai?Aciu uz atsakymus is anksto
[/quote]
http://hotimg23.fotk...DSC03963-vi.jpg
manau cia tas pats rastelis. as neriau viska aplinkui, pasiskaiciavau akis ir neriau aplinkui, man graziau, nereikia paskui susiuti, o ir siules nebuvo.
[/quote]
[/quote]
http://hotimg23.fotk...DSC03963-vi.jpg
manau cia tas pats rastelis. as neriau viska aplinkui, pasiskaiciavau akis ir neriau aplinkui, man graziau, nereikia paskui susiuti, o ir siules nebuvo.
QUOTE(Lusasita @ 2010 08 30, 14:20)
Sveikos visi,,ir as prisiziurejau i jusu grozibes ir nusprendziau savo mazajai princesei numegzti sita suknele arba ka nors panasaus dveju metuku proga.Tik va nielabai radau shemute gal galit kas padet.Buciau labai dekinka.
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2010 12 27, 15:05)
Jau turbūt paskutinis šiais metais kūrinys krikštynoms
Nerealiai grazi suknite.
QUOTE(Ligvita @ 2011 01 09, 03:04)
LAbai jau grazi suknele ,labai norisi tokia paciai numegzt savo dukrytej.Gal galima shemute,nes sukneliu pati dar nemezgiau.Bet yra didelis noras papuost savo dukryte per antra savo gimtadieni.
mezgiau pagal atspausdinta schema, paziuresiu, gal darbe kompiuteryje liko neistrinta
QUOTE(Ligvita @ 2011 01 09, 15:30)
mezgiau pagal atspausdinta schema, paziuresiu, gal darbe kompiuteryje liko neistrinta
Buciau LABAI LABAI dekinga
Ir dar kaip as pirma kart megsiu suknele kiek mazdaug reikia siulu gramu?