Labai jau nuostabi suknutė.
[quote=remda,2010 08 17, 12:07]
rodausi ka nunarpliojau sesutei krikstynu proga
pirma karta neriau kriksto rubelius, (nenoriu girtis ) bet atrodo visai neblogai isejo
Nuostabus darbas
rodausi ka nunarpliojau sesutei krikstynu proga
pirma karta neriau kriksto rubelius, (nenoriu girtis ) bet atrodo visai neblogai isejo
Nuostabus darbas
QUOTE(remda @ 2010 08 17, 11:07)
ziurint i darbeli atrodo kad neri jau daug daug metu. Tikrai tobulas, neperkrautas ir labai puosnus.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 17, 15:09)
ziurint i darbeli atrodo kad neri jau daug daug metu. Tikrai tobulas, neperkrautas ir labai puosnus.
rankdarbiais uzsiimu tikrai jau kokius 8metus, tik sioje srityje pirma karta nebuvau dar nerusi sukneles
QUOTE(kribut @ 2010 08 17, 14:59)
cia batuku schemute
tikiuosi ka nors suprasit, mano pacios kuryba is nuotrauku jau nunertu batuku
o suknyte tai paprasta virsuje matosi gerai pirma eile visa stulpeliai su 2uzmetimais, o toliau taip pat stulpeliai su dviem uzmetimais i kas trecia tarpeli po 3. kikek jum reikes tu stulpeliu, kiek eiluciu tai cia palei vaiko dydi.
o sijonuka tai pelei sita servetele neriau, kelias detales ismesdama, kelias pakeisdama, lapeliu kiek daryti renkates irgi palei vaiko sudejima, palei tai kokio norite ilgio suknute kad butu, palei tai kiek norite kad butu pusta, visu spargalkiu kur rasiaus skaiciukus nebeturiu, nes tokiu dalyku nepasilieku.
tikiuosi supratot ka nors. siaip jai ketinate kazka panasaus nerti tai patraciau improvizuoti, o ne aklai kopijuoti, kad darbelis turetu kazka savito. sijoneli galima pagal bet kokios serveteles rasta nerti
beje serveteles rastas visur su vienu uzmetimu, o pas mane viskas su dviem.
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 19, 08:59)
Labai labai gražus komplektukas, viskas taip skoningai suderinta
Viliuteee, kaip dziugu sulaukt pagyrimu is mokytojos. Jusu darbas taip pat labai grazus, visi Jusu darbai visada labai grazus
QUOTE(remda @ 2010 08 19, 12:57)
Viliuteee, kaip dziugu sulaukt pagyrimu is mokytojos. Jusu darbas taip pat labai grazus, visi Jusu darbai visada labai grazus
aciu.Nors savo noru nusprendziau pasitraukti is sio darbo,bet mokytojos vardas maloniai jaudins dar turbut ilgai
susekiau,kad tai tikrai mano mokines darbelis.Mildute sveikinu,is visos sirdies.