Viliuteee tavo groziai
Lusasita ir tavo nerta labai grazi suknyte
Viliuteeee suknutes labai zavingos, Lusasita, labai graziai papuosei mergyte, suknute tokia ilga, net ant zemes dedasi, kaip man grazu, kai tokia ilga
O cia mano nertu, megztu sukneliu kolekcija.... Tai tik po viena modeli, kuriu klonu su tam tikrais savitais pakeitimais padaryta net nebezinau pati kiek ... Tik pora suknuciu yra viena karta nerta, tai si su roziniu kaspinu, kuri vis dar iesko seimininkes ir ta, kur per visa sijona daug gelyciu - siu suknuciu klonu dar nedariau
O cia mano nertu, megztu sukneliu kolekcija.... Tai tik po viena modeli, kuriu klonu su tam tikrais savitais pakeitimais padaryta net nebezinau pati kiek ... Tik pora suknuciu yra viena karta nerta, tai si su roziniu kaspinu, kuri vis dar iesko seimininkes ir ta, kur per visa sijona daug gelyciu - siu suknuciu klonu dar nedariau
villyte kokia kolekcija
Labai jau man grazu
Labai jau man grazu
Kaip cia viskas grazu, darbstuolytes Bet kodel beveik nieko nera berniukams ... Juk juos taip pat norisi papuosti tokiai sventei. Neriu kaip tik savo suneliui kriksto skraistyte, kepurele jau nuneriau, tai taip sudetinga su idejom, nes viskas tik mergaitems ...
QUOTE(Kinda @ 2010 07 16, 21:43)
Kaip cia viskas grazu, darbstuolytes Bet kodel beveik nieko nera berniukams ... Juk juos taip pat norisi papuosti tokiai sventei. Neriu kaip tik savo suneliui kriksto skraistyte, kepurele jau nuneriau, tai taip sudetinga su idejom, nes viskas tik mergaitems ...
Stai pora kostiumeliu as esu nerus berniukams ir dabar dar viena baigineju, neuzilgo idesiu parodyt
Paskutine naujiena.
QUOTE(Amade @ 2010 07 19, 15:47)
sveikos,
gavau nuotraukytes su mamytes leidimu parodyt viesai savo naujausia kurini ant modeliuko
gavau nuotraukytes su mamytes leidimu parodyt viesai savo naujausia kurini ant modeliuko
Kaip grazu
Mano paslutinis darbelis
nepyk bet labai mazas ,nieko neina iziuret
QUOTE(Viliuteee @ 2010 07 15, 21:22)
labai jau grazus tie Jusu darbeliai! ir mezgimo/nerimo greitis irgi nerealus
noriu paklaust, kai mezgat sukneles, tai jas nuo virsaus mezgat zemyn? ir nuo juosmens pereinat prie 5 virbalu , ar ne taip?
aciu