Suknyte ir papuosimas zvakei is Amber
[quote=pupune,2010 07 10, 18:35]
Vis kiekvieną dieną naujų grožių čia įdėta, šaunuolės
Vakar nusiprikau siūliukų Savanorių pr. 49, Vilniuje, tai "maxi" ten po 8 lt, o "summer" po 8,5 lt. nersiu iš "maxi", bet toks šiurkštokas atrodo nerinys mano 2,5 mėn dukrytei bus galvojau dėti ant nuogo kūniuko, bet jaučiu reiks bodžiuko.. kaip Jūs ar visos dedat pamušalus ar kokį rūbelį rengiat?
Ar darot kokius užsegimus nugarytei, juk kitaip sunku bus aprengti manau
[/quote ]
Kai isskalbsi,paminkstes siulai ir mezginys.Tikrai nekanda ant nuogo kunelio.Pamusaliuka galima det nebent sijoninei daliai,jei labai kiaura ar nori pusto sijono.
O sagute reikia daryti,jei iskirpte arti kakliuko.
Vis kiekvieną dieną naujų grožių čia įdėta, šaunuolės
Vakar nusiprikau siūliukų Savanorių pr. 49, Vilniuje, tai "maxi" ten po 8 lt, o "summer" po 8,5 lt. nersiu iš "maxi", bet toks šiurkštokas atrodo nerinys mano 2,5 mėn dukrytei bus galvojau dėti ant nuogo kūniuko, bet jaučiu reiks bodžiuko.. kaip Jūs ar visos dedat pamušalus ar kokį rūbelį rengiat?
Ar darot kokius užsegimus nugarytei, juk kitaip sunku bus aprengti manau
[/quote ]
Kai isskalbsi,paminkstes siulai ir mezginys.Tikrai nekanda ant nuogo kunelio.Pamusaliuka galima det nebent sijoninei daliai,jei labai kiaura ar nori pusto sijono.
QUOTE(rasa32 @ 2010 07 11, 11:59)
Ačiū
Jau buvau nemažai nunėrus, pamatuoju per didelė mano coliukei ir vėl teks iš naujo kaip sunku nutaikyti
QUOTE(pupune @ 2010 07 11, 22:30)
Ačiū
Jau buvau nemažai nunėrus, pamatuoju per didelė mano coliukei ir vėl teks iš naujo kaip sunku nutaikyti
Geriausia paimt vaiko rubeli, kuris vaikuciui geras ir nerti pagal ta rubeli, o ant vaiko matuoti.... Tada lengviau numatuoti dydi
oi kokia grazi pupa
QUOTE(rimka @ 2010 07 09, 09:26)
Galutinis rezultatas mano pupos krikstynoms
kokie dailūs darbeliai, tik ... kogėl mergytei puošėt rausvai? Juk berniukmas krikštynoms reikia rausvai, mergaitėms - melsvai. Jei klystu, pataisykit, nes man ir pačiai labai aktualu.
Ir dar didelis prašymas ... gal turit "vyrišką" žvakės apnėrimo schemutę, nelabai turiu laiko eksperimentuot, norėčiau jau išbandytos.
QUOTE(Garmina @ 2010 07 13, 10:10)
kokie dailūs darbeliai, tik ... kogėl mergytei puošėt rausvai? Juk berniukmas krikštynoms reikia rausvai, mergaitėms - melsvai. Jei klystu, pataisykit, nes man ir pačiai labai aktualu.
Jau daug diskutuota šiuo reikalu
Nėra niekur parašyta kokia spalva turi būti čia tradicija tokia
Gali nors ir žaliai pasipuošti
Svarbu skraistė balta. Ji yra krikšto rūbas
QUOTE(Ristina @ 2010 07 13, 11:19)
QUOTE(Ristina @ 2010 07 13, 11:19)
Mano mergytes suknele buvo isvis raudona su melyna ir geltonais krasteliais - tokia gelytes forma, skrybelaite melyna ir tiko, o skraisteles isvis neturejom, kunigas turejo savo balta ruba ir krikstydamas pridejo ir tiek, tik tam ritualui (cia pries 11 metu buvo, kai dar nebuvo tokios mados puosti mergytes kaip jaunasias, tik dabar gal labiau demesio kreipiama i ruba.....). Manau svarbiausia yra pats ritualas, o ne rubai ar papuosalai, cia tik tai, ka pacios mamytes nori matyti ir kuo pasidziaugti, kaip nori papuosti savo mazyli.... O tradicijas kuriame mes patys is to, kas mums patinka ir kas mums priimtina...
QUOTE(Garmina @ 2010 07 13, 09:10)
Ir dar didelis prašymas ... gal turit "vyrišką" žvakės apnėrimo schemutę, nelabai turiu laiko eksperimentuot, norėčiau jau išbandytos.
Puosem taip kaip graziausiai ziurejosi o kaip kazkas kaid pasake kriksto rubas yra skraiste.
Kadangi mus skraiste bus balta tai mes pasipuosem roziniai