Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiega be krūties

QUOTE(M.Rasele @ 2010 10 07, 23:14)
Ir mano sunus yra "papinukas". Ypac nakti, keliasi n kartu, bet kadangi miegam kartu, tai labai didelio nuovargio nejauciu. Man tokia situacija nesukelia nepatogumu. As savo vaikui nedaviau ciulptuko, tai matyt jam reikia patenkinti ta ciulpimo refleksa.
O kita vaika auginciau taip pat, is nesiosiau ir per prievarta nebandyciau migdyti.

Mano vaikui jau aštuntas menuo prasidejo,čiulptuka "mylim", bet papuka dar labiau 4u.gif bigsmile.gif Keliasi nakti n kartu(jau nebeskaičioju) , užmiega tik su (.)(.) . Bet nedarau jokios tragedijos,ko gero tai mano paskutinis vaikelis, tai noriu juo džiaugtis. Po to tik anūkų laukti teks, o jų gi nemaitinsiu... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūneliui 5 mėn ir jis kaip ka tik gimes valge nakti kas 2 val taip ir valgo iki siol jau praradau vilti, kad ismiegos visa nakti, man didziausia laime jei jis 3-4 val ismiega nepabudes o tai buna laaabai retai verysad.gif
bandysiu pasinaudoti patarimais kuriuos radau cia, duosiu tiute dazniau kai prabus ir vandenuko atsigerti, ziuresim ar pades o jei ne reikes imtis kitokiu priemoniu, bet rekdyti vaiko as negaliu ilgai - sirdele plystu verysad.gif
Atsakyti
Pas mus tas pats... Jau nebesuskaiciuociau kiek kartu keliuosi net jei noreciau... Tik va anksciau budavo kad pavalgo, dar patrajkia kol uzm,iega ir ismiega taip iki kito valgymo. O pastarasias kelias savaites pradejo daznai pabudineti labai, vis reikia ciulpti... Gak mano klaida, kad vos tik prabudus priprato gauti paciulpti, o gal dantukai kutena jau, vaikas jautresnis, mamoslabiau reikia. Ar kazkokia keista baime paliktai atsirado... nezinau net ka galvoti ir ar reikia bandyti atpratinti, ar pati apsiramins. Man maitinti nakti nesunku, betr noretusi kas bent 3-4 valandas tarp maitinimu ismiegotu.
Atsakyti
Mano irgi neuzmiega. Neatpratinu. Bent jau pusmeti dar tikrai taip bus, manau ax.gif
Atsakyti
Kol maitinau pati tai maniskis tik su(.) uzmigdavo, tiek nakti tiek diena, bet kaip kazkuri mamyte rase, kadangi nakti miegodavom kartu,tai dideliu problemu neiskilo, taip sakant pakisi (.) ir toliau miegi, o kai dingo pienukas, ir pradejom valgyt misinuka, tai jis be atsigerimo taip pat neuzmiega, kol geria pradeda snausti o po to soske ikisi, truputi pasupi ir jau ziurek snaudzia, tik va nakti kai prabundam tai niekaip negaliu uzmigdyt tik duot kokios arbatytes, na kadangi pas mus dar dantuku nera tai nieko, bet kai bus dantukai ir teks atsisakyt naktiniu arbatyciu, tai nezinau kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebiuke @ 2010 10 10, 20:26)
...tik va nakti kai prabundam tai niekaip negaliu uzmigdyt tik duot kokios arbatytes, na kadangi pas mus dar dantuku nera tai nieko, bet kai bus dantukai ir teks atsisakyt naktiniu arbatyciu, tai nezinau kaip bus g.gif

O tai siaip vandenuko negertu nakti? arba nesaldintos arbatytes. Jus kai dantukai bus, negalima bus tik saldaus nakti duoti.
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2010 10 10, 21:04)
Pas mus tas pats... Jau nebesuskaiciuociau kiek kartu keliuosi net jei noreciau... Tik va anksciau budavo kad pavalgo, dar patrajkia kol uzm,iega ir ismiega taip iki kito valgymo. O pastarasias kelias savaites pradejo daznai pabudineti labai, vis reikia ciulpti... Gak mano klaida, kad vos tik prabudus priprato gauti paciulpti, o gal dantukai kutena jau, vaikas jautresnis, mamoslabiau reikia. Ar kazkokia keista baime paliktai atsirado... nezinau net ka galvoti ir ar reikia bandyti atpratinti, ar pati apsiramins. Man maitinti nakti nesunku, betr noretusi kas bent 3-4 valandas tarp maitinimu ismiegotu.

Laba,

maniški irgi iki šiol dar naktim keliasi keli kart, kita kart net nevalgo, o tik patraukia, matyt nori apsiraminti, kadangi irgi įpratus buvau jei kas ir duoti, bet manau kad gerai, nereik vaikui nervuoti, žliumti, nors dabar taeina mintis gal tūtį paiūlyt reiktų, nors jis neima nei perkur smile.gif tad mana dar reik kantrybės su tuo maitinimu, nes nutraukimas nuo mamos krūties palankiausias metas yra pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2010 10 10, 22:04)

Ir pas mus tas pats. Mums 5 mėn. + 1 sav. Maitinu kol kas tik savo pienuku.
Mes be čiulptuko nuo gimimo. Anksčiau maitindavau eidama gulti apie 24 val. po to naktį miegančią ir po to jau ryte. O dabar kažkas pasidarė - prabudinėja, malasi, stena (lyg ir dujoskaupiasi), bet ir šiaip gal neramesnė, gal tikrai dantukai, ar koks nesaugumas. Miegam kartu vienoje lovoje, tai ir kišu papuką, tada nurimsta ir užmiega. bet vos ne kas valandą doh.gif
Anksčiau užmigdavo tik nešiojama, dabar nešioti nereikia, nes tik ant papuko ir užmiega. dabar lengviau. Tik va kartais net papukus skauda nuo tokio dažno siurbimo doh.gif

Ai nu matyt toks periodas. Dienom nuostabi mergytė (bet užmiega irgi ant papuko) Susitvarkys viskas manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 spalio 2010 - 10:48
QUOTE(Belita @ 2005 12 28, 23:01)
o mano dukrytė jau antra savaitė naktimis prašo krūties kas  1 val.  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir taip iki maždaug 5 val, po to ilgesnis miegelis iki 8 val. pietų miega tris kartus po 45 min.  verysad.gif jau nebežinau ko griebtis,  g.gif vaikštau kaip zombė wacko.gif
Jei palaipsniui vaikučiui augant naktinis miegas vis ilgėja (pagal teorijas), tai mums atvirkščiai: 3 mėn išmiegodavo po 5-6 val, 4-5 mėn jau valanda trumpiau keldavosi 2 kartus , 6 mėn pabusdavo tris kartus, 7 mėnesių  - jau 3-4 kartus,o 8 mėn sugrįžo vėl į naujagimystės laikotarpį. doh.gif

zinok pupa pas mus tas pats net blogiau bet tempiam pempiam tad ne tu viena vargsti..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(skau @ 2010 10 26, 12:34)
zinok pupa pas mus tas pats net blogiau bet tempiam pempiam tad ne tu viena vargsti..smile.gif)

Nepergyvenkit, mergaites, pas mane tas pats - diena nakti uzmiega su papu ir dar nesioju priedo, bet tikra nesijauciu nuskriausta, juk vargsit tik vienerius metukus, greitai vaikuciai uzauga. Kai prisigaludzia mazylis prie manes - viska uzmirstu bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis be papulio net nebando miegoti, tai paimu ant ranku, kai jau pavalges buna ir tik tiutinti nori, duodu soske ir priglaudziu lyg maitinciau.Patenkintas visas uzmiega, soske isspjauna ir tada i lovyte miegot 4u.gif O jei buna ramus, tai valgydamas greit uzmiega, nesiojamas ir maitinamas dar greiciau.
Dukryte atpratinom nuo kruties uzmiegant su soske irgi.Pavalge, gavo soske ir prasom tiutint.Is pradziu laukdavau kol atsiciulps kiek nori, trukinedavau, bijodavau kad prispausiu ir t.t.bet galu gale kazkaip isdrisau duot soske.Mums pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 10 20, 11:47)
Ir pas mus tas pats. Mums 5 mėn. + 1 sav. Maitinu kol kas tik savo pienuku.
Mes be čiulptuko nuo gimimo. Anksčiau maitindavau eidama gulti apie  24 val. po to naktį miegančią ir po to jau ryte. O dabar kažkas pasidarė - prabudinėja, malasi, stena (lyg ir dujoskaupiasi), bet ir šiaip gal neramesnė, gal tikrai dantukai, ar koks nesaugumas. Miegam kartu vienoje lovoje, tai ir kišu papuką, tada nurimsta ir užmiega. bet vos ne kas valandą  doh.gif 
Anksčiau užmigdavo tik  nešiojama, dabar nešioti nereikia, nes tik ant papuko ir užmiega. dabar lengviau. Tik va kartais net papukus skauda nuo tokio dažno siurbimo  doh.gif

Ai nu matyt toks periodas. Dienom nuostabi mergytė (bet užmiega irgi ant papuko) Susitvarkys viskas manau  4u.gif

ir pas mus panasiai

QUOTE(elenuxus @ 2010 11 02, 14:01)
Maniskis be papulio net nebando miegoti, tai paimu ant ranku, kai jau pavalges buna ir tik tiutinti nori, duodu soske ir priglaudziu lyg maitinciau.Patenkintas visas uzmiega, soske isspjauna ir tada i lovyte miegot  4u.gif O jei buna ramus, tai valgydamas greit uzmiega, nesiojamas ir maitinamas dar greiciau.
Dukryte atpratinom nuo kruties uzmiegant su soske irgi.Pavalge, gavo soske ir prasom tiutint.Is pradziu laukdavau kol atsiciulps kiek nori, trukinedavau, bijodavau kad prispausiu ir t.t.bet galu gale kazkaip isdrisau duot soske.Mums pavyko.

manam o dukryte iki 4 men. miegojo su tutuku, keldavosi tik pavalgymui, o dabar jau nakti tutuko nepripazysta tai ir miegam puse nakties visi kartu
Atsakyti