Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiega be krūties

Mes irgi be krutines neuzmiegame. g.gif Ir nakti kokiu 3 kartus praso. bet musu gydytoja sake , kad tai jau issidirbinejimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na matyt daug mamu taip kankinasi...
Man viena gydytoja patare - jei nakti kelsis reikalauti valgyt, duoti vandenuko atsigert, ir taip nuolat. Supras kad neskanu, ir nebevalgys po to naktimis. Ji pati 3 vaikus uzaugino, sake naktimis is viso niekada nemaitino, bet ir pienelio buvo ir problemos su vaiku miegu dingo. Pati taip nebandziau, kai jau nuspresiu nevalgdinti nakti, bandysiu taip...

Nors aisku verks.
Atsakyti
As irgi turiu tokia problema. verysad.gif Mazoji, net savo lovyteje blogai miega, jai krutis turi buti po sonu verysad.gif Jeigu paguldau miegoti lovyteje, tai kas valanda keliasi, Jeigu su manimi miega tai kokius 4-5 kartus pavalgo per nakti. Seimos gydytoja sako, kad tai jau issidirbinejimas vaiko . Nakti jis turi keltis 2-3 kartus. be krutines neuzmiega. Jeigu palieku seneliai ja priziureti , tai buna visa diena nemiegojusi. paskaiciau mamyciu siulomus " vokos" budus , reiks ir man pradeti maistauti. g.gif
Atsakyti
Musu vaikas dienom beveik nemiega, daug kaprizinasi. Viena karta idejau i vezimeli svetaineje ir paleidau radija garsiai. Vaikas nutilo ir po 10 min. kietai uzmigo bigsmile.gif

Dabar taip ir darau: kai pabunda - pamaitinu, sutvarkau pampersus, palaukiu kol atrugsta, ir i vezimeli bei paleidziu radija thumbup.gif Kol kas jau 3-cia para taip suveikia. O geriausia, kad gali salia ka nors garsiai daryti, jis nebereaguoja. rolleyes.gif
Atsakyti
mums 10men. ir mes vis dar uzmiegam tik su papuku,ir nakti valgom,augam be soskes, smile.gif
Atsakyti
Mes irgi uzmiegam prie papuko, o kartais ir besisupdamos biggrin.gif O augam irgi be tiutes (soskes). Banduom ja duoti, bet ji susiraukia ir su liezuviuku stumia lauk doh.gif napatinka jai ir, matyt, nereikia jokiu tiuciu ax.gif O miegodama ir pati tiutinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 07 06, 16:51)
Mes irgi uzmiegam prie papuko, o kartais ir besisupdamos biggrin.gif  O augam irgi be tiutes (soskes). Banduom ja duoti, bet ji susiraukia ir su liezuviuku stumia lauk doh.gif  napatinka jai ir, matyt, nereikia jokiu tiuciu ax.gif  O miegodama ir pati tiutinasi biggrin.gif

jo ir maniškė miegodama tiutinasi , o soskių neima thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus buvo toks laikotarpis - kazkur nuo 2,5 iki 3,5 men. sunelis neuzmigdavo be papuko, bet paskui staiga viskas praeijo smile.gif
Atsakyti
mano mazius tai auga be soskes ir uzmiega tik su papuku mano biggrin.gif galvoju kaip reiks atpratint ji uzmigt be papulio mano g.gif jis negeria nei sulciu,nei arbatos,tik mano piena,ar cia normalu? g.gif
Atsakyti
Mano abu uzmiega tik prie kruties,kitaip-niekaip,uzmigdyt tai man juos nesunku,bet maniskiai nuo gimimo ner ismiegoje nakteles verysad.gif .Sunutis kelias maziausiai karta,o dukriukas maziausiai 3-mums 8men beveik....
Ilga laika laikiausi,bet va paskutiniu metu labai pavargus jauciuos nuo to nemiegojimo naktim,diena irgi ner kada pailset.Buna uzmiega vaikai ir raudu parymus, pati nezinau ko .............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 26 liepos 2009 - 23:17
QUOTE(Silvy @ 2009 07 27, 00:16)
Mano abu uzmiega tik prie kruties,kitaip-niekaip,uzmigdyt tai man juos nesunku,bet maniskiai nuo gimimo ner ismiegoje nakteles verysad.gif .Sunutis kelias maziausiai karta,o dukriukas maziausiai 3-mums 8men beveik....
Ilga laika laikiausi,bet va paskutiniu metu labai pavargus jauciuos nuo to nemiegojimo naktim,diena irgi ner kada pailset.Buna uzmiega vaikai ir raudu parymus, pati nezinau ko .............

drinks_cheers.gif pas mane tas pats verysad.gif maniske miega TIK prie papo, ir visa nakti sitaip... doh.gif jei as perkeliu ja i lovyte tai ji kokias 5 min pamiega ir vel iesko papo verysad.gif doh.gif jeigu neduociau papulio tai TOKI skandala pakeltu, kad niekas seimoje neissimiegotu....tai vel tenka ja pasiimti atgal i lova doh.gif ir taip ISTISA nakti verysad.gif nebeatsimenu, kada as normaliai issimiegojau, nes diena irgi ji miega tik lauke arba prie papo verysad.gif doh.gif kas svarbiausia ji sitaip elgtis tik pries koki menesi pradejo.... g.gif anskciau ji ismiegodavo visa nakti lovyteje savo...na o dabar viskas aukstyn kojom apsiverte ir nuo manes nei per milimetra nesitraukia doh.gif jauciuosi tragiskai pavargusi....ne tas zodis verysad.gif
Atsakyti
musu mergyte taip pat neuzmiega be papulio,bet pas mane jau antra diena kaip pienuko labai nedaug,net nesupratau kaip jis taip greit eme ir pasibaige....galvojau maitinti iki metuku,nezinau ka reiks db daryti jau kury laika duodam paragauti misinuku,bet nei vienas nepatinka....mergytei tik 7men.,jei reiks nutraukti maitinima bus tikrai liudna...nors ir 7men yra gana neblogai bet vis uzpuola kaltes jausmas...:(ar teko kam nors atpratinti tokio,ar panasaus amziaus mazylius,ir kaip sekesi?
Atsakyti