Pasiskaiciau ir susimaliau
Nes is tiesu nesinori buti nei vaiko kankintoja,bet nesinori ir dar labiau saves alinti..
Maniskis kruties atsisake nuo 3men,tiesiog kategoriskai,nors ir pienas geriau nei is buteliuko bego,o ir buteliuko iki tol buvo negaves.Tai vargau nusitraukinedama ir maitinau iki 10men is buteliuko(dienos metu).Bet kruties nakti neatsisako ir iki siol..Nors is vakaro ir sociai pavalgo ir uzmiega gan greit ir ramiai,naktys pas mus kosmariskos Pradeda budinetis nuo 1val,ir buna naktu,kad prabunda kas 15min..Anksciau budavo atsistoja lovyteje ir pradeda verkti,tai gaunu isikelti i savo lova,o dabar lovyte pristumem prie savo lovos ir isemem sonines grotas,tai kiek lengviau patapo,nes nereik strykciot kaskart..Bet cia jau gaunasi manes kankinimas su MP,nes dazniauiai nenurimsta tol,kol negauna..Ir is tiesu,man jau irgi buvo daug minciu pasikankint kelias naktis,nes manau,kad tai grynai psichologinis iprotis,nes pienuko tikrai daug nera ir jis tikrai nera toks alkanas..
O del to,kad atpras pats - gan abejoju..Nes turiu nemazai pavyzdziu,kad mamos maitina iki 2-3m,vaiku samoningumas tik dideja,ir juos nujunkyti darosi tik sunkiau.Ir nori nenori mamos imasi vos ne drastisku budu - tepasi spenelius pipirais ir pan,kad apgautu vaika,irodytu,kad pienas sugedo ir pan
Manau,ir man,ir vaikui per tuos budinejimusis nukencia miego kokybe,nes rytais daznai vaikstau kaip zombis,atitinkamai ir nuotaika nekokia buna..
Bet kaip nujunkyt neskausmingai ir man,ir vaikui - klausimas,i kuri dar neradau atsakymo..
Mūsų naktys taip pat nelinksmos....iš pradžių tie valgymai nevargindavo,o va dabar jau ima siutinti ir nuotaika baisi iki 6mėn miegojom lovoje kartu,tai kažkaip būdavo lengviau,o va dabar jau miega savo lovytėje(Po kelių vakarų verkimo) bet ėmė dar dažniau nubudinėti ir užmiega tik gavęs pienelio,nors tikrai nealkanas žmogus nebežinau,ko gero teks pabūti negailestingai ir tiesiog neduoti to,ko jis reikalauja,manau po kelių vakarų raudojimo atprasim...
galvojau bus sunkiau,bet... nuo pat pirmos dienos kai pasiryzau nebeduot papuko kai nealkanas,elgiasi gan ramiai paimu ant ranku padainuoju "du gaidelius" ir miega toliau,3d vygdau sia "akcija" duodu ne dazniau nei kas tris valandas,siandien pirma kart atsikele puse 2,pamaitinau,ir parpe iki 7.apsiejom be asaru.bet... Man ramiau miegot,taciau palikt negalesiu ,nes buteliuko neima ne pro kur,o ketinu iki2metu maitint,tai nzn kaip cia mums bus dziaugiuos kaip yra dabar,kaip toliau ziuresime...
o del to,kad laukt kol vaikas isaugs nemanau ,kad gera mintis,irgi turiu pavyzdziu ir siaip manau,kad aisku ,jog kuo viresnis tuo protingesnis,ir kuo toliau tuo sunkiau bus atpratint,o keltis kas pusvalandi-nesamone
kaip manot,jei jau labai isalktu imtu buteliuka?
o del to,kad laukt kol vaikas isaugs nemanau ,kad gera mintis,irgi turiu pavyzdziu ir siaip manau,kad aisku ,jog kuo viresnis tuo protingesnis,ir kuo toliau tuo sunkiau bus atpratint,o keltis kas pusvalandi-nesamone
QUOTE(Smilga222 @ 2008 02 10, 01:52)
galvojau bus sunkiau,bet... nuo pat pirmos dienos kai pasiryzau nebeduot papuko kai nealkanas,elgiasi gan ramiai paimu ant ranku padainuoju "du gaidelius" ir miega toliau,3d vygdau sia "akcija" duodu ne dazniau nei kas tris valandas,siandien pirma kart atsikele puse 2,pamaitinau,ir parpe iki 7.apsiejom be asaru.bet... Man ramiau miegot,taciau palikt negalesiu ,nes buteliuko neima ne pro kur,o ketinu iki2metu maitint,tai nzn kaip cia mums bus dziaugiuos kaip yra dabar,kaip toliau ziuresime...
ir mane ir mano drauge kankino ta pati problema, maniskiui dabar 7 men. nakti miegam visi kartu , nes taip pat uzsireikia papuko kai pradeda budintis, jis tiesiog uzsimerekes ji gaudo, o jei ilgiau npagauna pradeda verkti , noreciau ir as , kad papulis virstu tik pavalgymo priemone, o ne ciulptuku, bet dar nelabai isivaizduoju kaip tai padaryti.
O tu bandyk siulyti buteliuka naktimis , gal netycia paims , as saviski bandysiu pratinti prie soskes, gal vis del to kaip nors jam ja isiulysiu
Mažylė irgi užmiega tik prie krūties. (Valgo MP 3 kartus-ryte, prieš pietų miegelį ir vakare). Šiandien pabandžiau nebeduoti prieš pietų miegą, bet vis tiek daviau, nes taip graudžiai verkė Matyt dar ne laikas
Noreciau ir as nuo tokio migdymo atpratint, bet uzsupti nesiseka. O labai rikdyt nesinori. Nakti kai atsibunda surekia kelis kartus, paskui verciasi ir stojas lovelej
QUOTE(jovitah @ 2006 11 30, 23:09)
Nesuprantu kodel nakti vaikui be mamos sunkiausia-cia buvo tokia fraze pamineta O kas cia gali buti sunkaus Na as savo mazytes krutimi nemaitinau del atinkamu priezasciu ir mokausi universitete,tai kai ji buvo puses metuku,turejau i sesija isvaziuoti ir isvaziavau buvo begalo sunku,bet palikau savo mergyte 1,5 savaites...Na,bet cia truputi nei tema Tiesiog norejau pasakyti,kad mano nuomone nera normalu kai 10men.leliukas neuzmiega be kruties,juk turi buti kazkokia alternatyva.Juk norisi ir teveliams atsipalaiduoti kazkur iseiti,papramogauti vakarais...O del nakties tai,bent jau man tai labai lengva kaip tik,bet kam pabuti su ja,juk ji net akiu nepramerke,pradeda kniukseti duodi atsigerti ir toliau miega,tai koks cia gali buti sunkumas buti jai be manes...
mano mergytei 9 men ji kaip ir kitu cia pasisakiusiu mamyciu neuzmiega nakciai be kruties, diena be problemu miega su visais seimos nariais palikta, o nakti nea ir gydytoja ne viena yra pasakiusi kad vaikui nuop sio men reikia ypatingai sauguma jausti ir del to butent reikalauja kruties, cia laikina, todel mamytes kazkiek laiko teks mums pakenteti o pramogos cia buvo paminetos, tai hmmm. manau auginant vaikiuka yra prioritetas tikrai ne jos, ane
Mano mergytė irgi užmiega tik prie krūties, nes nepripažysta jokių buteliukų ir čiulptukų.Bet aš nematau čia bėdos, vakare gal kiek sunkiau, nes nori ilgiau pažysti, o dieną 5 min ir miegam Dar negalvoju apie maitinimo nutraukimą, tai ir nesuku sau galvos, o apie vaiko klylinimą nenoriu net galvot, užtenka kai dygsta dantukai, tai tada ir verkiam vos ne abi.Jei kalbėt apie pramogas, išeinu keliom valandom arba einam visi kartu ir man užtenka.
Juk nieko maloniau negali būt kai vaikas kad ir prieš miegelį pamatęs krūtį nesitveria džiaugsmu, džiūgauja. Reiškia jam to labai reikia, jis tada jaučiasi ramus ir saugus
Mamytės maitinkit savo vaikus kuo ilgiau
Juk nieko maloniau negali būt kai vaikas kad ir prieš miegelį pamatęs krūtį nesitveria džiaugsmu, džiūgauja. Reiškia jam to labai reikia, jis tada jaučiasi ramus ir saugus
Mamytės maitinkit savo vaikus kuo ilgiau
NA MIELOSIOS MAMYTES, NEPATIKESITE ,BET SKAITINEJAU JUSU KOMENTARUS SU SYPSENA LUPOSE. ..KADANGI VISKA KA RASETE ATITINKA IR MAN, MES JAU 11MEN IR TIK KELIOS DIENELES KAI UZMIGDAU BE KRTUTINES ..... IR PATI JUOKIUOSI NE JAM SUNKU BE KRUTINES, O MAN KAZKAIP KEISTA KAI NEDUODU ....LIUDNA TAIP , MES IS VAKARO PAVALGOME SOCIAU..PASKUI PAZAIDZIAME IR PO TO PATAISAU BUTELIUKA PIENUKA (MAISTELIO) IR DUODU ISGERTI..PASKUI PABUNA DAR..IR TIK VELIAU EINAME MIEGOTI,...JIS MAN JAU TRINASI I MANE SAVO NOSIUKU ...BET AS JI ANT PAGALVELES PASIDEJUSI LINGUOJU IR KAIP KAZKAS MINEJO AAAAAA, AAAAA, DAINUOJU. ...IR JIS SU MANIMI TADA AAAAA, AAAA, IR VISTIEK SAVO NOSIUKA TRINA I MANE ..IESKO ATSEIT. ..NA IR TAIP BESITRINDAMI..UZMIEGAME. ..NA ZINOMA ATSIBUDINEJA LB DAZNAI..BET TURIU SALIA LOVYTES TERMOSELYJE SILTOS ARBATIKES IR DUODU ATSIGERTI..TAI TIK PORA GURKSNIU IR UZMIEGA VELL...NA JEI TAIP BUS IR TOLIAU TAI BUS GERAI......NES IS TIESU JAU BEVEIK METUKAI GALETU IR BE KRUTINES UZMIGTI.....,
QUOTE(lioniukė @ 2009 01 19, 18:21)
mano mergytei 9 men ji kaip ir kitu cia pasisakiusiu mamyciu neuzmiega nakciai be kruties, diena be problemu miega su visais seimos nariais palikta, o nakti nea ir gydytoja ne viena yra pasakiusi kad vaikui nuop sio men reikia ypatingai sauguma jausti ir del to butent reikalauja kruties, cia laikina, todel mamytes kazkiek laiko teks mums pakenteti o pramogos cia buvo paminetos, tai hmmm. manau auginant vaikiuka yra prioritetas tikrai ne jos, ane
na mums jau virs metuku, bet be kruties neuzmiega. tik nebent lauke arba vaziuojant masinoje. man tai cia nieko gero nera. aisku, kuo ilgiau vaika maitini, jam tik geriau, bet kai mamai jau skauda krutine nuo ciulpimo, tai nekas. todel mes dar pora meneseliu pasikankinsim, o po to jau teks atsisveikinti su papuliu. nors aisku bus sunku, nes dabar tik pamato nuoga krutine, iskart laizytis pradeda, tai reiskias jei tas zindymo procesas yra malonus