Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiega be krūties

Nu žinai tu turi jausti kada vaikui užtenka tavo pienuko. Tikrai nereikia taip imti ir iš karto nutraukti viską schmoll.gif Gal pirmiau sumažink iki dviejų paskui iki vieno karto. O tada jau žiūrėti reikia pagal situaciją. Gali būti, kad vaikas tiesiog naudojasi ta situacija. Nu sunku čia tau ką patarti.
Aš jau irgi pradedu apie galvoti, bet matau, kad jai dar tikrai reikia pasidžiaugti pieneliu. O vyresnėliui tai labai paprastai. Kai jam buvo 1,1 metų tiesiog sakau nu viskas jau jis tik žaidžia. ir nedaviau iš tos dienos. jokių problemų

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2005 12 27, 14:31)
Labai prašau mamyčių patarti kaip migdyti vaiką be kruties. mano vaikeliaui 10 mėnesių, negaliu niekur be jo išeiti, ne močiutė, nei tėvelis, niekas negali užmigdyti vaiką. Diena lauke, tai dar vėžimėlyje miega, o ryte , vakare, naktį - niekaip. Žinduko ir buteliuko neima, ant ranku tik vertikalioj padėtyje, kai bandai gulti, spyriasi. O kaip rėkia, tai neįmanoma iškęst, pamelynuos nuo verkmo, bet neužmigs be papuko. Ką daryti nežinau.    000189.gif

Sveiki
Mano mažylis taip pat užmiega su papuku. Manau, kad taip turi būti. Bet kai manęs nera jis užmiega ir su kitais šeimos nariais. Senelis ijungia mezzo kanalą ir supa jį kol užmigdo, mano vyras supa ir dainuoja, mama taip pat išmokino vaiką prieš miegą dainuoti aaaa. doh.gif Naktį aš jo tikrai iki dvėjų metų stengsius vieną nepalikti, nes vaikučiam naktį be mamos sunkiausia. unsure.gif

Jeigu tavo vaikiukas taip verkia, reiškia jam tikrai tavęs dabar labai reikia ax.gif Nesiryžčiau mažiuko atstumti wub.gif Ar įmanoma tau prisiderinti, kol vaikiukas dar toks mažas? wub.gif

Maitinimų kiekį mažinčiau gal po pusantrų metų - kai maitinau dukriuką pastebėjau, kad kartais galiu jos ir nemaitint įprastu laiku - yra lengva jos dėmesį nukreipti kitur. Jeigu nesigauna ir vaikas pienuko reikalauja, nusileisčiau. Manau, toks mažiukas reikalauja dėmesio ne dėl kaprizų, o iš poreikio... O šiaip, nežinau, man pienuko ne gaila, o ir skubėti nera kur.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 11 30, 00:47)
Sveiki
Mano mažylis taip pat užmiega su papuku. Manau, kad taip turi būti. Bet kai manęs nera jis užmiega ir su kitais šeimos nariais. Senelis ijungia mezzo kanalą ir supa jį kol užmigdo, mano vyras supa ir dainuoja, mama taip pat išmokino vaiką prieš miegą dainuoti aaaa. doh.gif Naktį aš jo tikrai iki dvėjų metų stengsius vieną nepalikti, nes vaikučiam naktį be mamos sunkiausia.  unsure.gif

Jeigu tavo vaikiukas taip verkia, reiškia jam tikrai tavęs dabar labai reikia  ax.gif Nesiryžčiau mažiuko atstumti wub.gif Ar įmanoma tau prisiderinti, kol vaikiukas dar toks mažas? wub.gif

Maitinimų kiekį mažinčiau gal po pusantrų metų - kai maitinau dukriuką pastebėjau, kad kartais galiu jos ir nemaitint įprastu laiku - yra lengva jos dėmesį nukreipti kitur. Jeigu nesigauna ir vaikas pienuko reikalauja, nusileisčiau. Manau, toks mažiukas reikalauja dėmesio ne dėl kaprizų, o iš poreikio... O šiaip, nežinau, man pienuko ne gaila, o ir skubėti nera kur.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodel nakti vaikui be mamos sunkiausia-cia buvo tokia fraze pamineta rolleyes.gif O kas cia gali buti sunkaus g.gif Na as savo mazytes krutimi nemaitinau del atinkamu priezasciu ir mokausi universitete,tai kai ji buvo puses metuku,turejau i sesija isvaziuoti ir isvaziavau buvo begalo sunku,bet palikau savo mergyte 1,5 savaites...Na,bet cia truputi nei tema blush2.gif Tiesiog norejau pasakyti,kad mano nuomone nera normalu kai 10men.leliukas neuzmiega be kruties,juk turi buti kazkokia alternatyva.Juk norisi ir teveliams atsipalaiduoti kazkur iseiti,papramogauti vakarais...O del nakties tai,bent jau man tai labai lengva kaip tik,bet kam pabuti su ja,juk ji net akiu nepramerke,pradeda kniukseti duodi atsigerti ir toliau miega,tai koks cia gali buti sunkumas buti jai be manes...
Atsakyti
Sveikos! Mano taip pat nakciai uzmiega tik prie kruties ir niekas kitas negali to padaryt nakti ciulpia nezinau kiek kartu. Tikiuosi atpras pati,nes dabar atpratint nera sansu,o rekdyt nenoriu ir nera butinybes.Diena pagaliau ipratinau uzmigti vezime.Pasikankinom keleta dienu,bet savo pasiekiau.Nors ir dabar dar kartais sunkiai vezime uzmiega,bet nepasiduodu ir supu kol uzmiega.
Atsakyti
Na manoji uzmiega irgi tik prie kruties taip kai as namie tai nematau ci jokios bedos bet kartais tenka ir isvykti kur nors tada kai ateina miegojimo laikas vaikas klykia bet nemiega kol negauna papulio todes niekam negaliu jos palikti ilgesniam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Nolla @ 2005 12 28, 23:01)
o mano dukrytė jau antra savaitė naktimis prašo krūties kas  1 val.  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir taip iki maždaug 5 val, po to ilgesnis miegelis iki 8 val. pietų miega tris kartus po 45 min.  verysad.gif jau nebežinau ko griebtis,  g.gif vaikštau kaip zombė wacko.gif
Jei palaipsniui vaikučiui augant naktinis miegas vis ilgėja (pagal teorijas), tai mums atvirkščiai: 3 mėn išmiegodavo po 5-6 val, 4-5 mėn jau valanda trumpiau keldavosi 2 kartus , 6 mėn pabusdavo tris kartus, 7 mėnesių  - jau 3-4 kartus,o 8 mėn sugrįžo vėl į naujagimystės laikotarpį. doh.gif

Tai jau vargelio turi doh.gif ir pas mane tos paciosbedos,vargstu ir as verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif galbut jau yra tokia tema,bet nelabai turiu laiko paieskoti 4u.gif

Mano sunui 9men,iki7men nuo gimimo nakti visai nesikeldavo,arba viena karteli.7men susirgo bronchitu,ir kaip tik dygo dantukai,todel nakti pradejo keltis po kokius5kartus,maniau kai preis liga ,nustos valgyt ir nakti,deja... verysad.gif buvo metas kai kas valanda,ar dar dazniau.pries miega dabar duodu sociau uzvalgyt,tai atsikelia apie pirma valanda nakties,o po to vel daznai reikalauju pienuko,tai pavalgyt,o kartais tik apsiramint(tik paciulpia papuka ir miega).Beda ta,jog neima nei buteliuko,nei geruves,nei soskes doh.gif ir diena uzmiega tik prie kruties,anksciau duodavom soske,ir kaip mat uzmiega.nezinau,kaip atpratint.noriu maitint iki bent 1.5metu,siaip iki 2.bet negalesiu niekam palikt,nei vyrui nei mociutei.o juk arteja vasara,noresis grizti namo velaiu ,pasibut,bet negalesim ,nes mociute papuko neduos...uzmiega ir ant ranku kai visai nuslabes,diena.
bandziau neduoti,bet verkai nors tu ka.pripazystu,kad ilgai nakti nesikankinau siulyt misini unsure.gif gal visgi,nakti pabudes,jei tikrai alkanas paims buteliuka siek tiek paverkes?noriu kazka daryt,nes vaikas auga,su kiekviena diena protingeja,ir kuo toliau tuo labiau nenores atsisakyt naktinio MP
OJ,dar rasyciau ir rasyciau,bet manau problema mazdaug aiski.
aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
po sirgimų visą laiką sunkiau sugrįžti į normalų ritmą, kartais tenka truputį ir paverkt... aš tai jei pati netingiu rolleyes.gif , kai jau pasveikęs naktį reikalauja krūties, prabudusį pamaitinu krūtimi (jaučiu, jau kada meigot ar žaist pradeda tai ir nutraukiu), o užmigdau jau visai kitais būdais, bet ne ant krūties. Jau nuo kitos nakties prabudimų sumažėja žymiai, o kai porą naktų pasikankinau migdydama, tai jau net kelias iš eilės naktis išmiegojom be pertraukos. tik va, vėl apsirgom...

Mūsų mažasis pilietis irgi nenorėdavo nieko gerti, su puodukais ir buteliukais tik žaisdavo, bet kai išėjau į darbą, kol manęs nėra geria kaip vyras. o savaigaliais vis dar reikia gudraut, kad atsigertų ko nors kito, ne mamos pienelio...

manau ir tu 'nesiparink', kol nėra reikalo nieko kito gerti, tai ir neims nieko, o kai šalia tavęs nebus, tai ir išmoks gerti kitus skysčius.

mūsų soskę iki devynių menesių ėmė, o po to kategoriškai atsisakė, bet api metukus ir ant krūties nebeužmiega, tik dar labiau pažvalėja smile.gif taigi, dabar jau bandom muzikytes, multikus ir panašiai prieš miegą... rolleyes.gif
Atsakyti
as bandziau atitraukt kruti kai matau jog zaidzia,ar miega,bet tada didziausi riksmai prasideda,reikalauju kad papukas iki uzmigimo buyrnytej butu.na nzn,jauciu pasikankint vyrui ar mociutei tektu nemazai jei bandytu isiulyt kazka kita verysad.gif
Atsakyti
O je pasirodo ne as viena taip kankinausi..
Maniskis iki 6men. i jokius buteliuku ir puodukus ne ziuret neziurejo. Arbatos iki siandienos ne laso nera i burna paemes.Misinuku irgi nepripazino.Soskes nuo 2 men. nebeeme.

Be mamytes papuko neuzmigdavo nei diena,nei vakare.Musu nakteles mazdaug taip atrodydavo: 20 val. uzsunusdavo prie mamytes papuko, palaukavau kol kietai imigs ir i lovyte nesdavau.24 val. keldavosi,jei suspedavau dar pusiau mieganti pamaitint tai miegodavo toliau.antras kelimasis 3 val.Vel ta pati procedura.Tada jau iki 8 val. ismiegodavom.Dazniausiai pas mamyte ir teveli lovoje. jei bandydavau atgal i lovyte paguldyt- didziausios isterijos.

Visi mociutes bandymai maitinti nakti is buteliuko pasibaige tuo,kad man visvien reikejo is baliuko lekt namo...

Taip ir kankinomes...Nuo 9 men. pripratinau vakarais gerti karves pienuka is buteliuko.Bet mano vaikis istustines buteliuka pradedavo muistytis ir ieskot kruties. jei neduodavai tuoj visi miegai issilakstydavo ir tada iki 22 val naktinedavom,kol "nusikaldavo".naktimis keldavosi visa laika 3 val. kaip laikrodukas. rekdavo tol kol nepasiimdavai jo i lova.

Taip ir kankinomes...

Pries pora savaiciu nusprendziau,kad reikia imtis kazkokiu veiksmu.visgi vaikui jau beveik metai.Vakarais dabar 19 val. aprengiu pizama,isgeriam pienuka.tada padainuoju lopsine ir guldau i lova.uzgesinu sviesa,uzdarau duris ir labanakt.

Aisku pirmom dienom buvo isterijos.Bliove iki apsivemimo.Man irgi sirdis plyso...naktimis irgi atsibusdavo ir verkdavo.Kentejau dantis sukandus...

Nu ir ka jus manot...Penkias naktis taip kariavom.O dabar vaikas ismiega geriausiai.

Vos nezliumbiau is laimes,kai pirma karta vel visa nakti ismiegot galejau... biggrin.gif
aisku mamytes pienukas dar ir dabar pati geriausia priemone uzmigimui yra.Paskanaujam karts nuo karto.Bet jei nera tai nera. dabar ir mociute ,ir tevelis ir tetos gali paguldyt.isteriju neber.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julima: 03 vasario 2008 - 00:34
aciu uz atsakyma biggrin.gif beje,as nakti irgi lovon pasiemu,nes nepajegiu kilotis,nes buna jog ponaitis per valanda 3kart keliasi umn.gif gal ir man reiketu kazkaip panasiai kaip jus,bet nezinau kaip jam to misinio ar karves pieno isiulyti. g.gif o tai ir palikdavai,iseidavai is kambario?pats uzmigdavo ar kaip?
Atsakyti