mano lelytei tuoj 7men, be papulio neuzmiega, nei diena nei vakare, soskytes neima, spjauna, bandziau misinuka kai pieno krize buvo, grieztai , klykai verkia ir issireikalauja papulio, nezinau kai ding pienukas kaip reiks pripratint gert is buteliuko misinuka
QUOTE(lalaila3 @ 2010 11 03, 15:08)
mano lelytei tuoj 7men, be papulio neuzmiega, nei diena nei vakare, soskytes neima, spjauna, bandziau misinuka kai pieno krize buvo, grieztai , klykai verkia ir issireikalauja papulio, nezinau kai ding pienukas kaip reiks pripratint gert is buteliuko misinuka
O kodel jus galvojate, kad dings pas jus pienas? Gal jo uzteks ilgam.
Neplanuokite, kaip, kas galetu buti, nes ateities mes nezinome
Mano vaikas irgi neuzmigo be kruties, iskyrus, kai buvo mazesnis, lauke vezimelyje, arba masinoje.
Bet pastaruoju metu, jam dabar yra 11 men., jis uzmiega be kruties, nes jau taip atsitiko, kad jis jos beveik atsisake, t.y. pradzioje pamego kandziotis, ir nebeeme kruties. Pienuka as nusitraukiu, pries migdyma duodu jam ji isgerti, o veliau babybjorn kedutej as ji ramiai uzciuciuoju, dainuodama lopsines. Vakare dazniausiai uzmiega gerdamas pienuka.
QUOTE(lalaila3 @ 2010 11 03, 13:08)
Na neturetu nei is sio nei is to tas pienukas dingti, tai ir misinuku gali neprireikti. O be to tokio amziaus lelius gali pratintis is specialaus puoduko gerti.
Maniske diena uzmiega arba ant ranku arba vezimelyje, o vakare, tai man net geriau jei ji valgydama uzmiega. Duodu traukti tiek kiek ji pati nori, jei uzmiega, tada tik atsitraukiu ir vualia, vaikas uzmigdytas (soskes neima net per miegus, kuo is dalies ir dziaugiuosi... kam vaikui guma kisti kai jam norisi mamos kvapa ir artuma jausti, tuo labiau kad man nepatogumu nesudaro). Blogiau kai prisitraukus iki soties paleidzia, o dar neuzmigus buna, tada tenka ant ranku imti supuoti, paskui stengtis padeti i lovyte kad nepajustu...
QUOTE(Lailatina @ 2010 11 03, 16:13)
Na neturetu nei is sio nei is to tas pienukas dingti, tai ir misinuku gali neprireikti. O be to tokio amziaus lelius gali pratintis is specialaus puoduko gerti.
Maniske diena uzmiega arba ant ranku arba vezimelyje, o vakare, tai man net geriau jei ji valgydama uzmiega. Duodu traukti tiek kiek ji pati nori, jei uzmiega, tada tik atsitraukiu ir vualia, vaikas uzmigdytas (soskes neima net per miegus, kuo is dalies ir dziaugiuosi... kam vaikui guma kisti kai jam norisi mamos kvapa ir artuma jausti, tuo labiau kad man nepatogumu nesudaro). Blogiau kai prisitraukus iki soties paleidzia, o dar neuzmigus buna, tada tenka ant ranku imti supuoti, paskui stengtis padeti i lovyte kad nepajustu...
tai kad jauciu pati kad mazeja, nes nakti tai isvien kas val keliasi, traukia, traukia, pazyzia, bet uzmiega, bandau duoti ir is to specialaus puoduko gerti, bet ji atsisako, kartais pavyksta is paprasto puoduko pagirdyt, bet jei missinuka, tai iskart koncertas
QUOTE(Lailatina @ 2010 11 03, 16:13)
Man irgi super patogu, kad uzmiega su krutine vakare atsigulame, duodu krutine pavalgo 15 min. ir uzmiega Nereikia nei dainuoti, nei supuoti Super Diena irgi valgydama uzmiega, tai irgi super, nes maitinti vis tiek reikia, o tuo pat metu migdyti atskirai nereikia
Maniske dabar nauja poza isrado Valgo is kruties, bet ne is tos, kuri salia, o is kitos. Atsigula ant manes, bet istrizai, panasiai kaip atsiklaupus, ir jai patogu taip, ir man uzmiegam taip abi. Ir per kelias dienas taip priprato, kad net diena kai maitinu MP, ji pyksta, kam duodu ta pienuka, kuris salia, iesko to, kuris kitoj pusej
Uzmiega tokia poza kaip nuotraukoj http://moterims.bals...is_zindymo_metu tik tiek, kad as guliu Bet kaip silta buna
Uzmiega tokia poza kaip nuotraukoj http://moterims.bals...is_zindymo_metu tik tiek, kad as guliu Bet kaip silta buna
QUOTE(eda9 @ 2010 11 03, 22:52)
Maniske dabar nauja poza isrado Valgo is kruties, bet ne is tos, kuri salia, o is kitos. Atsigula ant manes, bet istrizai, panasiai kaip atsiklaupus, ir jai patogu taip, ir man uzmiegam taip abi. Ir per kelias dienas taip priprato, kad net diena kai maitinu MP, ji pyksta, kam duodu ta pienuka, kuris salia, iesko to, kuris kitoj pusej
kaip miela
QUOTE(eda9 @ 2010 11 03, 22:52)
Manoji irgi taip moka. Jei paimu ant pilvo, tai ji atranda krutine ir valgo Tik dar neuzmiega,e taip
o mano mazyliui jau menuo ir neima ciulptuko, o kai atsibunda beveik visada buna prie krutines, gerai kol mazas tai ant ranku nesiodama maitinu tai dar arbatos galiu pasidaryt, o kai bus didesnis ir svers daugiau tai nzn ka tada reiks daryt, juk negulesiu visalaika, ar kam nors taip buvo ar gal atprast but prie kruties ir pavalges nebeprasys krutines, nes dabar suku galva ka daryt, ciulptuko neima ir viska....
mano mazylei kai buvo 10men pradejau ja pobiski pratinti eiti gulti be mp tai is pradziu pradejau duoti misinuko po siek tiek o poto mp ir taip kas vakara didejo kiekis misinuko kol galiausiai nebedaviau daugiau mp zinoma pyko kelis vakarus prisiglausdavo paniuniuodavo taip ir zaidem dabar jau mums 11men jau net nepraso kruties
beje pienas dingo tik tada kai baigiau maitinti
ciulptuko neiime nuo gimimo ir dabar prisiglaudzia prie krutines ir nurimsta ciulptuko nereikia
beje pienas dingo tik tada kai baigiau maitinti
ciulptuko neiime nuo gimimo ir dabar prisiglaudzia prie krutines ir nurimsta ciulptuko nereikia
QUOTE(zilkute @ 2010 11 04, 17:10)
o mano mazyliui jau menuo ir neima ciulptuko, o kai atsibunda beveik visada buna prie krutines, gerai kol mazas tai ant ranku nesiodama maitinu tai dar arbatos galiu pasidaryt, o kai bus didesnis ir svers daugiau tai nzn ka tada reiks daryt, juk negulesiu visalaika, ar kam nors taip buvo ar gal atprast but prie kruties ir pavalges nebeprasys krutines, nes dabar suku galva ka daryt, ciulptuko neima ir viska....
O jus negalvokite kas bus, nes kiekvienas vaikas skirtingas, ir ateiti sunku nuspeti.
dziaukites motinyste