Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(smth1 @ 2010 05 29, 07:15)
Bet tai plikos sraiges = sliuzai. Tai juk ne tas pats?

Kas link jų naikinimo - tai rekomendacijos tokios pačios tiek šliužams, tiek sraigėms. O dėl jų veikimo sričių, tai pastebėjau, kad šliužai visada po priedanga, o sraigės dažnai „į viešumą“ išlenda. Todėl jos didesnės keliauninkės - ir iš kaimyno per asfaltą atšliaužia.
Atsakyti
Koks įkyrus dalykas, kad po mano į gėlynus, į aptvertą teritoriją, kažkieno katinai pradėjo keliauti. Kaip nuo jų apsisaugoti net neįsivaizduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė xxx: 29 gegužės 2010 - 09:54
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 05 29, 09:54)
Koks įkyrus dalykas, kad po mano į gėlynus, į aptvertą teritoriją, kažkieno katinai pradėjo keliauti. Kaip nuo jų apsisaugoti net neįsivaizduoju.

Jei jie nieko neknisa ir kitokių eibių nepridaro - džiaukis, pelių nebus. Ne viena forumietė po žiemos skundėsi, kad pelės augalėlius po sniegu „patvarkė“. O pas mus pelių buvo, kol katinai vaikščiot nepradėjo.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 29, 10:59)
Jei jie nieko neknisa ir kitokių eibių nepridaro - džiaukis, pelių nebus. Ne viena forumietė po žiemos skundėsi, kad pelės augalėlius po sniegu „patvarkė“. O pas mus pelių buvo, kol katinai vaikščiot nepradėjo.

Tame ir dalykas, kad jie į gėlynus ,,atlieka savo gamtinius reikalus" apkasa, apkapsto augalus.
Atsakyti
Dar noriu pasidžiaugti - po žiemos jau nurašyta perovskija visgi atsigavo! Nerealu, 5 zona, o tokią žiemą atlaikė. Na aišku, dar žiūrėsim, kiek ten jos beliko ir kokio puošnumo ji bus šiais metais. Dabar tik keletas lapelių.
Atsakyti
Mano pačios katė irgi bendo kapstyt visur, kur tik pliką smėliuką pamato - visur reikia mulčiuot, tada nekasa, bent maniškė.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 29, 00:11)
tariam zodi - google tokio egzemplioriaus "blue jean" neranda  g.gif .

tai va, kad neranda! Man esme, kad neaugtu iki 30 metru doh.gif o kas gi man atsakys. Pardavejai tikrai neatsakys. Bent jau tiesos nepasakys.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 29, 09:05)
Kas link jų naikinimo - tai rekomendacijos tokios pačios tiek šliužams, tiek sraigėms. O dėl jų veikimo sričių, tai pastebėjau, kad šliužai visada po priedanga, o sraigės dažnai „į viešumą“ išlenda. Todėl jos didesnės keliauninkės - ir iš kaimyno per asfaltą atšliaužia.

tai pas jus visos tos sraiges su nameliais - didziosios ar mazytes blink.gif ?
Pas mus sliuzu takas kaip kilimu nuklotas biggrin.gif , traukia ir per gatve, ir is kaimynu.

QUOTE(Tina* @ 2010 05 29, 10:25)
tai va, kad neranda! Man esme, kad neaugtu iki 30 metru  doh.gif o kas gi man atsakys. Pardavejai tikrai neatsakys. Bent jau tiesos nepasakys.

o kur tu radai, jei net google neranda ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 29 gegužės 2010 - 10:46
QUOTE(jolaxus @ 2010 05 28, 12:57)

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 29, 10:45)
tai pas jus visos tos sraiges su nameliais - didziosios ar mazytes  blink.gif ?
Pas mus sliuzu takas kaip kilimu nuklotas  biggrin.gif , traukia ir per gatve, ir is kaimynu.
o kur tu radai, jei net google neranda  ax.gif ?

Daugiausia mažesnės, apie 1.5cm diametro suaugę. Yra ir didžiųjų, bet mažiau. Šliužų irgi nedaug ir visi po lapais ar kitokia priedanga. O jau tuo taku tai įsivaizduoju kaip malonu vaikščiot fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 29 gegužės 2010 - 11:26
QUOTE(rokoko @ 2010 05 29, 00:38)
kiek pamenu, taviskes sraiges buvo be nameliu, tai turbut ir be kalcio tongue.gif
Vln Ermitaze esu maciusi dideli asortimenta plastiko baseinuku pernai
paskatinai pagaliau persikelti 4Gb savo augalynu foto is kito kompo  smile.gif
siemet birzeli matysiu:

Rokoko, neskleisk ereziju apie sratus schmoll.gif

O pas mane rasakila dar tik ruosias zydet. Pavasaris pas mus greiciau ateina, bet vasara pas jus.
Atsakyti
Mano sabakstynas ruosiasi zydet blush2.gif
Gal kas galit pasakyt ar tas kietis daugiametis. Vietoj jo noriu lavanda sodint, kad pilnai aukstesne roze apjuostu ir pridengtu krumo apacia. Tai jeigu kietis daugiametis ieskosiu jam vietukes, bet jeigu vienmetis mesiu lauk ir viskas.
My Webpage
Atsakyti