QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 22:53)
nukrito isganymas is Knifofijos lupu - man pernai kompostine pilna tu sliuzu buvo (tirstai), lipo ir lipo per sienas vidun.
As, prisiskaicius, kad i kompostine mesos nevalia - galvoju sh...., sugadino man tos padlos visa kompostine , o cia mat kalcis
.
kiek pamenu, taviskes sraiges buvo be nameliu, tai turbut ir be kalcio
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 26, 10:17)
Laba diena, rasau cia gal kas atsilieps. mane domina kur galima nusipikrti plastikini ikasama baseinuka? maciau tik senukuos bet gal yra kur daugiau pasirinkimo ir kainu ? gal kas esate pirke , galite pasidalinti patirtimi aciu
Vln Ermitaze esu maciusi dideli asortimenta plastiko baseinuku pernai
QUOTE(smth1 @ 2010 05 26, 10:59)
rokoko, ar negaletum pavardint dar karteli, jei nesunku, kas pas tave birzeli zydi?
paskatinai pagaliau persikelti 4Gb savo augalynu foto is kito kompo
siemet birzeli matysiu: (tik jau ne is eiles, plius kai kurios kai kada nuzydi iki birzelio)
baigineja auksarelis, auksta laumane, i antra puse baltasakne, zaliaziedes tulpes (sitos tai zydi visa menesi - bendrai, ne vien birzeli), didieji cesnakai, raudonoji ziognage, baltoji kvapioji naslaite, uolaskeles ivairios (ypac apvalialape),
viendienes ankstyvos, bijunai iv.ankstyvumu, sibir. ir barzdoti vilkdalgiai, gvaizdes, iraniniai ir keratavio ir kristofo cesnakai, skaisteniai, zemaugis pilnaviduris siauralapis bijunas - trumpai ant birz/geg ribos, rodzersija, astilbe zema, pilnavid.armenine zydre blue spike, sliauzianti guboja, bazilikinis putoklis, tokia paprasta rozine gaisrena
, laiskinis cesnakas, katpedele, jurginas zemaug. top mix white, ragane balta (pavadinime zodis henry), tankiaziedis katilelis, didziaziedziai katileliai, rasakila, auksaziedziai cesnakai, snapuciai zemi roziniai, liutpede, siliniai gvazdikai, keturbriaunes nakvisos, taskuotoji silinge aleksander pilnai prasiskl., pentiniai pilnai prasiskleidzia, tradeskantes visa vasara, gostautine gaisrena prasiskleidzia, didziagraize baltagalve prasiskl., dauguma jurginu pas mane pradeda zydet, isdaiginti anksciau siltnamy.
tiek atkasiau - ne visas beturiu, be to, ir nauju turiu..
QUOTE(emanuele @ 2010 05 27, 15:24)
Sveikos :u: reikia pagalbos
gal kas susidure su ta problema ,nieko negaliu sodinti tiek zole tiek gelynus iskasineja KATES
Patarkit kaip kovot su tuo :unsur
yra tokie sratai (ne svino, balti), kurie neuzmusa gyvunu, bet tikrai nubaido po keliu pataikymu. ir pistoletuko tokio reiktu nebrangaus. ir moketi pataikyti.
galima ir su 3mm svinu - irgi nesuzeis, bet tie pirmiau minetieji humaniskesni, jei taip galima pasakyt.
katinu myletojoms neskaityti.
as pati auginu kulturinga kate.
QUOTE(Laima.g @ 2010 05 28, 08:46)
Laba diena, turiu klausimėlį.Turiu tokį plotelį 1mx1m, jis šiaurinėj namo pusėj, prie įėjimo. Neįsivaizduoju ką pasodint, kad ten galėtų augri. Bandžiau juką- tai po šios žiemos nžn ar ji išvis atsigaus, tikriausiai jai ten nepatinka. Anksčiau buvau sodinus vasarines žydinčias, bet ten taip norėjųsi kažko aukštesnio. Dabar turiu mintį - o gal raganę ir paleist prie sienos, bet tikriausiai ji irgi neišgyvens. Dar galvoju apie vijoklinę rožę- tik nežinau kaip joms tas pavėsis??? Gal turit kokių minčių?
mineti augalai nebus ten grazus.
QUOTE(buziuliuke @ 2010 05 28, 14:25)
Kaizkaip ir mastau palei laiptus sodint uolini kadagi,kad augtu kokiu 2-3 m aukscio.Ir augalus sodint identiskus abejuose pusese
ant tu kolonu mediniu tikrai paleisciau vijokli. kad ir uz tu numatomu koloniniu medeliu.