Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(Roventa @ 2010 05 26, 14:08)
laba laba 4u.gif
aš tai kaip visada neturiu laiko...per gėlynu darbus ir t.t.
gėlynuose viskas gražu, žydi, bujoja...užsuk-pamatysi:))

Kai vaziuoju i kaimuka pro B, visad tavo gelynus prisimenu ir dovanota juka bei viksruoles smile.gif
Papildyta:
Kalbat apie pelenus, tai nezinau ar jie ar siumete ziema tokia itaka padare - mano bujunai gigantiskais krumais isaugo.

O krienai is musu pievos isnyko, tik kai ji buvo giliai suarta pries zoles seja.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 27, 07:41)
Na aš laikas nuo laiko pabarstau pusviedrį pelenų, bet tikrai nematuoju kokį kiekį ir kada išbarstau, turiu pelenų ir beriu.
drinks_cheers.gif
Žinoma galima, pelenai šarminiai ir kai jos užreplioja ant pelenų joms pilviukus degina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Po lietaus barstymą kartoti .

Jos nepakenčia pelenų, sausos ir išpurentos dirvos.

Nu viskas, varau „pelenuot“ daržų. Nu jei suveiks, Knifofijai mažų mažiausiai paminklą reiks statyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif reikia pagalbos ax.gif gal kas susidure su ta problema ,nieko negaliu sodinti tiek zole tiek gelynus iskasineja KATES doh.gif Patarkit kaip kovot su tuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 27, 11:44)
Kalbat apie pelenus, tai nezinau ar jie ar siumete ziema tokia itaka padare - mano bujunai gigantiskais krumais isaugo.

ar galima bijunus trest pelenais bigsmile.gif nezinojau ax.gif maniskiai tokie varguoliai unsure.gif pelenu turiu daugiau negu reikia,MB naikino samanas is pievos barstydamas pelenus,bet ne tik samanas isnaikino,bet ir pacia pieva lotuliukas.gif pavasari liudnai atrode,pasejo zole - dabar jau pievuke zalia ir bet samanu neliko
Atsakyti
QUOTE(wolke7 @ 2010 05 27, 16:04)
ar galima bijunus trest pelenais bigsmile.gif nezinojau  ax.gif maniskiai tokie varguoliai  unsure.gif pelenu turiu daugiau negu reikia,MB naikino samanas is pievos barstydamas pelenus,bet ne tik samanas isnaikino,bet ir pacia pieva  lotuliukas.gif pavasari liudnai atrode,pasejo zole - dabar jau pievuke zalia ir bet samanu neliko

galima, bet ziurek, kad su bijunais neatsitiktu taip pat, kaip su pievuke verysad.gif .
As savo eleborus nuzudziau, pelenu padauginus - nudege blush2.gif .
Atsakyti
Pas mane trys kates ir nieko neiskasineja. Nesuprantu kodel jos pas kitus taip elgiasi. Gal kokias peles ar kurmius israust bando.
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2010 05 27, 16:10)
Nu viskas, varau „pelenuot“ daržų. Nu jei suveiks, Knifofijai mažų mažiausiai paminklą reiks statyt  4u.gif

ir be musu kazkada gimines ir artimieji jai paminkla pastatys tongue.gif
o jei rimtai tai pelenai tinka tik malku( ne plokstes) ir geriausia berziniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 27, 17:29)
Pas mane trys kates ir nieko neiskasineja. Nesuprantu kodel jos pas kitus taip elgiasi.

gal ju tiesiog neisleidi i kiemuka mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 05 27, 18:26)
galima, bet ziurek, kad su bijunais neatsitiktu taip pat, kaip su pievuke  verysad.gif .
As savo eleborus nuzudziau, pelenu padauginus - nudege  blush2.gif .

Kiekvienais metais gėles barstau pelenais, ypač bijūnus, nei karto nebuvo nudegę schmoll.gif
Žiemos pelenus barstome ant pievos, tai auga thumbup.gif
Atsakyti
Dabar eksperimentuoju - maktelėjau porą sraigių į pelenus, tai nekruta. Jei ir ryt toj pačioj pozoj rasiu, vadinasi amen joms.
Atsakyti
Pas mane zydejimas smile.gif
[attachmentid=199078]
[attachmentid=199077]
[attachmentid=199079]
Diktonas simet super ankstyvas;
[attachmentid=199080]
Pieriukas elegantiskai perziemojo wub.gif
[attachmentid=199081]
Cesnakas tongue.gif
[attachmentid=199082]
Atsakyti