Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(saulelė @ 2010 06 16, 20:48)
Merginos patarkite kokį medį pasodinti,antram aukšte, mano medukai nudžiūvo

O kokio dydžio medžių nori? Ir formos kokios? O kodėl būtinai medžių? Kokie ten apvalūs krūmeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogs: 16 birželio 2010 - 22:07
QUOTE(bitule @ 2010 06 16, 08:22)
Rokoko net žodžių pritrūkau, tiesiog NUOSTABU user posted imageuser posted image  user posted image
O kas tos šviesios žvakės antrame plane? Negi jau pentiniai?

aciu 4u.gif
taip, pentiniai, pradejo po truputi skleistis - bet kazkaip nesitikiu, kad jie ugiu ir kekemis kada pakartos 2008m http://i262.photobuc...eofDSCF8558.jpg

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 16, 09:40)
Rokoko, grazu, bet paskutine foto pati graziausia. Taip ir traukia prie tu obelu nugriut

siltaji sezona visas sodas toks uksmingas - visi vaismedziai suauge. yra tokia didziule grazios formos ziemine obelis kitoje kiemo dalyje - jos net nufotografuot neina. po jos laja slepiames paciomis kasciausiausiomis dienomis. nugriunam ''raskladuskej'' tarybinej biggrin.gif,
zinoma, pakankamai ir sauletu vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 16, 11:51)
Forzitija (jeigu apie ja cia kalba eina) butina geneti (iskart po zydejimo, iki geguzes vidurio), t.y. pasalinti senas sakas, taip atnaujinant kruma. Senas issikraipiusias sakas nupjauti iki pat zemes, tiesesnes - iki apatinio/zemiausio naujo uglio.

Aha geniu, bet ji labai idomiai nori augt. Tik i viena puse, i rytus.
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 06 14, 22:02)

jauku ir grazu-kas ten per medis ar krumas tokiais burbulais zydi?Putinas?
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2010 06 15, 21:36)
Nors teoriškai drenažas turi būti, bet jei yra, tai akivaizdžiai neveikiantis doh.gif O ir kai dirva tokia molinga, nežinau, kiek naudos būtų iš to drenažo. Ta prasme, ar vamzdžiai surinktų vandenį? Turbūt reikėtų vedžioti pakankamai tankiai, vadinasi žolę sėti per naujo, o sklypas tai ne toks jau ir mažas unsure.gif
vat vat, kad šiemet pavasarį tikrai pavirto į pelkę blink.gif

patarsiu nuosirdziai-geriau jau viena karta perseti zole,nei nuolat "atnaujint "medzius krumus ir geles.Pas mane buvo molis kaip reikiant,todel aplink nama buvo padarytas drenazas,o sklype ispiltas papildomas zvyros sluoksnis( nu tik vyrai persistenge-zvyro uzvanojo kaip reikiant o juodzemio-kaip suvalkas sviesto-taip plonai doh.gif,kad iki siol juos "geru" zodziu miniu,nes dar ir gruzo i ta reikala nemenkai pamaise ).Bet kiek liuciu bebuvo -nei rusi uzpyle,nei kieme balu ner,nei augalai isplauke 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 06 15, 22:31)
Knifofija, jusu arunkas simet jau graziai ugtelejes. Stai koks:

Tina,kokia zoles rusis pas tave-ar ne daniska ,kad kupstais nuejus g.gif ? Pas mane taip atrode kol nepakoregavau...
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2010 06 17, 06:49)
jauku ir  grazu-kas ten per medis ar krumas tokiais burbulais zydi?Putinas?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(picea @ 2010 06 16, 20:12)
Gal žinot kokį augalą liaudyje vadina "dramblio ausimis"?  bigsmile.gif

katalpų pavadinimas reiškia dramblio ausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 17 birželio 2010 - 08:37
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 16, 22:38)
pas mane visai neblogai kalvelių viršuje iš medelių  jaučiasi- pušaitės ir koloniniai kadagiai  :), o štai gelsvašakę tują ,,daniella,,  turėjau ,,nuleisti ,, ant žemės ,nes irgi pradėjo džiūti...
Papildyta:
:wub:  geras derinys su tais visais šilokais.
ir pentiniai atlaikė audrą  :bigsmile: tikri kareivėliai  :D

O kokio dydžio medžių nori? Ir formos kokios? O kodėl būtinai medžių? Kokie ten apvalūs krūmeliai?

Tai buvo formuojama gelsvašakė tuja.
Aš norėčiau Paprastoji eglė "Frohburg"
http://www.inppregio...get.php?i.80165
ir aplink kokius 3 Šliaužiančius kadagius (geltonuosius)
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 06 16, 09:39)

dėkui 4u.gif O nekaprizingas su priežiūra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 06 17, 10:34)
dėkui 4u.gif O nekaprizingas su priežiūra? g.gif

ne kažin ką galiu pasakyti - turiu tik nuo praėjusio rudens . Mano priesmėlyje visiškoje saulėkaitoje atrodo ne itin žavingai (priešingai nei pas rokoko) - gal nelabai patiko vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 16, 20:36)
As taip vadinu orchidejas phalaenopsis.

QUOTE(Knifofija @ 2010 06 16, 21:33)
Kažkokį dvimetį šalaviją taip vadina.

QUOTE(grite @ 2010 06 16, 22:26)
Aš turiu'' dramblio ausis'' biggrin.gif dar mažiukas .Sakč vienmetis ir užauga dideli lapai kaip dramblio ausys bigsmile.gif Jei nepamiršiu ryt nufotkinsiu.

QUOTE(leliumai @ 2010 06 17, 09:37)
katalpų pavadinimas reiškia dramblio ausis

Ačiū visoms 4u.gif Pasirodo tų dramblio ausų yra nemažai lotuliukas.gif Tai patikslinsiu, kurių ieškau - nežinau ar vienmetė ar daugiametė lauko gėlė pilkais dideliais, plaukeliais apaugusiais lapais. bigsmile.gif Apie žiedus nežinau, spėju, kad kokie nežymūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 17 birželio 2010 - 10:40
QUOTE(picea @ 2010 06 17, 11:39)
Ačiū visoms  4u.gif  Pasirodo tų dramblio ausų yra nemažai  lotuliukas.gif  Tai patikslinsiu, kurių ieškau - nežinau ar vienmetė ar daugiametė lauko gėlė pilkais dideliais, plaukeliais apaugusiais lapais.  bigsmile.gif Apie žiedus nežinau, spėju, kad kokie nežymūs  g.gif

greičiausiai tai kito gyvūno ausys - asilo lotuliukas.gif ar ne vilnotoji notra?:

user posted image
Atsakyti