Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

Sveikos, merginos 4u.gif
Grožiai pas visas neišpasakyti wub.gif
Gaila, kad tik trumpam nosį įkišti pas jus galiu verysad.gif bet labai noriu jūsų patarimo blush2.gif
Po šios žiemos su beprotišku kiekiu sniego ir lietingu pavasariu, prigėrė kone pusė mano sodintų augalų cry.gif Gražuolis nutkinis puskiparisis nušalo verysad.gif Pavasarį jau visai buvau rankas nuleidusi ir sakiau nieko nebesodinsiu blush2.gif betgi negyvensi golfo laukuose.
Pradėjau žvalgytis į augalus, pakenčiančius vandens perteklių. Skaičiau, kad juodalksniai gali augti baloje ir užtikau Alnus glutinosa 'Imperialis'. Gal galėtumėt brūkštelti ką nors gero ar blogo apie šį augalą 4u.gif Numatyta vieta - netoli terasos, sklypo kampe. Ten reikia kažko aukšto ir didelio. Molis, šlapia, saulė - svarbiausia ar pakęstų tokias sąlygas, nes jau gaila ir laiko ir pinigų investuotų į aplinką doh.gif Paprastieji juodalksniai pas mus auga praktiškai ežere, bet prie namo norėtųsi kažko įdomesnio. Tai vat įdomu ar tas 'Imperialis' toks pat nereiklus g.gif
Arba gal turit kokių idėjų 4u.gif
Beje, cornus controversa ir kousa ar augtų panašiose sąlygose (tik ne tokiose šlapiose)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 14 birželio 2010 - 20:50
Mūsų kiemelio aplinka

http://public.fotki....ir-kiemo-grois/
Atsakyti
Lillium martagon atsirado! Tik vietoj 1,50cm vargiai siekia 50cm. Prazydo jau pilnai. O kita dar mazesne, nesuformavo ziedyno.

Trasu pritruko? Dregmes? Ar svogunas per giliai? Kas buvo susidure su tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2010 06 14, 21:47)
Sveikos, merginos 4u.gif
Grožiai pas visas neišpasakyti wub.gif
Gaila, kad tik trumpam nosį įkišti pas jus galiu verysad.gif bet labai noriu jūsų patarimo blush2.gif
Po šios žiemos su beprotišku kiekiu sniego ir lietingu pavasariu, prigėrė kone pusė mano sodintų augalų cry.gif Gražuolis nutkinis puskiparisis nušalo verysad.gif Pavasarį jau visai buvau rankas nuleidusi ir sakiau nieko nebesodinsiu blush2.gif betgi negyvensi golfo laukuose.
Pradėjau žvalgytis į augalus, pakenčiančius vandens perteklių. Skaičiau, kad juodalksniai gali augti baloje ir užtikau Alnus glutinosa 'Imperialis'. Gal galėtumėt brūkštelti ką nors gero ar blogo apie šį augalą 4u.gif Numatyta vieta - netoli terasos, sklypo kampe. Ten reikia kažko aukšto ir didelio. Molis, šlapia, saulė - svarbiausia ar pakęstų tokias sąlygas, nes jau gaila ir laiko ir pinigų investuotų į aplinką doh.gif Paprastieji juodalksniai pas mus auga praktiškai ežere, bet prie namo norėtųsi kažko įdomesnio. Tai vat įdomu ar tas 'Imperialis' toks pat nereiklus g.gif
Arba gal turit kokių idėjų 4u.gif
Beje, cornus controversa ir kousa ar augtų panašiose sąlygose (tik ne tokiose šlapiose)?

Puikiausiai augs.
Atsakyti
Labas darbstuoles ir saunuoles thumbup.gif
Pagyru net nebesakysiu, ka jau ten... Be zodziu bigsmile.gif
Labai rupi sie klausimai:
1. Kas cia per grazuolis?
user posted image
2. Kaip pasidauginti/pasisodinti vinvyti - kai bandziau is patvorio issirauti blush2.gif , tai niekaip nepavyko su tom jo saknim g.gif Ar koki ugli i vandeni pamerkt ir laukt kol saknis isleis? g.gif
3. Gal kas (Vilniuje ar netoli) turite pasidalinti tokiu augaliuku (ne uz dyka ax.gif ):
Arunkas; Hortenzija laipiojancioji; Kartuole; Aktinidija (margalape arba paprasta) ir tas grazuolis is pirmo klausimo smile.gif? Pvz.: kartuole radau, betgi Birzuose verysad.gif
Arba gal kokiu kontaktu ar nuorodu turite kur si grozi galeciau gauti?
Labai dekinga 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 06 14, 23:22)
Labas darbstuoles ir saunuoles  thumbup.gif 
Pagyru net nebesakysiu, ka jau ten... Be zodziu bigsmile.gif
Labai rupi sie klausimai:
1. Kas cia per grazuolis?

Tai mano putinas, liaudyje "gulbinu" vadinamas ax.gif šiemet bandysiu jį dauginti, nes keletas merginų prašė, gal pavyks g.gif O vinvytis pas mane auga kaip piktžolė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 22:57)
Tai mano putinas, liaudyje "gulbinu" vadinamas ax.gif šiemet bandysiu jį dauginti, nes keletas merginų prašė, gal pavyks  g.gif O vinvytis pas mane auga kaip piktžolė  doh.gif

O as galvojau, kad tas grozis, kuri gulbinu vadina yra hortenzija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 15, 00:01)
O as galvojau, kad tas grozis, kuri gulbinu vadina yra hortenzija  doh.gif

Ne, tai putinas biggrin.gif
Štai tas medelis prieš du metus ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 23:04)
Ne, tai putinas  biggrin.gif
Štai tas medelis prieš du metus  ax.gif

user posted image

Jau koks grazus. Baltais bumbulais nukabinetas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 15, 00:17)
Jau koks grazus. Baltais bumbulais nukabinetas atrodo.

Kai žydi, neblogai atrodo, bet po žydėjimo - ne pieva, o baltų žiedlapių "patalai" doh.gif
Atsakyti
smile.gif ir dar jis labai mėgiamas amarų ,bent jau maniškis .Sakykit ,Jediara,o tas grožis ar subrandina uogeles,nes aš niekaip nesulaukiu jų iš savojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 15, 00:28)
smile.gif  ir dar jis labai mėgiamas amarų ,bent jau maniškis .Sakykit ,Jediara,o tas grožis ar subrandina uogeles,nes aš niekaip nesulaukiu jų iš savojo  g.gif

Taip, kažkokie vabaliukai jį labai mėgsta, bet pavasarį nupurškiu Actara ir dingsta ax.gif Deja, uogų nesulaukiu - net buvau pagalvojusi, gal jam "draugės" reikia, kad būtų uogų g.gif
Atsakyti