Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(wolke7 @ 2010 06 13, 21:55)
wub.gif 
g.gif  o idomu ar visos rozes kvepia....as sia savaite gavau roze dovanu,tai ant ceteliuko raso kvepianti roze   rolleyes.gif kaip suprast,sita rusis kvepianti,o kitos buna nekvepiancios  g.gif 

Būna, aš rinkdamasi specialiai ėmiau kvepiančias, tik šliaužiančių pasirinkimo nebuvo didelio, tai turiu nekvepiančią.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 14, 10:39)
vazonų kraštelius pabrauk kreidele nuo tarakonų, vadinasi "Mašenka" . Dings visos muselės.

bigsmile.gif gaudau idėją thumbup.gif tą "mašenką" jau seniai esu atradusi ir panaudoju skruzdėms nuo terasos durų atbaidyti, bei vejoje atrastus besikuriančius skruzdėlynus skusdama kreidą pabarstau, o dabar dar vieną pritraikymą turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 14, 16:37)
bigsmile.gif gaudau idėją thumbup.gif tą "mašenką" jau seniai esu atradusi ir panaudoju skruzdėms nuo terasos durų atbaidyti, bei vejoje atrastus besikuriančius skruzdėlynus skusdama kreidą pabarstau, o dabar dar vieną pritraikymą turėsiu thumbup.gif

Ja prekiauja ŽS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 15:39)
Ja prekiauja ŽS? ax.gif

Norfose rasdavau pastaruoju metu prie sodo prekių
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 14, 15:37)

Oho kokia galinga ta Mesenka. Reiks ir man ja apsirupint, kai LT busiu. Nusipirkau miltuku nuo skruzdziu , bet labai jau jie nuodingi. Parasyta, kad reikia saugoti nuo naminiu gyvunu ir, kad zuvis i vandeni pateke zudo blink.gif . Viena karta pabarsciau tarp plyteliu ir lipnia juosta uzklyjavau, kad katinai neprisiuostytu doh.gif Masenka gal maziau nuodinga.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 14, 16:41)
Norfose rasdavau pastaruoju metu prie sodo prekių

Ačiū 4u.gif reikės paieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 14, 15:49)
Masenka gal maziau nuodinga.

g.gif manau, kad turi smarvės ir ji, kiek prisimenu ant įpakavimo parašyta, kad reikia ir pirštinėmis mūvėti ir rankas plauti ir pan. saugumo priemonų laikytis, nemanau, kad tai kažkoks naturprodukt, tiesiog į kreidą paversta chemija ir tiek ax.gif
Atsakyti
Kuklus ziedelis blush2.gif 4u.gif
user posted image

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 14:39)
Ja prekiauja ŽS? ax.gif

ne.

bet fiksuoju ir as cool.gif
Atsakyti
Stai kaip ji atrodo, ieskom tokios ar ne?
[attachmentid=200072]
Papildyta:
Senukuose yra.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 14, 20:48)
Stai kaip ji atrodo, ieskom tokios ar ne?
[attachmentid=200072]
Papildyta:
Senukuose yra.

Ta pati.
Atsakyti
biggrin.gif Mano maziukas putinas zydi

user posted image

user posted image

O zuikiakrumis ir prazydo, tik iskarpiau nusalusias sakeles

user posted image

user posted image
Atsakyti