QUOTE(vida777 @ 2010 06 11, 23:07)
zinok visa laika galvojau ir dvejojau, nu kaip tu tiek apziosi
!!!! Man net baisu pagalvoti, jei dirbant reiketu dar sitiek visko apeiti - sunesioti, issodinti, persodinti, laistyti, raveti, geneti
........., jau nekalbant dar apie seimyna ir t.t. Nemokeciau niekaip sitiek darbu susiorganizuoti, o teisingiau pasakius - pavargciau visur skubeti.
tai kad ligone - siandien darbe nekantravau ir megavausi mintimi, kad rytoj turbut pabaigsiu kompozicijas - nes atejo visos paskutines mintys: kas/prie ko/su kuo/kokiam vazone/ir jau matau spalvas
. reiks kai ka pakeisti, ir visi like istekliai bus sunaudoti prasmingai
be to... as ne visiska ligone
nes per iseigine keliuosi 2-3val veliau, paskui niekur neskubu, valgau, skalbiu, nuvaziuoju reikalu ar i soliariuma, o po velyvu pietu jau galima ir i gelynus
(juk sakiau, kad ne istisomis dienomis sodinu, o pusdieniais
) bet tada jau darbuojuosi is peties iki vakaro, nors sparciai man neiseina...
kita vertus, kai ipratau visa pavasari laistyt gausius daigus mazuciuose vazoneliuose, tai pildama ant kompoziciju is 10L laistytuvo jauciu tikra katarsi
QUOTE(vida777 @ 2010 06 11, 23:38)
Siandien pikiavau savo levandas, ir
Jei dar ir ziema atlaikys, nezinau ka darysiu : .
sesnakai lovely - super!
kai susiruosi i LT, pasiimk mainams
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 12, 09:40)
Tarp kitko Rokoko, Zydriausia turi viena kamputi o as cielus keturis :siai:, bet tik du rodau.
rodyk visus, ir ypac ta roze - ji si tiesu labai grazi, visas tas kampas grazus, ir kiti kampai
-------------------
sivakar paraisiojau pentinius kruopsciai - nes dar viena audra jau juos suguldytu.
pasidalinsiu:
pentiniai pas mane auga ne pavieniui, o plote. pernai raisiojau kiekviena prie bambuko individualiai - jau maniau super bus - ir ka... po stipraus lietaus ziedu pilnos kekes luzo pusiau
nes visas augalas buvo pritvirtintas, o vejas ir lietus blaske tik ''galva''.
taigi siemet dariau kaip ir anksciau - prikaisioju aukstu pagaliuku/bambuku, ir su zalia virvele pyniau voratinkli 2-3 lygiuose. Geles tada lieka tarsi siauruose ''aptvareliuose'', gali saikingai judeti nuo stiebo - tai manau, isvengsiu kekiu luzinejimo zydejimo piko metu. kaip ir ankciau - ot atradau is naujo senas tiesas klaidu keliu
.
kosmarai
rododendrai, panasu, kad paaugs maziausiai dvigubai siemet, vos spejom pasodint