Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 11, 21:29)
Dėl bitučių, tai ir basas negali bėgioti po dobiliukus. Pernai pačiai įgėlė , pajutau ką tai reiškia, tai tik dabar pražysta ir pjaunam, nes gražu,gražu, bet baisu...

baimintis yra ko vieninteliu atveju - jei yra alergiškų bitės įkandimui šeimos narių. Seneliai laikė bites, patys vaikščiojo basi ir mes, anūkai, basi lankstėme. Vienetiniai atvejai, kad kas užmintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliumai: 12 birželio 2010 - 09:46
QUOTE(egis11 @ 2010 06 12, 10:09)
man labai patiko ekspozicija pirmoje nuotraukoje thumbup.gif

O man labai prie sirdies tas lazdynas ir ciobrelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 12, 09:43)
O man labai prie sirdies tas lazdynas ir ciobrelis  wub.gif

Nu mano akiai tai tas 'daržas' be konkurencijos wub.gif
Pažėrė Vida777 vaizdų visiems skoniams biggrin.gif
Atsakyti
Vida777, žavingas "daržas" 4u.gif
Pamačiusi lazdyną čiobrelių pataluos prisiminiau nuotraukoje matytą čiobrelių kalnelį su nemažomis pušelėmis fone. Puikiai atrodė, plotelis buvo nemažos apimties.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 06 11, 23:24)
su nostalgoija prisimenu dienas kai nedirbau - viskas nuraveta priziureta, issodinta laiku budavo. dabar kosmarai.

Va va - vistik 8 valandos, atimamos kasdien, padaro savo. Ne iki gelynu tada...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2010 06 11, 22:25)
Tai tuo paciu ir apie samanas. Ar pasiteisina trasos su priedais nuo samanu...Ar tai beviltiska kova,jei pavesingos vietos? g.gif

Na jos suveikia. Tam kartui. Bet is principo tai su trasom - beviltiska kova.
Ar kam nors pavyke atsikratyti samanu visiems laikams pavesingose vietose? Man idomu irgi butu suzinoti.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 06 12, 00:38)
As kaip tingiu irgi siemet fotkinti, net del saves nenusifotkinu, ka butinai tureciau zinoti. Bet kad jau niekas nenori rodytis, tai idesiu beleka :

Aplodismentai:) Viskas super.
As tai atvirksciai nei rokoko - siemet man niekas nepatinka pas mane:) Nu tik kriokliukas ir varvanti siena dar patinka.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 11, 23:38)
Bet kad jau niekas nenori rodytis, tai idesiu beleka :

kad tavo ,Vida, ir belekas thumbup.gif 4u.gif
pas tave dar tik pradeda zydet vilkdalgiai...o as siandien jau nuzydejusius ziedkocius nupjausciau,nezinau ar gerai padariau,bet negraziai atrode ax.gif mano kolkvicija siuo metu laaabai gausiai zydi ir kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wolke7: 12 birželio 2010 - 11:44
My Webpage
Tie gvazdikuciai taip svelniai kvepia ax.gif . Tik norint pauostyt beveik atsigult ant pilvo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 14:14)
Pabūsiu nesuprasta user posted image, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi  blush2.gif  Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją  ax.gif

friends.gif as siemet specialiai pas save sejau,nes visos dekoratyvios ir mandros vejos pas mane nugaista,tai patarta vejos specu,kad pas mane reikia misinio su dobiliukais -taip ir padariau-kadangi dobilai patys dirvozemi praturtina azotu,tai skaitomi ekologiskais rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2010 06 10, 22:50)
Remiantis Evaldu Vylium Naviu, maumedis yra pakantus neintensyviam genejimui. Genima vasara.
Platesne info, taikoma nebutinai tavo atvejui:
Lajos apipjaustymas - siaurinimas, kai nujaunamos visos sakos nuo pat stiebo - netaikytinas; per stiprus lajos pakelimas skatina atsirasti epikorminius uglius!!Kalba apie rusinius maumedzius, bet tai, kad tavasis skiepytas, nepakeicia augalo savybiu.

ir tau ir musu profesorei K -didelis aciu,bandysim potykiai ir neintensyviai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 12, 10:43)
O man labai prie sirdies tas lazdynas ir ciobrelis  wub.gif

sita minti nusivogsiu,nes pas mane lazdynas vienisas atrodo,tai itaisysim kilimeli is ciobreliu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif didelį kilimėlį turėsi ,,patiesti,, labai jau greit auga tas lazdinėlis ,dar pastebėjau ,jog atviroj vietoj ir nekarpomas jis tamsesnis,labiau išsiskiriantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 12, 15:50)
My Webpage
Tie gvazdikuciai taip svelniai kvepia  ax.gif . Tik norint pauostyt beveik atsigult ant pilvo reikia  lotuliukas.gif

Šie gražuoliai daugiamečiai ar dvimečiai? ax.gif
Atsakyti
Na, aplodismentai tikrai labai netiketi, bet aciu visoms ir visiems 4u.gif .

QUOTE(wolke7 @ 2010 06 12, 11:43)
kad tavo ,Vida, ir  belekas   thumbup.gif  4u.gif
pas tave dar tik pradeda zydet vilkdalgiai...o as siandien jau nuzydejusius ziedkocius nupjausciau,nezinau ar gerai padariau,bet negraziai atrode  ax.gif mano kolkvicija siuo metu laaabai gausiai zydi ir kvepia  bigsmile.gif

tu paziurek i vilkdalgiu data tongue.gif , siai dienai jau ir pas mane ziedynai nukarpyti.

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 12, 17:45)
smile.gif  didelį kilimėlį turėsi ,,patiesti,, labai jau greit auga tas lazdinėlis ,dar pastebėjau ,jog atviroj vietoj ir nekarpomas jis tamsesnis,labiau išsiskiriantis  ax.gif

manau, kad kilimas vienodai greitai augs su lazdynu irnesakyk.gif , tereikia tik daug mazulyciu sakeliu prisodinti - jos tuoj isaus kilima.
Atsakyti