QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 11, 06:54)
Nu miaaargai...nu jus taip uzsicikline, kad net mano nuorodu neskaitot Nus paskaitykit, ka... Gal jusu vadoveliai jau seni. Ir dar tose nuorodose paveiksliuuuku yra
tu su savo roze ir jos miltlige, kaip zydriausia su savo kampuciu
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 12:09)
ačiū, jei ne paslaptis kur jų perkat, ar Ermitaže rasiu
. Purškėm banvaliu ar kaip jis ten, tai nelabai...
Tiesą sakant užkniso tie dobilai, blogiau nei pienės...
banvelas ''neima'' dobiliuku
QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 13:14)
Pabūsiu nesuprasta
, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi
Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją
mes nenaikinam dobiliuku, esu ir as ant bites uzmynusi, nuo tada - kai jie zydi, raginu vyrus del vaiku bent tas vietas nupjauti.
---------------
siandien daugiau kaip puse dienos sodinau kompozicijas i 5 diiiidelius vazonus su jurginais centre. aukstieji jurg. neabai tikiu kad ten zydes (turiu patirties), bet bus bent auksta zaluma centre.
jau 4 pusdienius bendrai skyriau vienmeciu sodinimui i talpas, jau nusikaliau rimtai, galo nematau
kada tai baigsis...
investavau i vazonus ir augalus - na kur dingti dabar
tik laistymo vargo prisidarau
. na naudoju hidrogeli, naturaliame molyje dedu plevele viduj - bet vis tiek reiks juk liet.
siuo atzvilgiu su nostalgoija prisimenu dienas kai nedirbau - viskas nuraveta priziureta, issodinta laiku budavo. dabar kosmarai. be vienmeciu vargu dar turiu dvi ezias prieskoniu - vienmeciu ir daugiameciu,neravetu.
Nors, tiesa pasakius, daugiameciu gelynas, kuris visada nepatikdavo, siemet labai dziugina ir niekas ten neerzina - nors tiek gerio.