Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(ilja @ 2010 06 11, 15:15)
Dobilai man gražu, bet ir pavojinga tuo pačiu. nepalakstys vaikai basi po žydinčią pievą, greit kokią bitę gali užmint unsure.gif

Va va čia gryniausia tiesa. Dėl bitučių, tai ir basas negali bėgioti po dobiliukus. Pernai pačiai įgėlė , pajutau ką tai reiškia, tai tik dabar pražysta ir pjaunam, nes gražu,gražu, bet baisu...
Atsakyti
Tai tuo paciu ir apie samanas. Ar pasiteisina trasos su priedais nuo samanu...Ar tai beviltiska kova,jei pavesingos vietos? g.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat ar siaip zinot kokia programa aplinkos planavimui t.y. kur gali susideliot augaliukus ir paziuret kaip mazdaug atrodys.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 11, 06:54)
Nu miaaargai...nu jus taip uzsicikline, kad net mano nuorodu neskaitot Nus paskaitykit, ka... Gal jusu vadoveliai jau seni. Ir dar tose nuorodose paveiksliuuuku yra bigsmile.gif

tu su savo roze ir jos miltlige, kaip zydriausia su savo kampuciu lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 12:09)
ačiū, jei ne paslaptis kur jų perkat, ar Ermitaže rasiu g.gif . Purškėm banvaliu ar kaip jis ten, tai nelabai...
Tiesą sakant užkniso tie dobilai, blogiau nei pienės...

banvelas ''neima'' dobiliuku

QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 13:14)
Pabūsiu nesuprasta user posted image, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi  blush2.gif  Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją  ax.gif

mes nenaikinam dobiliuku, esu ir as ant bites uzmynusi, nuo tada - kai jie zydi, raginu vyrus del vaiku bent tas vietas nupjauti.

---------------

siandien daugiau kaip puse dienos sodinau kompozicijas i 5 diiiidelius vazonus su jurginais centre. aukstieji jurg. neabai tikiu kad ten zydes (turiu patirties), bet bus bent auksta zaluma centre.
jau 4 pusdienius bendrai skyriau vienmeciu sodinimui i talpas, jau nusikaliau rimtai, galo nematau doh.gif kada tai baigsis... lotuliukas.gif
investavau i vazonus ir augalus - na kur dingti dabar rolleyes.gif
tik laistymo vargo prisidarau smile.gif. na naudoju hidrogeli, naturaliame molyje dedu plevele viduj - bet vis tiek reiks juk liet.
siuo atzvilgiu su nostalgoija prisimenu dienas kai nedirbau - viskas nuraveta priziureta, issodinta laiku budavo. dabar kosmarai. be vienmeciu vargu dar turiu dvi ezias prieskoniu - vienmeciu ir daugiameciu,neravetu.
Nors, tiesa pasakius, daugiameciu gelynas, kuris visada nepatikdavo, siemet labai dziugina ir niekas ten neerzina - nors tiek gerio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 11 birželio 2010 - 22:53
siandien daugiau kaip puse dienos sodinau kompozicijas i 5 diiiidelius vazonus su jurginais centre. aukstieji jurg. neabai tikiu kad ten zydes (turiu patirties), bet bus bent auksta zaluma centre.
jau 4 pusdienius bendrai skyriau vienmeciu sodinimui i talpas, jau nusikaliau rimtai,

o priezastis,to nusikalimo galima butu kur nors pamatyt??(nuotrauka) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 06 11, 22:31)
o priezastis,to nusikalimo galima butu kur nors pamatyt??(nuotrauka) rolleyes.gif

pernai dejau visu kompoziciju nuotraukas.
o siaip, nusikalant, fotografuoti neberupi smile.gif, tiksliau, iskart susodinus vaizdas nera ''pats pats''.
kai viska padarysiu, kai praeis siek tiek laiko, tos kompozicijos pilnai ''atsiskleis'' , bus ir nuotrauku, zinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 06 11, 22:24)
investavau i vazonus ir augalus - na kur dingti dabar  rolleyes.gif
tik laistymo vargo prisidarau smile.gif. na naudoju hidrogeli, naturaliame molyje dedu plevele viduj - bet vis tiek reiks juk liet.
siuo atzvilgiu su nostalgoija prisimenu dienas kai nedirbau - viskas nuraveta priziureta, issodinta laiku budavo.

zinok visa laika galvojau ir dvejojau, nu kaip tu tiek apziosi doh.gif !!!! Man net baisu pagalvoti, jei dirbant reiketu dar sitiek visko apeiti - sunesioti, issodinti, persodinti, laistyti, raveti, geneti blush2.gif ........., jau nekalbant dar apie seimyna ir t.t. Nemokeciau niekaip sitiek darbu susiorganizuoti, o teisingiau pasakius - pavargciau visur skubeti.
Atsakyti
As kaip tingiu irgi siemet fotkinti, net del saves nenusifotkinu, ka butinai tureciau zinoti. Bet kad jau niekas nenori rodytis, tai idesiu beleka :

user posted image

Is lauku parsinestas lazdynas ciobreliu kilime:

user posted image

Vos nepamirsau pasirodyti savo jau beveik nuvalgyta siumetini "darza" biggrin.gif :

user posted image

Siandien pikiavau savo levandas, ir pasijauciau jau beveik kaip Provanse besanti ... netoli simto daigu doh.gif . Pasejau pernai gal lapkriti is dvieju pokeliu - o, kad buciau zinojusi, kad ju tieeeek pridygs. Buvau gi prigasdinta, kad blogai dygsta ir pan. Pradejau pikiuoti pries kelias dienas, uzejo nezmoniski karsciai, galvoju - ot gerai, gal ne visos prigis blush2.gif . Kur tau, gaivumas ju neispasakytas, stovi beveik visos stacios. Jei dar ir ziema atlaikys, nezinau ka darysiu doh.gif .
Atsakyti
Levandos mano silpnybė, nu man taip gražu. Kaimynė buvo davus, bet neišgyveno pas mane sad.gif
Atsakyti
As kaip tingiu irgi siemet fotkinti, net del saves nenusifotkinu, ka butinai tureciau zinoti. Bet kad jau niekas nenori rodytis, tai idesiu beleka :

man labai patiko ekspozicija pirmoje nuotraukoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egis11 @ 2010 06 12, 11:09)
man labai patiko ekspozicija pirmoje nuotraukoje thumbup.gif
pritariu. Nežinau kodėl, bet man nepatinka vilkdagiai. Va pirmą kartą ir patiko.
Atsakyti
O as kamputi turiu, bet fotkinu kozna diena bigsmile.gif , nes pokyciai akyse eme vykti. Cia turbut delto, kad is paradziu buvu gan vesu ir sausa, zeme net skilinejo. Dabar maloniai silta ir vis lyja, tai auga viskas kaip ant mieliu. Fiksuoju visus pokycius, nes kita pavasari aisku busiu uzmirsus kaip viskas pletesi.

Tarp kitko Rokoko, Zydriausia turi viena kamputi o as cielus keturis sokiai.gif, bet tik du rodau. biggrin.gif
Atsakyti