QUOTE(leliumai @ 2010 06 10, 10:08)
* dauguma augalų sodinti pernai pavasarį, tik šiliniai gvazdikai (tamsios gėlytės) rudenį. Tačiau dalis jų perkelti iš kitos vietos. Tam augalynui dabar antras sezonas, bet dalis gėlių skaičiuoja trečiąjį.
** sodinau atsižvelgdama į ant sėklų pakuočių nurodytus atstumus. Daigelius iš pradžių daiginau dėžutėse namuose ar daržo lysvėje (priklausomai nuo gėlių rūšies).
*** taip
Ačiū už atsakymus
Bandysiu ir aš kitais metais kažką panašaus kurti. Šiemet teks pasitenkinti veja ir keliais spygliuočiais bei kabančiomis gėlėmis
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 11:24)
Sveikos darbštuolėlės,
Gal ir buvo kur parašyta, bet gal nesupyksit jei dar kartą paklausiu, kaip kovojat su dobilais vejoje, ačiū
QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 14:14)
Pabūsiu nesuprasta
, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi
Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją
Va aš irgi norėčiau paantrinti Bitulei.. Pas mane irgi veja pilna baltų dobiliukų, šienauta sekmadienį, o jau vėl visi iškėlę žiedelius, ir man labai gražiai atrodo
Gaunasi šiek tiek įvairovės akiai, ypač kai dar labai mažai augalėlių pas mane... Na ir chemijos aš savo sklype nenoriu
Nebent kritiniu atveju atskiram augalėliui... Kai paaugs mažylis, leisiu ropinėti po žolytę ir dobiliukus ragauti