Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(jolaxus @ 2010 06 11, 11:41)
purškiam, bet pasiduoda nelengvai rolleyes.gif
pernai neblogai sureagavo į dviejų herbicidų mixą: STARANE + MCPA

ačiū, jei ne paslaptis kur jų perkat, ar Ermitaže rasiu g.gif . Purškėm banvaliu ar kaip jis ten, tai nelabai...
Tiesą sakant užkniso tie dobilai, blogiau nei pienės...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 13:09)
ačiū, jei ne paslaptis kur jų perkat, ar Ermitaže rasiu g.gif . Purškėm banvaliu ar kaip jis ten, tai nelabai...

Isiterpsiu ir as ax.gif 10 ciai litru 100 ml. Starane ir 100 ml MPCA pukiai suveike thumbup.gif
Atsakyti

manau turėtų būti visur, kur ta chemija prekiauja apskritai. Aš neseniai nusipirkau Senukuose, lauku kol lietūs baigsis, kad nupurškus nenuplautų po valandos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 11, 13:22)
manau turėtų būti visur, kur ta chemija prekiauja apskritai. Aš neseniai nusipirkau Senukuose, lauku kol lietūs baigsis, kad nupurškus nenuplautų po valandos unsure.gif

ačiū už pagalbą, atrodo lietūs baigėsi. Bet kažkur girdėjau, kad purkšti geriausia pavasarį, na bet tikiuosi ir dabar suveiks
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 12:09)

Pabūsiu nesuprasta user posted image, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi blush2.gif Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2010 06 10, 10:08)
* dauguma augalų sodinti pernai pavasarį, tik šiliniai gvazdikai (tamsios gėlytės) rudenį. Tačiau dalis jų perkelti iš kitos vietos. Tam augalynui dabar antras sezonas, bet dalis gėlių skaičiuoja trečiąjį.
** sodinau atsižvelgdama į ant sėklų pakuočių nurodytus atstumus. Daigelius iš pradžių daiginau dėžutėse namuose ar daržo lysvėje (priklausomai nuo gėlių rūšies).
*** taip

Ačiū už atsakymus 4u.gif Bandysiu ir aš kitais metais kažką panašaus kurti. Šiemet teks pasitenkinti veja ir keliais spygliuočiais bei kabančiomis gėlėmis ax.gif

QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 11:24)
Sveikos darbštuolėlės,
Gal ir buvo kur parašyta, bet gal nesupyksit jei dar kartą paklausiu, kaip kovojat su dobilais vejoje, ačiū

QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 14:14)
Pabūsiu nesuprasta user posted image, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi  blush2.gif  Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją  ax.gif

Va aš irgi norėčiau paantrinti Bitulei.. Pas mane irgi veja pilna baltų dobiliukų, šienauta sekmadienį, o jau vėl visi iškėlę žiedelius, ir man labai gražiai atrodo ax.gif Gaunasi šiek tiek įvairovės akiai, ypač kai dar labai mažai augalėlių pas mane... Na ir chemijos aš savo sklype nenoriu schmoll.gif Nebent kritiniu atveju atskiram augalėliui... Kai paaugs mažylis, leisiu ropinėti po žolytę ir dobiliukus ragauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 11, 09:19)
Kuoja, bet juk mes tau nedraudziam tureti savo tiesa 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 14:14)
Pabūsiu nesuprasta user posted image, bet kodėl tie dobilai tokie jau blogi? Juk irgi žemučiai, labai malonūs vaikščiojimui, nesisėja darže ir visuose kampuose kaip kokios pienės. Man tai netgi labai gražu, kai jie būreliais vejoj žydi  blush2.gif  Argi verta vien dėl jų aplink save pilti papildomą chemiją  ax.gif

va ir nebūsi nesuprasta smile.gif visai viskas su tavim aišku, mes kažkada tuo klausimu jau plepėjom ir tikrai yra įvairių nuomonių, čia jau kiekvieno asmeninis pasirinkimo klausimas ar džiaugtis dobiliukais ar pykti ant jų 4u.gif
gal kaip tik dėl to sidabrinekuoja pacitavo smth1 - kiekvienas turi savo tiesą biggrin.gif
Atsakyti

Rasi ir Ermitaže.

QUOTE(Maja Di @ 2010 06 11, 13:39)
ačiū už pagalbą, atrodo lietūs baigėsi. Bet kažkur girdėjau, kad purkšti geriausia pavasarį, na bet tikiuosi ir dabar suveiks

Veikia betkada.

QUOTE(jolaxus @ 2010 06 11, 14:36)
va ir nebūsi nesuprasta smile.gif visai viskas su tavim aišku, mes kažkada tuo klausimu jau plepėjom ir tikrai yra įvairių nuomonių, čia jau kiekvieno asmeninis pasirinkimo klausimas ar džiaugtis dobiliukais ar pykti ant jų 4u.gif
gal kaip tik dėl to sidabrinekuoja pacitavo smth1 - kiekvienas turi savo tiesą biggrin.gif

Dobilai naikina veją, ten kur jie įsiveisia nyksta žolė. Man asmeniškai dobiliukai gražu kaimiško stiliaus sodyboje, na o kitur man jie sudaro netvarkingumo įspūdį.
Atsakyti
Dobilai man gražu, bet ir pavojinga tuo pačiu. nepalakstys vaikai basi po žydinčią pievą, greit kokią bitę gali užmint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 11, 13:36)

drinks_cheers.gif biggrin.gif , na, bet vistiek niežti tą savo tiesą paskelbti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 11 birželio 2010 - 14:22
QUOTE(bitule @ 2010 06 11, 15:19)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif , na, bet vistiek niežti tą savo tiesą paskelbti user posted image

Butent. Be to taikiai pasigincyt taip pat niekas nedraudzia. Sakyciau kartais net labai sveika, ypac kai yra argumentai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 11, 14:36)

Netycia pacitavau blush2.gif . Rasiau rasiau, o viskas sast ir dingo, net nepastebejau laiku. Idomiai kazkaip g.gif
Atsakyti