QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 26, 10:17)
Laba diena, rasau cia gal kas atsilieps. mane domina kur galima nusipikrti plastikini ikasama baseinuka? maciau tik senukuos bet gal yra kur daugiau pasirinkimo ir kainu ? gal kas esate pirke , galite pasidalinti patirtimi aciu
aš pernai pirkau senukuose per akcija-129 lt...kiek ieškojau geresnės kainos tuo metu neradau. tai tokia mano patirtis:))
O kokie zmones kas naujo gelynuose?
QUOTE(bitule @ 2010 05 25, 21:51)
Labai dėkoju tikrai gera mintis . O kažin kaip su kvapais? Vistik desėtkas kilogramų pūvančios mėsos
Aš užverčiu žolėm ir jokio kvapo.
QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 23:53)
nukrito isganymas is Knifofijos lupu - man pernai kompostine pilna tu sliuzu buvo (tirstai), lipo ir lipo per sienas vidun.
As, prisiskaicius, kad i kompostine mesos nevalia - galvoju sh...., sugadino man tos padlos visa kompostine , o cia mat kalcis .
As, prisiskaicius, kad i kompostine mesos nevalia - galvoju sh...., sugadino man tos padlos visa kompostine , o cia mat kalcis .
Na jei jos išreplioja iš kompostinės, tai manau, kad ir kalcį ant kupros išsineša.
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 25, 21:46)
Taip taip, tik kanapes ir sėk turėsi problemų ne tik su kurmiais
Sakysiu, vabalus "svaiginu"
QUOTE(smth1 @ 2010 05 26, 10:22)
O tai tu neuzkasei tu saknu? O kitu landu, be sitos nera?
Serenciai tai kaip cia pasakius..beveik kaip uzkalbejimas padeda.
Serenciai tai kaip cia pasakius..beveik kaip uzkalbejimas padeda.
daugiau landu nera, uzkasu ir vel atgal jis man iskasa ir paskutini karta kai iskase tai matesi mano augaliuko saknytes, jauciu reiktu ji persodinti kaip dar atsikratyti tais bjaurybem? ka astriais kvapais galiu ikisti kad nepakenktu augalams?
QUOTE(Tina* @ 2010 05 26, 10:54)
O kokie zmones kas naujo gelynuose?
laba laba
aš tai kaip visada neturiu laiko...per gėlynu darbus ir t.t.
gėlynuose viskas gražu, žydi, bujoja...užsuk-pamatysi:))
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 26, 13:53)
daugiau landu nera, uzkasu ir vel atgal jis man iskasa ir paskutini karta kai iskase tai matesi mano augaliuko saknytes, jauciu reiktu ji persodinti kaip dar atsikratyti tais bjaurybem? ka astriais kvapais galiu ikisti kad nepakenktu augalams?
Augalai astriu kvapu nesibaido.
QUOTE(smth1 @ 2010 05 26, 15:22)
Augalai astriu kvapu nesibaido.
na o tepaluotas skarmalas? augalui niekas neatsitiktu?
QUOTE(Roventa @ 2010 05 26, 11:18)
aš pernai pirkau senukuose per akcija-129 lt...kiek ieškojau geresnės kainos tuo metu neradau. tai tokia mano patirtis:))
reik laukt akciju .... aciu
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 26, 11:04)
Aš užverčiu žolėm ir jokio kvapo.
Na jei jos išreplioja iš kompostinės, tai manau, kad ir kalcį ant kupros išsineša.
nei vienos nemaciau issliauziancios, visos trauke i vidu... jau beveik idomu pasidare - tai kur jos, is tikruju, veliau pasidejo ?