Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

Laba diena, rasau cia gal kas atsilieps. mane domina kur galima nusipikrti plastikini ikasama baseinuka? maciau tik senukuos sad.gif bet gal yra kur daugiau pasirinkimo ir kainu ? gal kas esate pirke , galite pasidalinti patirtimi smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 26, 10:17)
Laba diena, rasau cia gal kas atsilieps. mane domina kur galima nusipikrti plastikini ikasama baseinuka? maciau tik senukuos sad.gif bet gal yra kur daugiau pasirinkimo ir kainu ? gal kas esate pirke , galite pasidalinti patirtimi  smile.gif aciu

aš pernai pirkau senukuose per akcija-129 lt...kiek ieškojau geresnės kainos tuo metu neradau. tai tokia mano patirtis:))
Atsakyti
O kokie zmones bigsmile.gif kas naujo gelynuose? smile.gif
Atsakyti
rokoko, ar negaletum pavardint dar karteli, jei nesunku, kas pas tave birzeli zydi?
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 05 25, 21:51)

Labai dėkoju  aciuks.gif tikrai gera mintis  4u.gif . O kažin kaip su kvapais? Vistik desėtkas kilogramų pūvančios mėsos  g.gif

Aš užverčiu žolėm ir jokio kvapo.

QUOTE(vida777 @ 2010 05 25, 23:53)
nukrito isganymas is Knifofijos lupu - man pernai kompostine pilna tu sliuzu buvo (tirstai), lipo ir lipo per sienas vidun.
As, prisiskaicius, kad i kompostine mesos nevalia - galvoju sh...., sugadino man tos padlos visa kompostine  doh.gif , o cia mat kalcis  lotuliukas.gif .

Na jei jos išreplioja iš kompostinės, tai manau, kad ir kalcį ant kupros išsineša.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 25, 21:46)
Taip taip, tik kanapes ir sėk  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  turėsi problemų ne tik su kurmiais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakysiu, vabalus "svaiginu" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 26, 10:22)
O tai tu neuzkasei tu saknu? O kitu landu, be sitos nera?
Serenciai tai kaip cia pasakius..beveik kaip uzkalbejimas padeda.

daugiau landu nera, uzkasu ir vel atgal jis man iskasa g.gif ir paskutini karta kai iskase tai matesi mano augaliuko saknytes, jauciu reiktu ji persodinti g.gif kaip dar atsikratyti tais bjaurybem? ka astriais kvapais galiu ikisti kad nepakenktu augalams?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 05 26, 10:54)
O kokie zmones  bigsmile.gif kas naujo gelynuose?  smile.gif

laba laba 4u.gif
aš tai kaip visada neturiu laiko...per gėlynu darbus ir t.t.
gėlynuose viskas gražu, žydi, bujoja...užsuk-pamatysi:))
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 05 26, 13:53)
daugiau landu nera, uzkasu ir vel atgal jis man iskasa  g.gif  ir paskutini karta kai iskase  tai matesi mano augaliuko saknytes, jauciu  reiktu ji persodinti  g.gif  kaip dar atsikratyti tais bjaurybem?  ka astriais kvapais galiu ikisti kad nepakenktu augalams?

Augalai astriu kvapu nesibaido.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 05 26, 15:22)
Augalai astriu kvapu nesibaido.

na o tepaluotas skarmalas? augalui niekas neatsitiktu?
Atsakyti
QUOTE(Roventa @ 2010 05 26, 11:18)
aš pernai pirkau senukuose per akcija-129 lt...kiek ieškojau geresnės kainos tuo metu neradau. tai tokia mano patirtis:))

reik laukt akciju .... aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 05 26, 11:04)
Aš užverčiu žolėm ir jokio kvapo.
Na jei jos išreplioja iš kompostinės, tai manau, kad ir kalcį ant kupros išsineša.

nei vienos nemaciau issliauziancios, visos trauke i vidu... jau beveik idomu pasidare - tai kur jos, is tikruju, veliau pasidejo g.gif ?
Atsakyti