Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 07, 21:26)
Jau apie vandens telkinuka, tai tik svajot galiu  verysad.gif . Kazkada Rokoko labai taikliai pasake, kambario dydzio mano kiemelis.

Oi, ir vel ne ta turejau galvoj lotuliukas.gif As kalbejau apie rimtesni vandens telkinuka kokiame nors didesniame nei 3 litru inde (dideliam kibire, vonelej ar ir visoj vonioj), koki galima ir kambaryje sutalpinti 4u.gif
O rimtesnis tai reiskia, kad jame turi buti visos pagrindines naturalaus vandens telkinio sudedmosios dalys - augalai (sakniniai ir pluduriuojantys), gruntas, zuvys - praktiskai tas pats kas akvariumas, tik po atviru dangum 4u.gif .
Jei zuvys ne kokios prabangios - tai stebeti jas medziojanti katina - vienas malonumas. Gamta, tskant biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska,
zydes tavo vilkdalgis greiciausiai. as turejau galvoje savo rudeninius persodinejimus, kai vikdalgiams tikrai per velu. jie siaip persodinami iskart po zydejimo, vasaros vidury, tad tavasis nepyks.

aspamenu tarpine foto su bliudu , visada buvo gerai thumbup.gif

as silinius gv. - tai auginu, tau israunu, tai auginu, tai israunu lotuliukas.gif o auginu is naujo - tai vis tiek koks kelmelis kazkur lieka, tiksliau, ppasiseja is seniau buvusiu. dabar vel gal reiketu augint, bet turiu tik rozini (kazkaip atsirado viename siltnamy ziemojanciame bliude g.gif pasisejes), o noriu tamsaus.

O! klausykites bigsmile.gif
ar as tundra, ar tikrai tokia vienmete silinge yra naujiena (vazone, svyranti)??? parsitesiau per visa LT is Klp. Frezijos kaip didziausia turta, mat pirmakart pastebejau tokia kvietka!
stai tokia
http://www.lazyssfar.....20Satin'2.jpg
dar: http://www.plantasy....ture.php?id=102

gal kas auginote - pasidalinkite patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 06 07, 23:24)

Knifofija,
ar saulakio S.L. lapija ir turi buti tokia tarsi siek tiek ''susisukusi''  g.gif tarsi ko truktu augalui..
http://www.robsplant...desLS080609.jpg na interneto vaizdeliuose kazkas panasaus irgi  g.gif tik jau issipletusio augalo ''dziusniskumas'' taip nekrenta i akis ...
kaip ten yra???
(vis maza man jo, vis maza biggrin.gif)

Jis jau taip auga, kol vasarop visiškai neišskleidžia lapų.

QUOTE(sobieska @ 2010 06 07, 23:47)

Tai del vabalu niekas nieko...taip iseina, kad tokie rinktiniai "sveciai" tik pas mane...jei kurmiu, sliuzu sraigiu neturiu... biggrin.gif

Nufotkink ir parodyk kas tai per daiktas.
QUOTE(rokoko @ 2010 06 08, 00:24)
O! klausykites  bigsmile.gif
ar as tundra, ar tikrai tokia vienmete silinge yra naujiena (vazone, svyranti)??? parsitesiau per visa LT is Klp. Frezijos kaip didziausia turta, mat pirmakart pastebejau tokia kvietka!
stai tokia
http://www.lazyssfar.....20Satin'2.jpg
dar: http://www.plantasy....ture.php?id=102

gal kas auginote - pasidalinkite patirtim  4u.gif

Na čia tikrai ne naujiena, bet pas mus kažkodėl nelabai prigijo šis augaliukas. Jis gan gerai žiūrisi pasodintas dirvoje, neblogai dera su daugiamečiais, ko nelabai galiu pasakyti apie kitas vienmetes.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 06 07, 23:47)
Parodysiu kaip viskas mainosi "naturaliai"...ranku tikrai nekisau schmoll.gif

prabangiai suvešėjo thumbup.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 07, 23:54)
Sobieska, kriokodilas kaip gyvas  bigsmile.gif

doh.gif pirma mintis buvo, kad vėl kažką praleidau, o paskui visas dioptrijas sutelkiau ir galų gale įžvelgiau kas ten per krokodilas lotuliukas.gif labai žavu, kad jis negroja pagrindiniu smuiku, nepjauna akies, kaip koks chameleonas prisitaikęs prie aplinkos thumbup.gif
Atsakyti
Vertėjo vertėjo tįsti iš KLP - tikrai gražu, ech, man kiekveina smilga - poezija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 06 08, 07:01)
kad jis negroja pagrindiniu smuiku, nepjauna akies, kaip koks chameleonas prisitaikęs prie aplinkos thumbup.gif

puikiai isipaises, kaip koks vokiskas nykstukas mirksiukas.gif .
Parasiau ir staiga pagalvojau - ogi nebera jau tu nykstuku bigsmile.gif ... jau kuris laikas tikrai nebesu maciusi nei vieno nykstuko, nei aplinkoje, nei prekyboje (gal dar kokiam giliam kaime). Migravo matyt nykstukai, tik kazin kur - i rytus ar i vakarus g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gloris @ 2010 06 08, 09:37)
ech, man kiekveina smilga - poezija ax.gif

drinks_cheers.gif gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 08, 09:43)
puikiai isipaises, kaip koks vokiskas nykstukas  mirksiukas.gif .
Parasiau ir staiga pagalvojau - ogi nebera jau tu nykstuku  bigsmile.gif ... jau kuris laikas tikrai nebesu maciusi nei vieno nykstuko, nei aplinkoje, nei prekyboje (gal dar kokiam giliam kaime). Migravo matyt nykstukai, tik kazin kur - i rytus ar i vakarus  g.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane bute stovi ir laukia savo eilės kažkur doh.gif prieš porą metų uošviai visai šeimai kaip bendrą dovaną padovanojo,ale sodyboj tikrai jo nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Knifofija gerai, palakstysiu paskui tas blizgancias bjaurastis, jei iki savaitgalio ju orgiju metas nebus pasibaiges, nors ka ten lakstyt-ju tiek apstu, kad baisu einant , kad nesutraiskyt biggrin.gif
Skaitau ir nesupratau pradzioj apie koki krokodila eina kalba, ogi paskui dasilo, kad cia mano aligatoriukus mini...ju yra du ir siaip jie turejo buti kaip ir vandeny, bet kadangi vanduo buvo pasekes, tai gavosi, kad islipo i kranta saulej pasisildyt biggrin.gif Man irgi jie akies nedrasko, tai palikau, nes draugai atveze, tikedamiesi, kad porele "pasidaugins", kas savaitgaliais vis ateina patikrinti prieauglio doh.gif , o pasakyti, kad nudvese liezuvis neapsivercia taip ir tuno jie...

Rokoko...nuraminai del vilgdagio bigsmile.gif , jei uzmatysiu ziedus-butinai pasirodysiu
Atsakyti
Ne tokie tie vabalai? http://fotokudra.lt/files/I395531.jpg
Atsakyti
O gal tokie? Bet neteko apie juos, kaip apie kenkėjus girdėti...nors iš vaikystės atsimenu, kad panašūs sutvėrimai grauždavo rožių žiedus g.gif
Atsakyti
Nuo pernai ir pas mane tu auksavabaliu uzsiveise. Anksciau nebudavo. Kaip ir sraigiu... mad.gif Dar kurkliu ir kurmiu betruksta, ir galeciau ramiai ant sofkutes bimbsoti, vis tiek nieko uzaugint nebepavyktu biggrin.gif
Atsakyti