Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 06, 20:19)
Taip. Siandien issiskleide.
Papildyta:
Ir si nuotrauka daryta siandien. Jau savaite zidi. Matyt nuo sienos daugiau silumos gauna, nes zemiau pumpuru skleist neskuba.

Gražu wub.gif Bet tikriausiai ne LT gyvenate ("kai ką "primena smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2010 06 07, 09:11)
Sidabrinekuoja, labai gražios tavo rožės wub.gif  Aš irgi matau tik tai, ką noriu  matyti, ar šios roželės kartais ne Austin? Ta pirmoji labai panaši į Abraham Darbey. Tokias padovanojau savo sesei, tai dabar visur ir matau  lotuliukas.gif
Man labai rūpi ta laipiojanti, nes tokią vieną šiemet pasisodinau, tik kitos spalvos. Ar tu ją šiek tiek geni, ar visai jos nereikia genėti? Žiemai palieki tokią, kokia užauga?

Pirmoji tikrai Austino "Jayne Austin", o antroji senovine Bourbon "Zephirine Drouhin". Antroji visai neturi spygliu. Genet ja butina, o dengt nedengiu, nes UK gyvenu. Bet maciau Rojaus sodu forume viena rozininke, net kelias Zephirine Drouhin augina LT salygom. Si roze gali augt ne tik kaip climbing, bet ir kaip krumas. Ta moteriske jas kaip krumus ir augina.
Papildyta:
QUOTE(leliumai @ 2010 06 07, 10:23)

Grazumelis. Norisi igriut i tuos ziedus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 06 07, 10:35)
Gražu  wub.gif  Bet tikriausiai ne LT gyvenate ("kai ką "primena smile.gif )

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 07, 10:10)
Turi ji turbut kitos idomios veiklos, pasinerus lig ausu  tongue.gif Ji gi placiai reikalo imasi  biggrin.gif

Kokio reikalo? g.gif Jei ne paslaptis blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(leliumai @ 2010 06 07, 10:23)

Grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nezinau. Gal dekupazuoja? Gal dar kokios naujos veiklos rado? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 31, 11:52)
beje, gal kam patiks "kiauro vazono" ideja  4u.gif user posted image

Sakykit, o kur samanu gavote?
Man pats graziausias ir yra kiauras vazonas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2010 06 07, 18:05)
Man pats graziausias ir yra kiauras vazonas  wub.gif

Sakyciau, kad samanos parsiduoda miske. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fikas @ 2010 06 06, 17:53)
gal galite patarti, ka cia galima butu padaryti sitame mano trikampyje. Kazkaip truksta minciu.

Esu panašioj vietoj mačiusi pasodintas kažkokias besidriekiančias (bet kokių 60 cm aukščio) ryškios vyno spalvos rožes (apie jas visiškai nieko neišmanau, tai net neįsivaizduoju kaip jos gali vadintis blush2.gif ) užmulčiuotas paprastais šviesiais akmenėliais. Bet čia su sąlyga, kad aplink dar yra pakankamai žalumos, o rožės dera prie namo stiliaus 4u.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 06, 18:19)
Ir si nuotrauka daryta siandien. Jau savaite zidi. Matyt nuo sienos daugiau silumos gauna, nes zemiau pumpuru skleist neskuba.

Labai gražu wub.gif Labai jaukus kamputis.
Dar apie tą vazoną - surinkėją kilo mintis. O jei į jį pripilti kokių akmenukų, duženų ar ko panašaus ir pasodinti balą mėgstantį augalą. Tada net klausimo nekiltų, kam ten tas tuščias indas mirksiukas.gif
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 07, 00:14)
Aciu Rokoko  4u.gif . Ar man tik pasirode ar kazkas buvo rases, kad sibiriniai vildalgiais gerai jauciasi ir seselyje? Pas dieduka nugriebiau viena, sodinsiu i patvori tarp astilbiu ir melsves.

Turbūt čia aš rašiau blush2.gif . Pas mane jų prikaišiota visur - ir saulėje, ir didesniame ar mažesniame pavėsyje - žydi visi. Tik pavėsiniai pražysta kokia savaite vėliau, ir žiedų gal vos mažiau, bet tikrai pilnai pakanka. Bet pas mane tie sibiriniai patys paprasčiausi, dvarniagos visiški, tai nežinau ar tas galioja kitokiems. Turiu dar porą skirtingų vilkdalgių, kurie perkant buvo pavadinti sibiriniais, tai jie žymiai lepesni atrodo, ne taip spėriai plečiasi tai ir neeksperimentuoju su jais.
QUOTE(evansmum @ 2010 06 07, 17:05)
Man pats graziausias ir yra kiauras vazonas  wub.gif

Aš kiauriems vazonams naudoju savo gėlyno atliekas. Saugau mišką tskant tongue.gif Va kaip atrodo su pernykščiais sibirinio vilkdalgio lapais.
QUOTE(leliumai @ 2010 06 07, 09:23)

Leliumai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 07 birželio 2010 - 18:07
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 07, 11:49)
Pirmoji tikrai Austino "Jayne Austin", o antroji senovine Bourbon "Zephirine Drouhin". Antroji visai neturi spygliu. Genet ja butina, o dengt nedengiu, nes UK gyvenu. Bet maciau Rojaus sodu forume viena rozininke, net kelias Zephirine Drouhin augina LT salygom. Si roze gali augt ne tik kaip climbing, bet ir kaip krumas. Ta moteriske jas kaip krumus ir augina
ačiū, mokysiuos genėti 4u.gif
Atsakyti
1. Tai ir klausiu - is kur gavote; as mieliau pirkciau, nei miske draskyti tas samanas
2. Uzsienio sodo centruose jas parduoda, tai, sakau, gal ir pas mus jau pradejo
3. I vazona ne bet kokios samanos tinka - Sphagnum
Papildyta:
QUOTE(bitule @ 2010 06 07, 19:03)

Aš kiauriems vazonams naudoju savo gėlyno atliekas. Saugau mišką tskant  tongue.gif  Va kaip atrodo su pernykščiais sibirinio vilkdalgio lapais.
QUOTE(leliumai @ 2010 06 07, 09:23)

Leliumai wub.gif

4u.gif Labai grazu. Reiks kitamet pabandyti
Dar reikejo is apacios kelis augaliukus pasodinti
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2010 06 07, 18:21)
4u.gif Labai grazu. Reiks kitamet pabandyti
Dar reikejo is apacios kelis augaliukus pasodinti

Ačiū 4u.gif tiesą sakant ten truputuką apgavystė yra, nes visitik augalus sodinu į plastikinį vazoną, o žolės tik dekoracija ax.gif (atrodo ir Rokoko taip pasakojo, jei gerai atmenu). Jos kiek sukrito, tai vėliau papildžiau. Bandžiau vienais metais vazoną daryti visiškai kiaurą (be plastikinio) , tai man nepatiko, nes labai jau greitai perdžiūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitule: 07 birželio 2010 - 18:42
QUOTE(bitule @ 2010 06 07, 19:03)

Labai gražu  wub.gif Labai jaukus kamputis.
Dar apie tą vazoną - surinkėją kilo mintis. O jei į jį pripilti kokių akmenukų, duženų ar ko panašaus ir pasodinti balą mėgstantį augalą. Tada net klausimo nekiltų, kam ten tas tuščias indas  mirksiukas.gif

Galvojau apie tai, bet kazi ar patiktu ten augaliukui. As ta vandeni daznai issemiu ir panaudoju laistymui, antraip per krastus imtu begt. Ir turbut, kad rudeni ji pakeis plastikinis vazonas, nes vanduo lasa visus metus. Kas bus kai paspaus iki -5 unsure.gif

Labai norejau tame vazone tarp augalu paleist kelias mazas auksines zuveles. Juk ju buna ir visai nedideliu. Bet kaip minejau, vanduo vis issemiamas, o dar kaciu gyvas galas. doh.gif Ir savos ir svetimos vaikstineja. Isgaudytu visas zuvis.
Atsakyti