mergaites,cia bus greiciau ,gal galetumete pasakyti kaip vadinasi krumas
http://www.supermama...?...&p=37989877
QUOTE(Ulė @ 2010 06 06, 19:45)
mergaites,cia bus greiciau ,gal galetumete pasakyti kaip vadinasi krumas
Puslenis. Pilnas pav. - Psysocarpus opulifolius 'Dart's Gold'.
Papildyta:
QUOTE(Fikas @ 2010 06 06, 18:53)
Sveiki,
gal galite patarti, ka cia galima butu padaryti sitame mano trikampyje. Kazkaip truksta minciu.
Aciu
gal galite patarti, ka cia galima butu padaryti sitame mano trikampyje. Kazkaip truksta minciu.
Aciu
Var1. Zemauges puseles, zemauges puseles, zemauges puseles, virziai, virziai, erikos.
Var2. Melitai, melitai, melitai, sibiriniai vilkdalgiai, sibiriniai vilkdalgiai, zemaugiai barzdotieji vilkdalgiai, poavize, poavize, poavize. Ir dar uzkrito pavadinimas viksvos bronzines spalvos. Deretu prie trinkeliu:)
QUOTE(smth1 @ 2010 06 06, 18:55)
Papildyta:
Var1. Zemauges puseles, zemauges puseles, zemauges puseles, virziai, virziai, erikos.
Var2. Melitai, melitai, melitai, sibiriniai vilkdalgiai, sibiriniai vilkdalgiai, zemaugiai barzdotieji vilkdalgiai, poavize, poavize, poavize. Ir dar uzkrito pavadinimas viksvos bronzines spalvos. Deretu prie trinkeliu:)
Papildyta:
Aciu
QUOTE(smth1 @ 2010 06 06, 19:55)
Papildyta:
Papildyta:
carex buchananii
jau roziu groziai, net saldu ! o mano dar po ziemos gaivaliojasi. vienintele latviuko i roze panasi, o kitos...
QUOTE(Tina* @ 2010 06 06, 23:17)
jau roziu groziai, net saldu ! o mano dar po ziemos gaivaliojasi. vienintele latviuko i roze panasi, o kitos...
As siandien apziurejau, kad pries savaite pasodinta "Summer song" viena pumpureli turi. Jau kaip apsidziaugiau
Sidkuoja,
labai graziai atrodo tavo rozes
kaip ten gerai suvaldytas snaputis - juk per auksta riebu siloka tikrai neperlips
mano augalai auga auksti ir riebus - tad buvo ka isvartyt. ryte raisiojau pusantros valandos.
gleznasis meldelis greiciausiai
ant seklu pakuociu taip traso
-------------------------
Kasiopejos vilkdalgis pagaliau prazydo fantastiska spalva - rudai/karameliniai/bordo, tokia vientisa, be perejimu prakstiskai. cooper nugget, ar pan vadinosi berods. http://geles.xz.lt/2...OPER-NUGGET.jpg , tik maniskiai grazesni
tai prie tu ''liaudisku'' kreminiai/bordiniu pats tas draugauja
labai graziai atrodo tavo rozes
QUOTE(leliumai @ 2010 06 04, 08:52)
užsienio forume radau šitą kombinaciją su snapučiu atėmusia man žadą
Kaip rašo savininkė, daug metų bandė apsodinti šį plotelį, kol galų gale liko patenkinta rezultatu. Augalų sąrašas: "3 types of sedum, veronica incana, lemon thyme, salvia farinacea, a yellow tipped juniper and dwarf korean lilac". Taip ir norisi daryt copy-paste kokiam sodo kampelyje
Kaip rašo savininkė, daug metų bandė apsodinti šį plotelį, kol galų gale liko patenkinta rezultatu. Augalų sąrašas: "3 types of sedum, veronica incana, lemon thyme, salvia farinacea, a yellow tipped juniper and dwarf korean lilac". Taip ir norisi daryt copy-paste kokiam sodo kampelyje
kaip ten gerai suvaldytas snaputis - juk per auksta riebu siloka tikrai neperlips
QUOTE(zmogs @ 2010 06 04, 09:50)
Na, kaip pas jus nuostoliai po audros? Pas mus tai tik keli šviežiai persodintų paparčių lapai aplaužyti, tai sakyčiau neblogai visai.
mano augalai auga auksti ir riebus - tad buvo ka isvartyt. ryte raisiojau pusantros valandos.
QUOTE(Kitokia. @ 2010 06 06, 13:23)
Laba diena,mergaites gal galit pasakyti kas tai per augalas ? Nusipirkau ir ziople pamirsau paklaust nezinau nei kaip priziuret,nei ar tai vienmetis augaliukas,zinau tik kad lauko ir kad tos smilgeles auga ilgos Aciu uz pagalba
gleznasis meldelis greiciausiai
ant seklu pakuociu taip traso
-------------------------
Kasiopejos vilkdalgis pagaliau prazydo fantastiska spalva - rudai/karameliniai/bordo, tokia vientisa, be perejimu prakstiskai. cooper nugget, ar pan vadinosi berods. http://geles.xz.lt/2...OPER-NUGGET.jpg , tik maniskiai grazesni
tai prie tu ''liaudisku'' kreminiai/bordiniu pats tas draugauja
QUOTE(Tina* @ 2010 06 06, 23:17)
aha, sunkiai joms siemet labai
As vis uzsuku cia foto pasigrozeti ir laukiu kada Sobieska savo groziu kokiu imes, ale ziuriu kaip ner, taip ner
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 06, 20:19)
As visur matau rozes.
Sidabrinekuoja, labai gražios tavo rožės Aš irgi matau tik tai, ką noriu matyti, ar šios roželės kartais ne Austin? Ta pirmoji labai panaši į Abraham Darbey. Tokias padovanojau savo sesei, tai dabar visur ir matau Man labai rūpi ta laipiojanti, nes tokią vieną šiemet pasisodinau, tik kitos spalvos. Ar tu ją šiek tiek geni, ar visai jos nereikia genėti? Žiemai palieki tokią, kokia užauga?
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 07, 08:23)
ir laukiu kada Sobieska savo groziu kokiu imes, ale ziuriu kaip ner, taip ner
Turi ji turbut kitos idomios veiklos, pasinerus lig ausu Ji gi placiai reikalo imasi