Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

mergaites,cia bus greiciau 4u.gif ,gal galetumete pasakyti kaip vadinasi krumas 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=37989877
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 06 06, 19:45)
mergaites,cia bus greiciau 4u.gif ,gal galetumete pasakyti kaip vadinasi krumas 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=37989877

Puslenis. Pilnas pav. - Psysocarpus opulifolius 'Dart's Gold'.
Papildyta:
QUOTE(Fikas @ 2010 06 06, 18:53)
Sveiki,

gal galite patarti, ka cia galima butu padaryti sitame mano trikampyje. Kazkaip truksta minciu. g.gif
Aciu  smile.gif

Var1. Zemauges puseles, zemauges puseles, zemauges puseles, virziai, virziai, erikos.
Var2. Melitai, melitai, melitai, sibiriniai vilkdalgiai, sibiriniai vilkdalgiai, zemaugiai barzdotieji vilkdalgiai, poavize, poavize, poavize. Ir dar uzkrito pavadinimas viksvos bronzines spalvos. Deretu prie trinkeliu:)
Atsakyti
Mergaites, o kuo jus valot trinkeles kieme. Pas mane jos striosnos. Kur stoveje vazonai, visur blynai.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 06, 18:55)
Papildyta:
Var1. Zemauges puseles, zemauges puseles, zemauges puseles, virziai, virziai, erikos.
Var2. Melitai, melitai, melitai, sibiriniai vilkdalgiai, sibiriniai vilkdalgiai, zemaugiai barzdotieji vilkdalgiai, poavize, poavize, poavize. Ir dar uzkrito pavadinimas viksvos bronzines spalvos. Deretu prie trinkeliu:)

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 06, 19:55)
Papildyta:

carex buchananii
Atsakyti
jau roziu groziai, net saldu ! o mano dar po ziemos gaivaliojasi. vienintele latviuko i roze panasi, o kitos...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 06, 23:17)
jau roziu groziai, net saldu ! o mano dar po ziemos gaivaliojasi. vienintele latviuko i roze panasi, o kitos...

As siandien apziurejau, kad pries savaite pasodinta "Summer song" viena pumpureli turi. Jau kaip apsidziaugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sidkuoja,
labai graziai atrodo tavo rozes wub.gif

QUOTE(leliumai @ 2010 06 04, 08:52)
užsienio forume radau šitą kombinaciją su snapučiu atėmusia man žadą  thumbup.gif
Kaip rašo savininkė, daug metų bandė apsodinti šį plotelį, kol galų gale liko patenkinta rezultatu. Augalų sąrašas: "3 types of sedum, veronica incana, lemon thyme, salvia farinacea, a yellow tipped juniper and dwarf korean lilac". Taip ir norisi daryt copy-paste kokiam sodo kampelyje biggrin.gif

kaip ten gerai suvaldytas snaputis - juk per auksta riebu siloka tikrai neperlips thumbup.gif

QUOTE(zmogs @ 2010 06 04, 09:50)
Na, kaip pas jus nuostoliai po audros? Pas mus tai tik keli šviežiai persodintų paparčių lapai aplaužyti, tai sakyčiau neblogai visai.

mano augalai auga auksti ir riebus - tad buvo ka isvartyt. ryte raisiojau pusantros valandos.

QUOTE(Kitokia. @ 2010 06 06, 13:23)
Laba diena,mergaites gal galit pasakyti kas tai per augalas ?  g.gif  Nusipirkau ir ziople pamirsau paklaust  doh.gif nezinau nei kaip priziuret,nei ar tai vienmetis augaliukas,zinau tik kad lauko ir kad tos smilgeles auga ilgos  unsure.gif  Aciu uz pagalba  4u.gif
user posted image

gleznasis meldelis greiciausiai
ant seklu pakuociu taip traso

-------------------------

Kasiopejos vilkdalgis pagaliau prazydo thumbup.gif fantastiska spalva - rudai/karameliniai/bordo, tokia vientisa, be perejimu prakstiskai. cooper nugget, ar pan vadinosi berods. http://geles.xz.lt/2...OPER-NUGGET.jpg , tik maniskiai grazesni
tai prie tu ''liaudisku'' kreminiai/bordiniu pats tas biggrin.gif draugauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 06 birželio 2010 - 23:37
Aciu Rokoko 4u.gif . Ar man tik pasirode ar kazkas buvo rases, kad sibiriniai vildalgiais gerai jauciasi ir seselyje? Pas dieduka nugriebiau viena, sodinsiu i patvori tarp astilbiu ir melsves.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 06 06, 23:17)

aha, sunkiai joms siemet labai unsure.gif

As vis uzsuku cia foto pasigrozeti ir laukiu kada Sobieska savo groziu kokiu imes, ale ziuriu kaip ner, taip ner biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistutėlė: 07 birželio 2010 - 07:24
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 06 06, 20:19)
As visur matau rozes.  wub.gif
Sidabrinekuoja, labai gražios tavo rožės wub.gif Aš irgi matau tik tai, ką noriu matyti, ar šios roželės kartais ne Austin? Ta pirmoji labai panaši į Abraham Darbey. Tokias padovanojau savo sesei, tai dabar visur ir matau lotuliukas.gif
Man labai rūpi ta laipiojanti, nes tokią vieną šiemet pasisodinau, tik kitos spalvos. Ar tu ją šiek tiek geni, ar visai jos nereikia genėti? Žiemai palieki tokią, kokia užauga?
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 06 07, 08:23)
ir laukiu kada Sobieska savo groziu kokiu imes, ale ziuriu kaip ner, taip ner  biggrin.gif  bigsmile.gif

Turi ji turbut kitos idomios veiklos, pasinerus lig ausu tongue.gif Ji gi placiai reikalo imasi biggrin.gif
Atsakyti