QUOTE(Tina* @ 2010 05 25, 07:47)
As tai DIREX naudoju, METOX gal veiksmingesni?
taip.
esu pasakojusi, kad pernai i kanu vazona isimete skruzdes - prakasiau duobute ir suberiau Mettox - padejo. laisciau kaip ir anksciau, t.y.su azotine trasa - kanoms ir margeniams priesskruzdeline chemija nepakenke niekuo.
QUOTE(jolaxus @ 2010 05 25, 13:47)
mano karališkos margutės šiemet elgiasi lygiai taip pat - išdygo ne visos, nežydėjo ir gan greitai nugelto. Tiesiog lauksiu kitų metų, žiūrėsiu kas bus, nes akivaizdu, kad žiema joms nebuvo palanki
na ir as ta pati pasakysiu. tik sudygo tai visos.
kai kurios taip greit nugelto, kad jau sodinau ju vieton jurginus. iskasiau marguciu gumbus, o tie tokiais slapalais lukstais puvekais apsikiaute, ir saknys prastos... tai nuemiau tuos puvekus iki baltuju lukstu, padejau dziovint.
kitas iskasiu irgi, tik siek tiek veliau. siaip visos jau nugelto. ne ju metai
Smth1,
d.margutes, net jei visu groziu pasirodo - tai vis tiek po zydejimo diiiidelis sienas, labai didelis. as pasodinusi tarp bijunu - jie idealiai maskuoja, sulapoja butent margutems gelstant.
Lelijos (aukstos labai, ju ziedai virs bijunu lapijos islenda)) irgi tarp bijunu del tos pacios priezasties, nes leliju sienas man pats baisiausias.
Leliumai,
kokie geri rezultatai, ir matyti taip greit
----------
As sekm pasodinau bordo kanas i vazonus - ju papedej tamsus margeniai ir geltonlape ipomeja, vazonai pilki cemento sp.- man jau dabar daigu stadijoj grazu, kad tik gerai augtu..
ir balkona 3m3trus pasodinau - bus labai panasu kaip pernai, nespejo atsibosti
o va antzemines vazonijos dar nepasodinau - ir augalus turiu kitokius nei pernai, reiks mastyt, ka prie ko... tik va laiko ner.
darzeliai iki siol nenuraveti, jau nekalbu apir dideli nora persodinet, o per velu jau.. na, ka nors vis tiek persodinsiu.