Man vinvytis visada asocijuojasi su tikru kaimu. Nes nuo pat vaikystes ji atsimenu kaimuke visas triobas apraizgiusi
QUOTE(vida777 @ 2010 06 01, 23:17)
ne, o tai visciukai su visa kaimyne ne vargsai ?
jei kaimynė būtų sugebėjusi apsaugoti savo viščiukus, vargšų nebūtų
QUOTE(dista @ 2010 06 02, 14:57)
man cia jau net oro truksta, ne tik zodziu....
QUOTE(dista @ 2010 06 02, 15:57)
Jeigu Jūs būtumėte sugebejusi suvaldyti savo katiną, vargšų nebūtų.
QUOTE(Gute444 @ 2010 06 02, 15:59)
Jeigu Jūs būtumėte sugebejusi suvaldyti savo katiną, vargšų nebūtų.
ojetau, nebemuskim nekaltu ....
[quote=Knifofija,2010 06 02, 13:50]
O aš rinkčiausi kartuolę ir paslepia viską ir lapai stambūs, lengva sugrėbti, o vinvytis "šiukšlininku" tampa po pirmos šalnos.
Ačiū,iš manęs nekokia augalu žinovė,todėl ir prašau jūsų patarimo,pasižiurėjau kaip ji atrodo ir man patiko,anksčiau masčiau apie ragane,bet bijau kad jai žemė gali būti per riebi,prie mėšlu,o kaip jums atrodo ar kartuolei tokia žemė tiktu?
O aš rinkčiausi kartuolę ir paslepia viską ir lapai stambūs, lengva sugrėbti, o vinvytis "šiukšlininku" tampa po pirmos šalnos.
Ačiū,iš manęs nekokia augalu žinovė,todėl ir prašau jūsų patarimo,pasižiurėjau kaip ji atrodo ir man patiko,anksčiau masčiau apie ragane,bet bijau kad jai žemė gali būti per riebi,prie mėšlu,o kaip jums atrodo ar kartuolei tokia žemė tiktu?
Siandiena buvau uzejusi i zoo prekes ir klausiau ar turi priemones katinams atbaidyti, sake kad yra priemone barstoma, virs 20lt. kainuoja, rytoj turi atvesti, reikes bandyti, bet dar ir valerijono nusipirkau
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 02, 17:06)
Siandiena buvau uzejusi i zoo prekes ir klausiau ar turi priemones katinams atbaidyti, sake kad yra priemone barstoma, virs 20lt. kainuoja, rytoj turi atvesti, reikes bandyti, bet dar ir valerijono nusipirkau
o valerijono sau ?
[quote=rasiuks30,2010 06 02, 17:54]
[/quote]
Ir as rekomenduoju kartuole-mano vienas vinvytis po sios ziemos amen graben ,o kartuole-net apsiputojus bujoja
[/quote]
Ir as rekomenduoju kartuole-mano vienas vinvytis po sios ziemos amen graben ,o kartuole-net apsiputojus bujoja
QUOTE(vida777 @ 2010 06 02, 18:11)
o valerijono sau ?
ne, katinams , kai subeks visi katinai
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 06 02, 17:54)
Kartuolei tiks, raganei gali deginti šaknis mėšlas. O ir kaip maskuojantis augalas raganė nelabai, nebent prisodinti tankiai. O viena kartuole galima ir 10 metrų tvoros uždengti.