Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

Man vinvytis visada asocijuojasi su tikru kaimu. Nes nuo pat vaikystes ji atsimenu kaimuke visas triobas apraizgiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 01, 23:17)
ne, o tai visciukai su visa kaimyne ne vargsai ?

jei kaimynė būtų sugebėjusi apsaugoti savo viščiukus, vargšų nebūtų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 06 02, 14:57)

man cia jau net oro truksta, ne tik zodziu....
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 02, 15:59)
man cia jau net oro truksta, ne tik zodziu....

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 06 02, 15:57)

Jeigu Jūs būtumėte sugebejusi suvaldyti savo katiną, vargšų nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2010 06 02, 15:59)
Jeigu Jūs būtumėte sugebejusi suvaldyti savo katiną, vargšų nebūtų.

lotuliukas.gif
ojetau, nebemuskim nekaltu ....
Atsakyti
[quote=Knifofija,2010 06 02, 13:50]
O aš rinkčiausi kartuolę ir paslepia viską ir lapai stambūs, lengva sugrėbti, o vinvytis "šiukšlininku" tampa po pirmos šalnos.

Ačiū,iš manęs nekokia augalu žinovė,todėl ir prašau jūsų patarimo,pasižiurėjau kaip ji atrodo ir man patiko,anksčiau masčiau apie ragane,bet bijau kad jai žemė gali būti per riebi,prie mėšlu,o kaip jums atrodo ar kartuolei tokia žemė tiktu? blush2.gif
Atsakyti
Siandiena buvau uzejusi i zoo prekes ir klausiau ar turi priemones katinams atbaidyti, sake kad yra priemone barstoma, virs 20lt. kainuoja, rytoj turi atvesti, reikes bandyti, bet dar ir valerijono nusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 02, 17:06)
Siandiena buvau uzejusi i zoo prekes ir klausiau ar turi priemones katinams atbaidyti, sake kad yra priemone barstoma, virs 20lt. kainuoja, rytoj turi atvesti, reikes bandyti, bet dar ir valerijono nusipirkau  lotuliukas.gif

o valerijono sau lotuliukas.gif ?
Atsakyti
[quote=rasiuks30,2010 06 02, 17:54]
[quote=Knifofija,2010 06 02, 13:50]
O aš rinkčiausi kartuolę ir paslepia viską ir lapai stambūs, lengva sugrėbti, o vinvytis "šiukšlininku" tampa po pirmos šalnos.

[/quote]
Ir as rekomenduoju kartuole-mano vienas vinvytis po sios ziemos amen graben angel_sadangel.gif ,o kartuole-net apsiputojus bujoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 02, 18:11)
o valerijono sau  lotuliukas.gif ?

ne, katinams biggrin.gif , kai subeks visi katinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 06 02, 17:54)

Ačiū,iš manęs nekokia augalu žinovė,todėl ir prašau jūsų patarimo,pasižiurėjau kaip ji atrodo ir man patiko,anksčiau masčiau apie ragane,bet bijau kad jai žemė gali būti per riebi,prie mėšlu,o kaip jums atrodo ar kartuolei tokia žemė tiktu? blush2.gif

Kartuolei tiks, raganei gali deginti šaknis mėšlas. O ir kaip maskuojantis augalas raganė nelabai, nebent prisodinti tankiai. O viena kartuole galima ir 10 metrų tvoros uždengti.
Atsakyti