Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(zebrina @ 2010 06 01, 18:36)
Man ta pati problema  doh.gif Jau vyras zada orini issitraukt gun_bandana.gif

bartis nesinori, ar kokiu trucu padeti, jegu yra katinas tai zadu paskaimynes zolyna valeriojonu papilti, tegu visi kaimo katinai volojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 18:32)
SOS gal galit padeti, kaimynes katinas dergia i mano zolyna ir i gelyna, kaip atbaidyti? jau uzkniso juodai  doh.gif

Apie tai pries puslapi ar du kalbeta!!!
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2010 06 01, 19:31)
Apie tai pries puslapi ar du kalbeta!!!

kad ten tik saudyti i katinus lotuliukas.gif , gal yra koks tirpalas kuris katinams netiktu ir zolei nekenktu g.gif
Atsakyti
Va kokią temą radau SM manau pravers, pati neskaičiau dar http://www.supermama...;#entry37869196
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 20:27)
kad ten tik saudyti  i katinus  lotuliukas.gif , gal yra koks tirpalas kuris katinams netiktu ir zolei nekenktu  g.gif

O tai kas i jas saudytu, jeigu kokie nors tirpalai padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 18:32)
SOS gal galit padeti, kaimynes katinas dergia i mano zolyna ir i gelyna, kaip atbaidyti? jau uzkniso juodai  doh.gif

Cia dar nieko, musu katinas kaimynkos visciukus ispjove doh.gif Tai vyras musu Puki i maisa ir su pakeleivinga masina pasaulio pamatyti issiunte verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 01 birželio 2010 - 21:00
QUOTE(Knifofija @ 2010 06 01, 18:20)
Nejudink, o tik gausiai laistyk, bet tikimybė maža, kad atsigaus.

4u.gif
verysad.gif

QUOTE(asedita @ 2010 06 01, 21:59)
Cia dar nieko, musu katinas kaimynkos visciukus ispjove  doh.gif Tai vyras musu Puki i maisa ir su pakeleivinga masina pasaulio pamatyti issiunte  verysad.gif

vargšas kačiukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 06 01, 22:11)
4u.gif
verysad.gif
vargšas kačiukas  unsure.gif

ne, o tai visciukai su visa kaimyne ne vargsai ?
Atsakyti
Merginos, ar auginate kuri eglūną? Girdėjau, kad jį auginant, šalia kiti augalai nenori augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 19:27)
kad ten tik saudyti  i katinus  lotuliukas.gif , gal yra koks tirpalas kuris katinams netiktu ir zolei nekenktu  g.gif

Yra barstomas repelentas, kibireliuose.
vienas ju - BROS pavadinimu. kitas turbut CREDO g.gif ot nepamenu, lygtai jie jau gamina..
tokie juosvi milteliai/granulytes, pabarscius kuri laika smirda nuorukomis (neilgai)
tipo turi veikti pora savaiciu.
as taip bandziau sunis atbaidyt nuo pastovaus kojos kelimo ''tasko'' ant vieno augalelio. padejo.

dar yra nuo sunu, kaciu ir grauziku ultragarsinis repelentas. brangus. WEITECH berods pavadinimu.

abi minetos priemones ATBAIDANCIOS.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 06 01, 22:28)
Merginos, ar auginate kuri eglūną? Girdėjau, kad jį auginant, šalia kiti augalai nenori augti g.gif

Auginu, bet tik du metus. Po šios žiemos labai apšalo, tik nuo šaknų ir apatinių šakelių atžėlė. Kad niekas šalia neaugtų, tikrai nesu girdėjus. Pas mano tėvus jau trimetrinis, šalia daug krūmelių, visi auga. Beje, irgi apšalęs. Aš tik skaičiau, kad kai kuriose šalyse jis užkariavo ištisus plotus ir išstūmė augusius augalus. Bet pas mus tas negresia, nes ne per palankiausias jam klimatas..
Atsakyti
Labukas,
noriu jusu patrimo,ka galeciau pasodinti prie tvoros ,kazka lipancio ,kad nesimatytu kaimynes meslo kruva,salia mano tujos susodintos,bet jos dar mazytes,o labai noreciau paslepti ta kaimynes lobi,galvoju apie ragane bet nezinau ar ji augs tokioj vietoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuks30: 01 birželio 2010 - 22:48