Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka-56

QUOTE(vida777 @ 2010 05 31, 17:12)
mano -20 siemet atlaike, bet tikrai ne Lietuvos salciams atsparus  schmoll.gif .

Sveikutės paskaičiau apie klevuką, šiaip ne taip atsprogo, bet viršūnė visa nugraužta buvo nesupratau kas tai padarė. Pasodinau tikrai saulėtoje vietoje, ar gerai padariau? Toks gražus , spalva pasaka.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2010 06 01, 09:31)
Pasodinau tikrai saulėtoje vietoje, ar gerai padariau? Toks gražus , spalva pasaka.

http://www.acer-palm...ege/pflege.html
geriausia augimo vieta yra pusiau pavesis - taip, kad iki pietu pilnai gautu saules, bet apsaugoti nuo tiesiogines pietines saules. Nuo tiesioginiu saules spinduliu gali apdegti ir isdziuti lapeliai, medelis prades juos mesti anksciau laiko.
Idealus dirvozemis - smeletas molis (gal yra lietuviskas atitikmuo, nezinau blush2.gif), pakencia rugstelejusia dirva.
Tresti pavasari.
Atsakyti
Vakar netasilaikiau ir nusipirkau raganę, ir tik po to susimąsčiau kur aš ją dabar sodinsiu doh.gif Kažin ar būtų blogai, jei laikinai ją pasodinčiau į kokių 10 l vazoną? Per vasarą statybose dar šiokios tokios pertvarkos bus ir tada jau kaip ir būtų jai vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 01, 10:06)
nea, takelio niekuo neklosim. tai va pati suprantu kad reiktu dar cia sodinti gelyciu, bet kokiu tai neisivaizduoju sad.gif o kad kiauras vazonas ne nauja ideja tai zinau, tik siaip idejau nuotrauka.....  4u.gif

Bet 'kuo apsodinti tvenkinelio krastus' juk tiek straipsniu internete. Lietuviu kalba! Rojaus soduose net schema nupiesta su isvardintais augalais yra.
Atsakyti
gal kam idomu bus - videoreportazai is privaciu vokisku sodu :

http://www.hr-online...sp?rubrik=25044
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 01, 10:21)
gal kam idomu bus

Labai ačiū wub.gif bus ką veikti vėliais vakarais. Žiūrėjimo iki rudens užteks bigsmile.gif

O rozinei_svajonei gal šiek tiek pagelbės ir šita nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitule @ 2010 06 01, 11:39)
Labai ačiū  wub.gif bus ką veikti vėliais vakarais. Žiūrėjimo iki rudens užteks  bigsmile.gif

O rozinei_svajonei gal šiek tiek pagelbės ir šita nuoroda  4u.gif

labai dekui smile.gif
Atsakyti
Kažin, jeigu raudonlapis lazdynas iki šiol dar neišsprogo, tai gal jau nebegyvas?
Pirkau šį pavasarį parodoje, pasodinau šiaurinėje pusėje... geltonlapis klevas prigijo puikiai, o vat lazdyno gaila... yra tokie maži pradėję sprogti lapeliai, bet kažkaip sustojęs procesas... gal reiktų kuo tręšti ar perkasti į kitą vietą?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 01, 10:49)
http://www.acer-palm...ege/pflege.html
geriausia augimo vieta yra pusiau pavesis - taip, kad iki pietu pilnai gautu saules, bet apsaugoti nuo tiesiogines pietines saules. Nuo tiesioginiu saules spinduliu gali apdegti ir isdziuti lapeliai, medelis prades juos mesti anksciau laiko.
Idealus dirvozemis - smeletas molis (gal yra lietuviskas atitikmuo, nezinau  blush2.gif), pakencia rugstelejusia dirva.
Tresti pavasari.

o dieve, viskas ne taip, pasodinau saulėje, ant prūdo kranto kur viena durpė
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2010 06 01, 16:31)
Kažin, jeigu raudonlapis lazdynas iki šiol dar neišsprogo, tai gal jau nebegyvas?
Pirkau šį pavasarį parodoje, pasodinau šiaurinėje pusėje... geltonlapis klevas prigijo puikiai, o vat lazdyno gaila... yra tokie maži pradėję sprogti lapeliai, bet kažkaip sustojęs procesas... gal reiktų kuo tręšti ar perkasti į kitą vietą?
4u.gif

Nejudink, o tik gausiai laistyk, bet tikimybė maža, kad atsigaus.
Atsakyti
SOS gal galit padeti, kaimynes katinas dergia i mano zolyna ir i gelyna, kaip atbaidyti? jau uzkniso juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 06 01, 17:32)
SOS gal galit padeti, kaimynes katinas dergia i mano zolyna ir i gelyna, kaip atbaidyti? jau uzkniso juodai  doh.gif

Man ta pati problema doh.gif Jau vyras zada orini issitraukt gun_bandana.gif
Atsakyti