QUOTE(zmogs @ 2010 05 29, 15:35)
Kas turit jazminus - ar jie jau sukrovę pumpurus? Nes maniškis visiškai neturi pumpurų ir bijau, kad kaip ir pernai nežydės..
sukrovę, bet ne per gausiausiai.
Kas turit jazminus - ar jie jau sukrovę pumpurus? Nes maniškis visiškai neturi pumpurų ir bijau, kad kaip ir pernai nežydės..
Kaip tik norejau klaust kaip ten pas tave. Mano senasis jazminas visas su pumpurais. Naujasis - be. Blyn. Ir dolomitmilcius pyliau..
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 29, 11:25)
tai va, kad neranda! Man esme, kad neaugtu iki 30 metru o kas gi man atsakys. Pardavejai tikrai neatsakys. Bent jau tiesos nepasakys.
Tai kur tu ta maumedi radai toki?
QUOTE(Tina* @ 2010 05 27, 23:19)
Pas mane zydejimas
[attachmentid=199078]
[attachmentid=199077]
[attachmentid=199079]
Diktonas simet super ankstyvas;
[attachmentid=199080]
Pieriukas elegantiskai perziemojo
[attachmentid=199081]
Cesnakas
[attachmentid=199082]
[attachmentid=199078]
[attachmentid=199077]
[attachmentid=199079]
Diktonas simet super ankstyvas;
[attachmentid=199080]
Pieriukas elegantiskai perziemojo
[attachmentid=199081]
Cesnakas
[attachmentid=199082]
QUOTE(zmogs @ 2010 05 29, 14:35)
QUOTE(smth1 @ 2010 05 29, 15:46)
Kaip tik norejau klaust kaip ten pas tave. Mano senasis jazminas visas su pumpurais. Naujasis - be. Blyn. Ir dolomitmilcius pyliau..
O negalėtų jie būti skirtingų rūšių ar veislių? Jazminas jazminui nelygu, gal nuo to ir žiedų gausumas priklauso ? Nes man labai atmintin įsirėžę du visiškai skirtingi jazminai, buvę pas tėvus. Vienas žemesnio ūgio, labai stipriai kvepiantis, bet žiedų būdavo taip saikingai sakyčiau, o kitas žymiai aukštesnis, net krūmo forma kitokia, kvapas tik vos juntamas, bet per žiedus lapų nesimatydavo...
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2010 05 29, 12:40)
Mano sabakstynas ruosiasi zydet
Gal kas galit pasakyt ar tas kietis daugiametis. Vietoj jo noriu lavanda sodint, kad pilnai aukstesne roze apjuostu ir pridengtu krumo apacia. Tai jeigu kietis daugiametis ieskosiu jam vietukes, bet jeigu vienmetis mesiu lauk ir viskas.
Gal kas galit pasakyt ar tas kietis daugiametis. Vietoj jo noriu lavanda sodint, kad pilnai aukstesne roze apjuostu ir pridengtu krumo apacia. Tai jeigu kietis daugiametis ieskosiu jam vietukes, bet jeigu vienmetis mesiu lauk ir viskas.
Koks tvarkingas šabakštynas Tik kiečio neįžiūriu
Šiandien pavyko rimčiau pasikrapštyt kieme, tai nužiūrėjau, kad žydėjimas pas mane jau įpusėjęs
Tuo pačiu ir užklaust norėjau - kas pas jus gražaus žydi vasaros pabaigoj? Nes mano gėlynai antroj liepos pusej jau išsikvepia , tenka padėtį taisyt vienmetėm...
QUOTE(smth1 @ 2010 05 29, 15:46)
Šiandien mugėj klausiau pas augintojus, sakė gal per jaunas. Na bet maniškis ne toks jau jaunas, gero pusmetrio aukščio.. O taviškis kokio dydžio? Dar kadangi mano saulės gauna nuo 12val. gali dėl to vėliau žydėt, bet aš tai baiminuosi, kad išvis nežydės ir suprask kas jiems netinka.
QUOTE(bitule @ 2010 05 29, 17:49)
O negalėtų jie būti skirtingų rūšių ar veislių? Jazminas jazminui nelygu, gal nuo to ir žiedų gausumas priklauso ? Nes man labai atmintin įsirėžę du visiškai skirtingi jazminai, buvę pas tėvus. Vienas žemesnio ūgio, labai stipriai kvepiantis, bet žiedų būdavo taip saikingai sakyčiau, o kitas žymiai aukštesnis, net krūmo forma kitokia, kvapas tik vos juntamas, bet per žiedus lapų nesimatydavo...
Tai va, gal skirtingi, gal sąlygos skirtingos, bet kad išvis nežydėtų.. mistika
gal kuri galite pažnybždėti ar robinia hispida augi ar lėtapėdė ,nes žiūriu pernai sodinau, tai tiek pavasarį, tiek rudenį gausiai žydėjo ,ir dabar žiedų daug sukrovusi ,bet ūgis ...lig stovėtų vietoj ,ar tik pirmus metus ji tokia mažiukė
bitule ,labai mielas ,,šabakštynas,, ir kažkuo panašus į manąjį.
Pas mane antroj vasaros pusėj žydi dvimečiai gvazdikai ir šiurpiniai ir vienmetės gėlės.
bitule ,labai mielas ,,šabakštynas,, ir kažkuo panašus į manąjį.
Pas mane antroj vasaros pusėj žydi dvimečiai gvazdikai ir šiurpiniai ir vienmetės gėlės.
QUOTE(bitule @ 2010 05 29, 18:49)
Šiandien pavyko rimčiau pasikrapštyt kieme, tai nužiūrėjau, kad žydėjimas pas mane jau įpusėjęs
Tuo pačiu ir užklaust norėjau - kas pas jus gražaus žydi vasaros pabaigoj? Nes mano gėlynai antroj liepos pusej jau išsikvepia , tenka padėtį taisyt vienmetėm...
Jau kaip grazu . Nuo vildalgiu net seile tysta.
Kietis tas sidabrinis pries didesne roze, tarp gvazdiku ir lavandu. O gal ten visai ne kietis .
Grizom po apsipirkinejimo. MB nusipirko dzinsus, dukra rankine, o as roze "Summer song". Dabar visi laimingi
Papildyta:
Pas mane pernai gludas zydejo iki velyvo rudens.
QUOTE(bitule @ 2010 05 29, 17:49)
Šilokai, astros, piliarožės, menturinis gludas, kai kurios rožės gi dar iki šalnų laiko frontą. Rasakilos, jei laiku nukerpi nužydėjusias, antroj pusėj vėl sužydi. Rykštenės.
maniskis nezydi jau trys metai ,dar siandien apie tai guodziaus Knifofijai
Papildyta:
QUOTE(zmogs @ 2010 05 29, 10:59)
O pas mus pelių buvo, kol katinai vaikščiot nepradėjo.
o pas mus katinu nors vezimu vezk, bet po kaimynu lentom kaip gyveno ziurkikes taip ir gyvena
Papildyta:
QUOTE(bitule @ 2010 05 29, 18:49)
nu grazu pas tave bitut ,kokia rusis tu irisu melynu?
pas mane ,kaip jau turbut visiems aisku zydi hortenzijos ,
dar silokai,snapuciai,vegelos nugenetos,miskantai( jei tai galima pavadinti zydejimu )
nepatingiu i svoguniniu vietas pasodint gazaniju ir laumakiu-zydi kol uzsala