Reikia būtinai lašinti į akis, dažnai jas plauti ramunėlėmis ar juodų arbatžolių tirpalu. Ir aišku reikėtų atlikti bakteriologinį tyrimą.
Nuvažiuokite pasikonsultuoti į Misionierių ligoninę pas okulistus. Tikriausia prapūsti ašarų kanalus vėl reikės. Šią procedūrą galima atlikti ir su bendra nejautra.
Dukrytei dabar 3 menesiai. Po gimimo traishkanojo abi akytes, viena susitvarke, palashinus lashiukus, kita rugsejo pradzioj teko valyti. Vakar akyte, kuri susitvarke pati, staiga vel pradejo traishkanoti. Ar galejo uzhsikimshti kanalelis? Ka patartumete daryti?
Reikia vėl lašinti lašus į abi akis, gerai jas plauti iš išorinio kampo nosies link ir masažuoti sukamaisiais judesiais ta pačia kryptimi. Stebėkite, jei nustojus pūliuoti, akis pradės ašaroti, vėl gali būti užsikimšęs ašarų latakas.
Laba diena, mano dukrytė labai dažnai išpūčia akytes tarsi būtų nustebusi ar čia nieko rimta. Iš anksto ačiū už atsakymą.
Tegul mergaitę apžiūri okulistas.
Sveiki, man labai idomu,kada geriausia vaikuti nuvesti pas akiu gydytoja??? Kada ne per anksti, o ir ne per velai?
Akytes patikrinti reikia iki 6mėn.
Astigmatizmas, tai toks regėjimo sutrikimas, kai lęšiukas nesugeba pakankamai išsilenkti. Gydomas dažniausia akinukais. Plačiau ir vaizdžiai gali paaiškinti okulistas.
Aš pastebėjau kad mano dukros abi akytės traiškanoja kas tai galėtų būti Ryte prabudus akys net sulipusios būna
Tai yra ūmus akių gleivinės uždegimas, reikia kreiptis arba į savo gydytoją, arba į okulistą.