QUOTE(Vessta @ 2010 05 27, 07:48)
salnos ir pas mus nebuvo
QUOTE(Asese @ 2010 05 27, 08:16)
Nebuvo šalnos ir Žemaitijoj Ryte šiltnamyje +12C buvo
QUOTE(saintlina @ 2010 05 27, 08:35)
Mano sodyboj Varėnos rajone buvo 0.
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 27, 09:55)
Na mano augalai irgi negave salnos.
QUOTE(xaos @ 2010 05 27, 10:25)
Ignalinoj irgi šalnos nebuvo.
Na ir susikompromitavo Sulija, eilini karta, tai ka siemet be salnu? Ar dar visko gali buti??
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 27, 10:51)
Vadinasi, imsim Naglį Šuliją už pakarpos ir tegu eina sodint GREISI pomidorų atgal į vietą....
QUOTE(ievakata @ 2010 05 27, 10:54)
Na ir susikompromitavo Sulija, eilini karta, tai ka siemet be salnu? Ar dar visko gali buti??
Papildyta:
Papildyta:
Geriau, kad įspėjo Šulija ir nebuvo
Nei būtų sakęs, kad nebus ir būtų truktelėjęs šaltis
QUOTE(Edexa @ 2010 05 27, 10:51)
Vadinasi, imsim Naglį Šuliją už pakarpos ir tegu eina sodint GREISI pomidorų atgal į vietą.... Biezdielnikas.....
QUOTE(Asese @ 2010 05 27, 10:03)
Geriau, kad įspėjo Šulija ir nebuvo
Aš vis dėlto manau, kad vietom šalnos galėjo ir būt, tiesiog mums čia visoms pasisekė. Jei pas mus termometro lygyje buvo 0, tai tikrai realu, kad kažkur tam pačiam Varėnos rajone temperatūra nukrito ir labiau.
QUOTE(saintlina @ 2010 05 27, 11:17)
Aš vis dėlto manau, kad vietom šalnos galėjo ir būt, tiesiog mums čia visoms pasisekė. Jei pas mus termometro lygyje buvo 0, tai tikrai realu, kad kažkur tam pačiam Varėnos rajone temperatūra nukrito ir labiau.
Aisku, kad taip, dirvos pavirsiuje kita t, smagu, kad augaliukai isgyveno ir tiek.
O Sulija man vistiek patinka , na bet tuos pomidorus galetu padet susodint
QUOTE(ievakata @ 2010 05 27, 10:54)
pernai birželio pirmam trimestre buvo šalnų, taigi, dar virsko gali būt
Vyras dirbo naktinėje, tai sakė ,kad rūkas šaltas buvo, čia pas mus, prie jūros, bet tikuosi, kad mano darže viskas gerai . Raminu save jūsų postus paskaičius , nes ten važiuosim tik savaitgalį
Laba
Ačiū už atsakymus. Dėl visa pikta šiandien dar nusipirkau previkuro ir profilaktiškai paliesiu daigus. Spės iki derlaius išgaruoti ir gal apsaugos nuo kokios zarazos.
QUOTE(*YSL* @ 2010 05 26, 21:44)
nzn, tiksliai kodel, bet is patirties galiu pasakyti nieko baisaus, nuskink juos ir viskas
QUOTE(Edexa @ 2010 05 27, 06:05)
Viskas gerai tavo pomidorams. Lapai sensta, tai ir gelsta. Ir pas mane ir pas kitas tas pats. Nuskink juos ir pamiršk
Ačiū už atsakymus. Dėl visa pikta šiandien dar nusipirkau previkuro ir profilaktiškai paliesiu daigus. Spės iki derlaius išgaruoti ir gal apsaugos nuo kokios zarazos.
O aš bandysiu be chemijos auginti Ir taip tų nuodų su pirktiniais pomidorais prisivalgom. O kas dėl "išgaravimo" tai abejoju. darom javų tyrimus ir randam juose pesticidų likučių, kuriais purkšti sandėliai
QUOTE(jju @ 2010 05 27, 17:36)
O aš bandysiu be chemijos auginti Ir taip tų nuodų su pirktiniais pomidorais prisivalgom. O kas dėl "išgaravimo" tai abejoju. darom javų tyrimus ir randam juose pesticidų likučių, kuriais purkšti sandėliai